My Posts

Plog: All you need is food

Plog: All you need is food

Het is alweer meer dan een week geleden maar ik wilde jullie mijn verslag niet onthouden. Dit keer doe ik het iets anders dan anders want ik ga jullie meenemen in de vorm van een Plog, met veel foto’s en iets minder tekst… Kijk je mee?

Op 18 november was ik uitgenodigd voor het All you need is food event  een event wat, zoals de naam al doet vermoeden, gaat over alles wat te maken heeft met eten en drinken. Ook werden er diverse workshops gehouden.
Het was even zoeken waar ik moest zijn en toen ik er eenmaal was was het even zoeken naar een plekje, die ik helaas niet meer vond op het terrein zelf maar ergens achteraf in een doodlopend straatje. Bij binnenkomst kon ik me opgeven voor een aantal workshops, helaas niet meer voor foodfotografie wat ik graag wilde maar wel voor de workshop van Old Amsterdam en de “Go Nuts” workshop van Dream.
De opening werd gedaan door Robert Kroon van Kroon op het werk.

dsc00352Stands

Na het openingswoord was het tijd om even langs de kraampjes te lopen. Zo waren er onder andere kraampjes van Old Amsterdam, Kees kaas, Tante Fanny, Mutti en waren er mogelijkheden om van alles te proeven qua eten en drinken. 

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Workshop Old Amsterdam

Ik had nog niet alles goed kunnen bekijken maar moest door naar mijn eerste workshop: de workshop van Old Amsterdam waarbij we een heerlijke alcohol vrije cocktail gingen maken. De cocktail die ik samen met een collega blogger heb gemaakt was er eentje met: Aardbeien siroop, bruisend water, 5 spices kruiden en een klein scheutje tabasco die heerlijk combineert met de old Amsterdam geitenkaas. dsc00385

Nog meer stands…

Na de workshop ben ik nog een keer over de markten gelopen en kwam toen weer een hoop leuke kraampjes tegen. Met onder andere cool bear (meer info volgt daar binnenkort over), NADA (ook daarover volgt binnenkort meer info), Waldo Chocolade, Lee Kum Kee En El Rey Chocolade en nog veel meer leuke stands… 

dsc00387

dsc00393

dsc00420

dsc00354Workshop “GO NUTS”

Als laatste heb ik meegedaan aan de workshop “GO nuts” van Dream. Waarbij we begonnen met een lekker hapje vooraf wat er ook nog eens super mooi uit zag. En tja als foodblogger moet daar natuurlijk een foto van gemaakt worden ????

dsc00403dsc00405

Het vervolg van de workshop was om een heerlijke soep te maken in groepjes van 4 personen. We kregen allemaal hetzelfde recept waarbij we een soep moesten maken met melk van Dream, maar het grappige was dat elke soep weer net anders smaakte. Die van ons was bijvoorbeeld ietsjes pittig terwijl die van een ander weer net wat milder was. Het was wel super leuk om te doen en met zijn allen zo bezig te zijn.

dsc00407dsc00409dsc00411

Het eind resultaat was verrukkelijk:

dsc00413Ik vond het een super event, dit jaar werd er op de zaterdag ook een consumenten dag georganiseerd en als volgend jaar wederom zo is dan zal ik het je zeker aanraden om er naartoe te gaan ????

Ben jij ook op All you need is food geweest?

liefs-kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

1 Comment on Plog: All you need is food

  1. Andrea

    27 november 2016 at 23:43 (3 weken ago)

    Wat leuk is het foodblogevent toch. Kon er dit jaar niet bij zijn, maar hopelijk zie ik je volgend jaar! En een superleuk verslag!

    Beantwoorden

  2. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...