My Posts

Resultaat Personal body Plan na 8 weken

Resultaat Personal body Plan na 8 weken

Het was weer zover: weeg en meet moment! En het was weer super spannend.
Vandaag deel ik weer mijn resultaten + foto’s voor de geïnteresseerde…

Vanmorgen stond ik op en was erg benieuwd naar mijn resultaten. Dit keer heb ik niet tussendoor op de weegschaal gestaan dus ik had ook geen idee of ik daadwerkelijk progressie zou hebben…
Toen ik op de weegschaal stond was het een beetje teleurstellend: 1 kg erbij! He bah daar zat ik niet op te wachten… Het vetpercentage was wel met 1 % naar beneden en mijn spieren met 1,5 % omhoog maar ja zoals ik de vorige keer zei: mijn weegschaal is geen pro dus ik neem dat maar met een korreltje zout.
Hoewel mijn gewicht niet de leidraad moet zijn maar wat ik zie in de spiegel moet ik toch eerlijk bekennen dat ik wel wat teleurgesteld was…

Nou goed over naar de metingen dat die dan maar wel goed zouden zijn ????
Ik verwachtte niet dat ik weer zo’n super resultaat zou hebben als de vorige keer omdat toen mijn lichaam echt weer moest wennen aan de kracht training en ik dus een flinke boost kreeg maar toch zijn er zeker wel dingen veranderd:

Taille: – 2 cm
Borst: – 1 cm
Heupen: – 3 cm
Schouders: + 3 cm

Tja wat het met die schouders is weet ik niet maar die lijken dus ineens enorm te groeien! In totaal zijn die namelijk al 7 cm gegroeid..

Maar wat doet dat nu in foto’s? Nou zie onderstaand resultaat, wederom weer met de tekst Healthy Kelly erop omdat er in het verleden foto’s van mij misbruikt zijn en dat wil ik voorkomen… Het valt ook niet mee om de foto’s altijd precies hetzelfde te krijgen.

personal body plan week 0 tot 8 achterkant

personal body plan week 0 tot 8

Veel mensen zullen ook zeggen “die buik valt toch wel mee? ”  maar daarom doe ik ook geen foto van de zijkant delen en zit mijn ondergoed wat hoger zodat mijn onderbuik mooi bedekt is en mijn “probleemzone” niet zichtbaar is.

Mocht je nu ook willen starten met Personal Body Plan dan krijg je via deze link 15 euro korting: https://personalbodyplan.com/uitnodiging/DQRSCPWLTT

Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

2 Comments on Resultaat Personal body Plan na 8 weken

  1. <!– #comment-##

1Pingbacks & Trackbacks on Resultaat Personal body Plan na 8 weken

  1. […] week was het weer weeg en meet moment mijn resultaat kan je HIER lezen. Maar na een weegmoment krijg je meestal ook weer een nieuw trainingsschema en dat was ook […]

  2. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...