about-me
Mijn naam is Kelly, ik ben 30 jaar en moeder van 2 kinderen, een meisje en een jongen. Daarnaast ben ik getrouwd en werkzaam als planner in de zorg. Mijn blog is begonnen als een uitlaat klep voor mezelf ik was namelijk bezig met mijn gezonde nieuwe levensstijl en afvallen en dat leverde veel frustraties op. Bij frustraties ging ik altijd van me af schrijven zo ook in dit geval.

Echter is het van “iets voor mezelf”  meer geworden want inmiddels zit ik op duizenden bezoekers per maand. Nu is het niet meer schrijven uit frustratie maar schrijven omdat ik het echt leuk vind en anderen wil helpen.

kelly-resetMet mijn blog hoop ik veel mensen te inspireren op het gebied van health en food want ik weet als geen ander hoe zwaar de strijd is om af te vallen en een gezonde leefstijl aan te gaan. Ik ben uiteindelijk van een energieloze mama naar een fitte mama gegaan die ineens veel meer kan dan voorheen, en dat gun ik iedereen!

Ik wil wel benadrukken dat ik geen voedingsdeskundige ben maar een ervaringsdeskundige, alles wat hier geplaatst wordt is vanuit mijn eigen ervaring tenzij anders aangegeven. Maar door die ervaring heb ik ook wel weer veel kennis opgebouwd.

Op mijn blog vind je vooral veel tips over health (afvallen, sport, ontspanning etc) maar ook over food (veel recepten) en deel ik regelmatig reviews over producten en anderen dingen die ik heb getest.

Ik wens je veel plezier bij het lezen van mijn blog en mochten er nog vragen zijn? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of op mail adres info@healthy-kelly.nl

 liefs-kelly

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *