My Posts

Uzuma juices + winactie WINNAAR is Bekend

Uzuma juices + winactie WINNAAR is Bekend

Een tijdje terug kreeg ik een groot pakket opgestuurd met gezonde juices om te testen. Ik heb ze uitgebreid getest en het leuke is dat ik ook nog een pakket mag verloten….

Bij Uzuma hebben ze heerlijke, gezonde juices die ook nog eens zonder toegevoegde rotzooi zijn en dus helemaal puur. De slowjuices van Uzuma worden zonder hitte verwerkt en gekoeld (bevroren) geleverd bij je thuis om zo de kwaliteit te garanderen.

Er zijn verschillende programma’s mogelijk zodat er voor iedereen een geschikt programma is:
– Detox -> om je lichaam te reinigen: hierbij gebruik je alleen maar sapjes voor een aantal dagen
– Slim -> Speciaal ontwikkeld om af te vallen ook bij dit programma gebruik je alleen sapjes
– Steady -> Als je al bijna op gewicht bent: hierbij combineer je de sapjes met gezond eten
– Fit -> Als aanvulling op je gezonde levensstijl; 2 sapjes per dag als aanvulling op je gezonde levensstijl.

uzuma

Op de site van Uzuma kan je ook berekenen welk programma het beste bij jou zou passen aan de hand van je gewicht etc. Bij het pakket ontvang je ook een overzicht met welk sapje je moet pakken op een bepaald tijdstip, erg handig. Bovendien is er ook een app waar je je voor kunt aanmelden zodat je iedere keer een melding krijgt als het weer tijd is voor je volgende sapje.

Wat vind ik ervan? 

Ik heb zelf het Fit programma gevolgd omdat ik zelf niet het type ben dat al haar eten wil vervangen voor sapjes. Dit heb ik overigens wel 1 dag gedaan om uit te testen door middel van het detox programma, 1 dag is dan natuurlijk niet zo effectief maar ik wilde het gewoon eens ervaren voor 1 dag. Op die dag heb ik totaal geen honger gevoel gehad en ik voelde me ook best goed.

Vanmorgen gestart met het eerste sapje van @uzumajuice de Rise en ik moet zeggen hij is erg lekker #juices #uzumajuice #breakfast #goodmorning #fitgirl #foodpost #foodblogger #dutchfitness #fitdutchie #dutchfoodie #healthylifestyle #lekker #fitmom #instafit #goedemorgen #goodstart

Maar even terug naar het Fit programma, ik heb per dag 2 sapjes gebruikt en het schema aangehouden wat ik erbij kreeg. En eigenlijk is het me super goed bevallen, de uzuma sapjes smaken heerlijk en je proeft ook echt dat het puur sap is.

Er zijn 7 verschillende sapjes en ik moet zeggen dat ik ze allemaal lekker vond en niet het idee had dat ik iets heel vies aan het drinken was. Ook mijn kinderen wilde af en toe wel een slokje omdat ze het zo lekker vonden. De sapjes die ze hebben zijn:

Rise:

dit sapje bestaat uit:

 • ¾ sinaasappel
 • ½ Granny Smith
 • ½ ananasschijf
 • 1½ wortel
 • een scheutje citroen voor wat toegevoegde frisheid.

Aura:

dit sapje bestaat uit:

 • 1+2/3 appel
 • 1/9 komkommer
 • 1+1/4 selderijstengel
 • 16,5 gram spinaziebladeren
 • 1/4 passievrucht
 • een klein stukje gember
 • een scheutje limoen

Fuse:

dit sapje bestaat uit:

 • 1½ wortel
 • ½ appel
 • 1 bleekselderijstengel
 • 2cm komkommer
 • ½ rode biet
 • twee frisse scheutjes limoen.

Karma:

dit sapje bestaat uit:

 • 1 ½ appel
 • 30 blaadjes spinazie
 • 2 ½ blad boerenkool
 • ½ stengel broccoli (steel en bloemen)
 • 2cm komkommer
 • 0,33 banaan

uzuma 1

Vibe:

dit sapje bestaat uit:

 • 3 rode bieten
 • 4/5 van een sinaasappel
 • 3 bleekselderijstengels
 • ½ wortel
 • een klein beetje basilicum, die de anti-oxidanten extra ondersteunt.

Zen:

dit sapje bestaat uit:

 • 1 1/5 appel
 • 4 cm komkommer
 • 20 gram venkel
 • 1/8 avocado
 • 12 blaadjes spinazie
 • 1 blad boerenkool
 • 1/4 broccoli stengel (steel en bloemen)
 • 1 scheutje citroensap

Shine:

dit sapje bestaat uit:

 • 1 sinaasappel
 • 1 ¾ wortel
 • ½ cantaloupe meloen
 • ½ mango.

Mijn favorieten zijn de Shine, Vibe en Rise al vind ik de rest ook erg lekker. Ik ben heel blij met de gezonde sapjes van Uzuma en vind ze heerlijk als tussendoortje.

Uzuma juices

Het leukste is dat ik ook een pakketje mag weg geven aan mijn volgers! Wil je daar kans op maken? Volg dan de volgende stappen:

 • Laat hieronder een reactie achter waarom jij kans wil maken op dit pakket en in welk sapje jij het meeste zin hebt
 • Like http://www.facebook.com/healthykelly
 • Deel het bericht op mijn facebook pagina voor extra kans

De winnaar zal ik op 8 augustus bekend maken! –> DE WINNAAR IS GEWORDEN: INGE HAGEN Gefeliciteerd ????
Wil je meer informatie? Kijk dan op de site van Uzuma

Welk sapje lijkt jou het lekkerste?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...