reviews overige, reviews winacties

Review: ketting van Names4ever + Winactie

Review: ketting van Names4ever + Winactie

Moederdag is alweer een paar dagen voorbij en ik ben heerlijk verwend. Ook ontving ik een dag voor moederdag een ketting van names4ever. Vandaag deel ik mijn ervaring met jullie. Het leukste nieuws is: ik mag een leuke prijs weg geven, lees dus snel verder hoe je kans maakt..

Een tijdje terug kreeg ik de vraag van Names4ever of ik 1 van hun sieraden wilde ontvangen en daar een review over wilde schrijven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel moeilijk vond om een keuze te maken aangezien ze best veel keuze hebben.

Foto Ketting

Na lang wikken en wegen had ik besloten te gaan voor een foto ketting in hart vorm. Hierin kon ik de namen van mijn kinderen, een geboorte steen en een foto laten graveren en dat leek me wel super leuk om te hebben. Een armband had ik namelijk al. Ik ben niet het type dat met een grote naam om de nek gaat rondlopen en ik dacht: zo heb ik toch altijd mijn kinderen bij me.

Snelle levering

Ik had hem uiteindelijk 3 dagen voor moederdag besteld (in de avond) en las dat je het sieraad gemiddeld binnen 5 werkdagen in huis had. Ik ging er dus vanuit dat hij niet voor moederdag binnen zou zijn. Maar de dag erna kreeg ik al een bericht dat hij gemaakt was en verstuurd zou worden. Gemiddeld zou dat ongeveer 2 – 3 werkdagen duren maar de zaterdag voor moederdag had ik het al binnen: hele snelle levering dus.

Kwaliteit

De ketting werd verzonden met de brievenbus post en was verpakt in en mooi sierlijk doosje met strik. Toen ik de envelop openmaakte en het doosje eruit haalde zeiden mijn kinderen “oh mama wachten tot morgen” maar helaas dat geduld had ik echt niet want ik was ontzettend nieuwsgierig.
Toen ik het doosje openmaakte, met 2 nieuwsgierige kinderen naast me, was hun reactie “ohhh mama wat mooi”. En die reactie kon ik alleen maar bevestigen want wat hebben ze dat ontzettend mooi gemaakt. Het was een kleurenfoto die ik had gestuurd maar wist dat deze zwart wit erop gedrukt zou worden. De foto staat er goed op, niet wazig en ook de namen zijn goed geschreven met mooie sierletters. Ook de ketting waar de hanger aan hangt ziet er uit als degelijke kwaliteit. Ik ben dus meer dan tevreden!

Winactie

Jullie kennen me inmiddels en ik vind het super leuk om ook anderen blij te maken. Gelukkig mag ik dat namens names4ever ook doen! Ik mag namelijk een cadeaubon t.w.v 25 euro verloten.

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat hieronder een reactie achter met waarom je zou willen winnen en welk sieraad je zou uit kiezen.
– Like ook mijn Facebookpagina  voor een extra kans.

Welke sieraad van Names4ever zou jij uit kiezen als jij de bon wint?

* voor dit artikel heb ik een product ontvangen. Ik zal echter ten alle tijden eerlijk zijn over een product.
Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

3 Comments on Review: ketting van Names4ever + Winactie

 1. Lonneke

  18 mei 2017 at 20:31 (3 maanden ago)

  Wat mooi is dit zeg, ik heb zoiets niet eerder gezien. Ik heb zelf een heel mooie ketting met een emotionele waarde die ik altijd draag. Dus ik sla de winactie over,

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. Lotte

  17 mei 2017 at 21:39 (3 maanden ago)

  Die is super gaaf geworden zeg! Ik gun iemand anders de cadeaubon omdat ik al een hele mooie ketting heb met meneertje zijn naam en geboortedatum maar super leuke actie ♥
  Lotte onlangs geplaatst…Blueberry Crumble | FoodMy Profile

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Anna

  16 mei 2017 at 21:11 (3 maanden ago)

  Ik zou voor een mooi armband gaan

  Facebook: An Na

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...