reviews overige

Vaderdag cadeau van Photogifts

Vaderdag cadeau van Photogifts

Vandaag is het vaderdag en natuurlijk kan ik mijn eigen man ook niet vergeten. Hij is veel in de tuin bezig, vooral nu we ons eigen sporthok aan het bouwen zijn, en daarom heb ik een cadeau gekozen die uitermate geschikt is voor in de tuin. En het brengt ook nog eens mooie herinneringen naar boven….

In oktober 2016 zijn we naar Curacao  geweest waar we een super tijd hebben beleefd. De mooiste stranden en andere plekjes kwamen we tegen en daar hebben we ook een aantal mooie foto’s geschoten. Een foto van het strand hangt al in onze kamer maar het leek me super leuk om ook een foto buiten te hangen zodat het, vooral bij zonnig weer, ons weer even terug brengt naar toen.

Photogifts

Bij Photogifts  kwam ik de mogelijkheid tegen om een foto op canvas of tuinposter te laten plaatsen. Dit is weersbestendig en wordt gedrukt op een weerbestendig PVC doek. Omdat mijn man heel veel in de tuin is en we beide gek zijn op Curacao leek me dit een super cadeau om onze tuin op te vrolijken. Ik mocht een product testen van Photogifts en besloot dus een doek voor de tuin te bestellen. Overigens hebben ze nog veel meer keuze, zo zijn er bijvoorbeeld gewoon canvas voor in huis maar hebben ze onder andere ook mogelijkheden voor drukken op plexiglas en zelfs foto op behang.

Wat vinden wij er van?

Er kwam zaterdag een hele grote doos binnen met daarin het doek. Ik was zelf niet thuis dus mijn man nam het aan en tja verstoppen van dat grote pakket was geen optie haha. Daarom hebben we hem gisteren gelijk uitgepakt. Mijn man zijn reactie was “wow! dat is mooi”. Missie geslaagd dus! Het doek is 120 x 70 en het wordt geleverd met bevestigingsmateriaal.

Mijn man is een perfectionist en een klusser en zei gelijk “ik gebruik mijn eigen materiaal om het op te hangen”. Hij heeft toen zelf met beugeltjes het bevestigd waardoor hij zeker weet dat het ook bij een harde windstorm het blijft hangen. Waarschijnlijk was dit ook het geval geweest met het materiaal wat Photogifts heeft geleverd maar mijn man wilde het zekere voor het onzekere ????

Wij zijn tevreden en blij met de tuin canvas van Photogifts en deze hangt nu mooi bij het zithoekje zodat we af en toe lekker kunnen wegdromen en weer terug zijn op Curacao. Ik ben heel benieuwd of hij de regenbuien en windstormen hier in Nederland overleefd maar als het goed is is het materiaal er zeer geschikt voor. Wil je liever iets anders? Ze hebben ook een mogelijkheid voor Foto’s op hout en nog veel meer leuks.
Ken jij Photogifts al?

* Dit betreft een betaalde samenwerking. Echter ben ik ten alle tijde eerlijk over wat ik van een product vind.
Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

2 Comments on Vaderdag cadeau van Photogifts

  1. Volgmama

    19 juni 2017 at 15:05 (3 maanden ago)

    Wat een mooie tuinposter! Krijg meteen zin om onze tuin ook een beetje op te pimpen.

    Beantwoorden

    <!– .children

  2. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...