My Posts

Killerbody programma week 3 + 4 (eerste meting)

Killerbody programma week 3 + 4 (eerste meting)

Vorige week was er geen update dus vandaag een update van week 3 en 4 van het killerbody programma wat ik online volg. Dit keer ook met mijn eerste meting en wat was dat spannend….

Ik vind het ongelooflijk hoe snel de tijd gaat want week 3 en 4 zit er alweer op, het is alweer Februari en ik hoor de zomer al bijna roepen ;), en hoewel het niet altijd even makkelijk is probeer ik me zoveel mogelijk in te zetten voor mijn eigen killerbody.

Voeding

Qua voeding moet ik zeggen dat het best goed gaat, al heb ik af en toe toch wel een beetje een “snaaimoment” zonder na te denken zit er dan weer ineens een stukje chocolade in mijn mond terwijl ik me voorgenomen heb om me netjes te gedragen en na te denken voordat ik iets pak. Gelukkig weet ik mezelf dan wel weer back on track te krijgen door het maar bij een klein stukje te laten. Ik weet dat wanneer ik echt strakker in mijn vel wil komen ik dan met name mijn voeding wat “strikt” moet houden. Nu is het natuurlijk niet zo dat wanneer ik een stukje chocolade eet ik ook gelijk aan kom maar dat merk ik wel als ik bijvoorbeeld uit eten ben geweest. Na een etentje buiten de deur zit mijn kleding de dag erna altijd een stuk strakker en dat geeft me dan wel het gevoel van “shit” aangekomen. Gelukkig is dat meestal ook weer snel weg want meestal is het vocht wat je dan vast houd maar het is wel een “pas op” puntje voor mij aangezien ik vooral dan ook vaak “veel” eet.

Sport

Wat vind ik het toch heerlijk om te gaan sporten, oké ik heb ook weleens nadelen waar ik tegen aan loop zoals je kan lezen in Deze Blog , maar als ik ben geweest en mijn spieren branden dan denk ik: YES! Goed bezig. Ik heb 3 verschillende trainingschema’s waarbij ik 2 x mijn benen train, 1 x mijn armen en buispieren en 1 x mijn schouder gedeelte train. Al deze trainingen bevallen me prima al moet ik zeggen dat ik ook wel benieuwd ben naar wat mijn volgende schema gaat brengen.

Resultaat

En dan het stukje waar heel veel mensen benieuwd naar zijn: Boek ik resultaat ? De foto’s die volgen volgende week (ja ik moet het wel een beetje spannend houden hé  ???? ) maar dit zijn mijn resultaten:

Taille: – 4 cm
Heupen: – 2 cm
Benen: – 2 cm (aan beide kanten dus in totaal – 4 cm )
Armen: – 2 cm ( aan beide kanten dus in totaal 4 cm )

Best netjes moet ik zeggen al had ik “stiekem” gehoopt op iets meer. Qua kilo’s is er maar 1 kilo af, dat verbaasd me eerlijk gezegd wel aangezien mijn broeken echt afzakken en ik toch wel meer lijnen begin te zien. Daarentegen denk ik dat ik doordat ik meer lijnen begin te zien mijn vetpercentage ook aan het dalen is en ik wellicht dus wat meer spier krijg? (Ik ben wel gevoelig voor snelle spieropbouw). Maar we gaan gewoon lekker door want ik voel me er echt helemaal top bij!

Het My Killerbody programma  wat ik online volg is voor mij geen slechte keus geweest!

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...