My Posts

Hoelahoop workout

Hoelahoop workout

Zou jij wel willen gaan hoepelen? Of ben je aan het hoepelen en wil je wel eens wat meer uitdaging? Dan vind je dit misschien wel interessant, een flinke hoelahoop workout met diverse lessen!

Toen ik pas geleden een hoelahoop won bij Body hoop en daar toch wel een beetje verslaafd aan raakte omdat Hoelahoopen erg leuk is . Wilde ik daarna eigenlijk toch nog wel wat meer uitdaging en besloot ik voor de Workout Pro te gaan. Maar wat houd het nu precies in?

Bij de workout pro krijg je 25 trainingen (iedere week krijg je nieuwe trainingen 5 trainingen per week) waarbij je je volledige lichaam traint. Het is als het ware een soort bootcamp wat je thuis kan doen met je hoepel. Je doet oefeningen tijdens het hoepelen maar ook bijvoorbeeld oefeningen met je hoepel (denk bijvoorbeeld aan jumping jacks waarbij je je hoepel omhoog duwt met je handen). Zo worden eigenlijk alle gebieden in je lichaam getraind en heb je daarna een voldaan gevoel.

body-hoop-workout

Wat vind ik er van? 

Ik ben er natuurlijk lekker mee bezig geweest en ik vind dat de dames het super leuk doen op de filmpjes. Toch moet ik eerlijk bekennen dat het niet altijd makkelijk was.. Zo moet je soms pasjes zetten met je hoepel en hoewel ik echt wel een lange tijd achter elkaar kan hoepelen is het verzetten van stappen terwijl je hoepelt toch wel iets waar ik heel veel op moest oefenen, en nog steeds gaat dat niet altijd zoals het zou “moeten”.
Maar de aanhouder wint! En hoe vaker je het doet hoe makkelijker het gaat. Ik voelde tijdens de trainingen mijn spieren enorm goed en ging er bovendien ook echt van zweten, voor mij dus een gevoel van “een echte workout”, al voelde het zeker niet als en workout want het was vooral erg leuk.
Wat ik wel als tip wil meegeven is dat je, wanneer je kiest voor de workout pro, je zeker wel zo’n 5 minuten achter elkaar zou moeten kunnen hoopen (zowel links als rechts) want dan kan je goed meedoen met de hoelahoop workout.

Ik ben dus wel erg tevreden over de hoelahoop workout en zou het zeker aanraden maar: geef niet te snel op als je ermee begint want het vergt wel wat discipline en oefening…

Ken jij de pro workouts van Bodyhoop al?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...