My Posts

Nieuwe uitdagingen

Nieuwe uitdagingen

December, de maand om terug te blikken en vooruit te kijken. Voor mij is deze december de december van de veranderingen. Er is, ondanks dat december nog maar zo kort is, al best wel wat gebeurd. Wat zijn de grote veranderingen voor komend jaar, hoe ga ik het aanpakken? En het belangrijkste: wat gaat er dit jaar nog voor SUPERS gebeuren, je leest het in deze blog…

Al een tijdje besef ik me dat het volgend jaar echt zo ver is: ik wordt 30. Mijn man zegt “Ach het is maar een leeftijd” maar voor mij voelt het als een mijlpaal. Het heeft me tegelijkertijd ook aan het denken gezet: wat wil ik nu echt?

Hoofdstuk afsluiten

Ik heb al eens een blog geschreven over een ongeluk die ik had in 2011. Al die jaren heb ik gestreden om gelijk te krijgen en gelukkig kan ik nu dan eindelijk zeggen dat dit hoofdstuk afgesloten kan worden. Op 3 oktober kreeg ik bericht met een voorstel, 1 dag voordat het 6 jaar geleden was. Na overleg met mijn man hebben we besloten hiermee akkoord te gaan zodat ik verder kan. Het heeft nog even geduurd maar vanaf vandaag kan ik zeggen dat dit hoofdstuk helemaal afgesloten is!

Nieuwe uitdaging

Het leek wel alsof alles in 1 keer kwam. Eigenlijk was ik niet op zoek naar een nieuwe baan maar ik kreeg een ingeving dat ik in ons weekkrantje moest gaan kijken. Ik kijk daar nooit in maar dit keer wel. Mijn oog viel toen op een vacature voor planner in de zorg. Iets wat ik nu ook al voor een paar uur doe, in combinatie met de zorg, echter kon ik binnen mijn huidige werk plek niet meer uren werken in de administratie. Ik besloot toch te reageren en zou dan wel zien wat er gebeurde en binnen een dag werd ik al gebeld met de vraag of ik op gesprek kon komen. WOW dat had ik niet verwacht!

Ik besloot om op gesprek te gaan en al vrij snel werd duidelijk dat er toch wel een klik is en dat zij interesse in mij hebben. Na wikken, wegen en voors en tegens op een rijtje te zetten heb ik besloten de sprong in het diepe te wagen. Dat houd dus in dat ik vanaf 1 februari officieel in dienst ben van een andere organisatie als Planner in de zorg. Iets waar ik heel veel zin in heb maar wat tegelijkertijd ook spannend is omdat ik na 7 jaar van werkplek ga veranderen.

Dromen

Naast nieuwe uitdagingen is er ook veel tijd geweest voor dromen. Ik heb nog wel wat “wensen” op mijn lijstje staan over wat ik nog graag zou willen doen. 1 van die dingen is toch nog een keer terug naar Curacao. Daar hebben we het gewoon zo geweldig gehad, dat willen we onze kinderen ook laten zien.  De planning was om in de zomer te gaan maar door alle komende veranderingen en om het jaar fris te starten hebben we besloten nog dit jaar te gaan. Bovendien ben ik tot de conclusie gekomen dat je je dromen waar moet maken en daar niet te lang mee moet wachten. Om die reden hebben we ook besloten om mijn vader ook mee te nemen op vakantie. Hij kan het zelf niet bekostigen en ik weet dat hij ook zo toe is aan een vakantie en daarom wil ik hem dat ook gunnen zodat hij kan genieten!

Er staan nog meer dingen op de planning die ik wil gaan doen maar eerst gaan we maar eens stap voor stap deze dingen afvinken en de rest van de nieuwe uitdagingen volgt….

* uitelichte afbeelding is van Shutterstock
Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...