My Posts

No Excuses !!

No Excuses !!

Ik heb al een tijdje geen “update” meer gegeven hoe het met mij en het sporten etc ging en dat had zo zijn redenen. Ik vertel je vandaag hoe het ervoor staat en hoe ik het allemaal ga aanpakken en deel wat tips, ennuh dat er actie moet komen is 1 ding wat zeker is….

Sinds dat ik terug ben van vakantie (nu al een paar weken) ben ik te weinig naar de sportschool geweest of beter gezegd, helemaal niet! Ik kon niet meer wennen aan het weer in Nederland en s’avonds de deur uit werd steeds lastiger. Totdat ik op een punt kwam en dacht “No excuses!” en ik moet het weer gaan aanpakken…

De Oplossing

Maar ja hoe pak je dat aan om “gewoon” maar te gaan na al die weken dat ik niet ben geweest? Dat heb ik gedaan door de volgende dingen onder de loep te nemen:

 1. Wat heb ik voordat ik stopte bereikt en wil ik terug naar waar ik voorheen was?
  – Ik was trots op wat ik bereikt heb en wil NIET terug naar hoe ik was, tijd voor actie dus.
 2. Hoe voelde ik me als ik was wezen sporten?
  – Ik voelde me altijd enorm blij, voldaan en minder moe als ik was wezen sporten.
 3. Wat wil ik nog bereiken?
  – Het liefst wil ik nog wat kilootjes kwijt of in ieder geval nog iets meer in “shape” komen, en dat lukt niet als ik op mijn kont blijf zitten!!!
 4. Wat vind ik nu echt leuk om te doen?
  – Ik vind sporten in de sportschool leuk om te doen maar wil niet constant hetzelfde moeten doen, afwisselen met een groepsles is voor mij dus de ideale oplossing.
 5. Hoe vaak ga ik sporten per week?
  – Ik heb me voorgenomen om weer minimaal 3 x in de week te gaan sporten en daar heb ik een schemaatje voor gemaakt.

fit-for-freeNieuwe sportschool

Bij nieuwe doelen hoort ook een nieuwe sportschool en daarom ben ik afgelopen week vol goede moed gestart bij Fit For Free. Ik werd hier heel vriendelijk en enthousiast ontvangen en kreeg zelfs al een trainer mee die me wat uitleg gaf over wat ik zoal zou kunnen doen. Ook hebben ze daar standaard schema’s liggen bijvoorbeeld BBB (buik, benen, billen), Afvallen of juist om spiermassa te creëren, ideaal dus als je een specifiek doel hebt. Verder kunnen ze ook een schema op maat maken en hebben ze er veel groepslessen waar men heel enthousiast les geeft. Wat ik ook erg leuk vind is dat er zelfs virtueel spinning les wordt gegeven, oké je hebt dan geen trainer die met je mee kijkt maar de trainer op het video scherm is toch echt wel motiverend.

fit-for-free-1

fit-for-free-2Ik verwacht dat ik de komende tijd hier veel plezier ga beleven en lijk nu weer in de juiste flow te zitten om weer mijn doelen voor ogen te houden. No excuses, dat is een motto waar ik me aan vast ga houden..

Zit jij nog in de juiste flow ? En ga jij ook voor “No Excuses ” ?

liefs-kelly

*dit artikel betreft een samenwerking
Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...