My Posts

Finalist Food Blog Awards 2016 + Winactie

Finalist Food Blog Awards 2016 + Winactie

Zoals ik al eerder schreef was ik genomineerd voor de food blog Awards 2016 maar inmiddels kan ik jullie vertellen dat ik bij de laatste 5 in de finale zit!!

Eigenlijk had ik het eerlijk gezegd niet verwacht omdat er zulke grote toppers tussen zaten maar blijkbaar is er toch genoeg op mij gestemd zodat ik nu in de finale sta. En stiekem ben ik daar toch best wel een beetje trots op.

Stemmen

De vorige keer heb ik jullie al gevraagd om te stemmen en ook deze ronde ga ik dat doen want mijn eerste doel was om in de finale te komen maar hoe tof zou het zijn als ik straks ook echt win in de categorie “beste special interest foodblog” ? Ik zou dat in ieder geval super vinden, al is de kans natuurlijk klein met zulke toppers er tussen!
Je kan maar liefst 10 x stemmen per mail adres, dus als je 10 x op mij zou willen stemmen zou ik dat super geweldig vinden. Stemmen kan door te klikken op de volgende LINK  kies dan voor Healthy Kelly (let op mijn oude logo) en vul je e-mail adres onder in.

Winnen

Natuurlijk wil ik er ook iets tegenover zetten als je op mij stemt. Je maakt namelijk kans om op deze super avond aanwezig te zijn, ik mag namelijk 2 x 2 kaartjes weg geven. Het zal plaats vinden op 25 oktober om 19.00 in Naarden en het beloofd een super leuke avond te worden, bovendien kan je mij dan ook persoonlijk ontmoeten als je dat zou willen ???? en er zijn natuurlijk ook wat bekende andere Nederlanders.
Zou je dat willen? Stuur dan even een mail naar info@healthy-kelly.nl met dat je op me hebt gestemd en dat je graag de award show mee zou willen maken, en wie weet zien we elkaar dan de 25 e?

Voor nu ga ik afwachten en natuurlijk heel hard duimen dat ik mogelijk een klein kansje heb om uit de 5 overgebleven kandidaten nummer 1 te worden want dat is toch wel een kroon op al het werk.
Je mag natuurlijk dit bericht ook delen, graag zelfs!

liefs-kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

2 Comments on Finalist Food Blog Awards 2016 + Winactie

  1. Merel

    13 oktober 2016 at 06:11 (4 weken ago)

    Heb gestemd! Kan de 25e niet, dus daarvoor hoef je me niet op de lijst te zetten. De anderen wens ik veel succes! En jou natuurlijk met de wedstrijd.

    Beantwoorden

    <!– .children

  2. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...