My Posts

Personal body plan week 9

Personal body plan week 9

Week 9 zit er alweer op! Ik heb nu weer een nieuw trainings schema en ik moet zeggen het is toch wel even pittig… Hoe ik deze week heb ervaren? Dat vertel ik je in deze blog.

Vorige week was het weer weeg en meet moment mijn resultaat kan je HIER lezen. Maar na een weegmoment krijg je meestal ook weer een nieuw trainingsschema en dat was ook dit keer weer het geval. Ik ben dan altijd zo benieuwd dat ik altijd s’nachts als ik wakker ben om naar de w.c gaan altijd even moet checken haha. Dit keer deed ik dat ook en mijn eerste reactie was “hé mijn herhalingen zijn veel minder” maar dat klopt ook, de bedoeling is om met de gewichten omhoog te gaan en dan iets minder herhalingen te doen, al moet ik nog steeds 6 x een oefening doen maar dit keer maar 6 keer.
Dit keer heb ik ook 3 schema’s die niet geheel hetzelfde zijn, ja 3 ik ben namelijk ook van 4 x trainen weer naar 3 x trainen gegaan al is mij nog niet geheel duidelijk waarom? Maar wie weet moet ik de keer erna weer terug naar 4 x? Bij 4 x trainen had ik steeds dezelfde trainingen om en om. Nu is het zo dat ik 2 trainingen heb en dan de 3e training is een beetje een mix van oefeningen, dit vind ik op zich wel fijn want dan blijft het afwisselend. Inmiddels heb ik alle trainingen gedaan en ik moet ook zeggen dat deze trainingen mij iets beter bevallen dan de vorige keren, niet dat die verschrikkelijk waren, maar deze oefeningen passen iets beter bij me.

Voeding:

Qua voeding blijf ik een beetje wisselend, ik heb nu vakantie en doe het dan wel ietsjes “losser” terwijl ik juist weer wat strakker wil worden in de hoop nog wat kwijt te raken qua kilo’s. Voor nu heb ik besloten dat ik vanaf volgende week weer echt strenger ga zijn voor mezelf omdat ik vanaf dan ook weer werk en dan is het toch allemaal net wat makkelijker. Ook dan ga ik met jullie delen wat ik zoal eet, jullie hebben dat namelijk nog te goed van mij ????
Het is overigens ook niet zo dat ik me helemaal vol prop enz. maar gewoon iets meer lekkers dan dat ik normaal zou doen.

Tot zover weer even een snelle update, ik beloof dat ik vanaf volgende week weer iets uitgebreider ga vertellen en daarbij ook wat meer laat zien qua voeding.
Mocht je nu zoiets hebben van “Hey dat lijkt me ook interessant om te doen” dan heb ik eventueel een kortingscode voor je:  https://personalbodyplan.com/uitnodiging/DQRSCPWLTT  je krijgt dan 15 euro korting, dat is altijd mooi meegenomen toch?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...