My Posts

Een paar van mijn favorieten producten van Body & Fit shop

Een paar van mijn favorieten producten van Body & Fit shop

Een aantal weken geleden heb ik een bestelling gedaan bij de body & fit shop, dit was nieuw voor mij maar ik hoorde er zoveel goede dingen over dat ik ook wel erg benieuwd was geworden. Vandaag deel ik een aantal van mijn favoriete producten met jullie…

Wat ik erg opvallend vind bij de Body & Fit shop   is de super snelle levering. Ik had de avond van te voren om 23.15 wat besteld en de volgende dag stond de bezorger al in de avond bij mij op de stoep. WOW dat had ik niet verwacht zeker niet omdat er op hun website staat vermeld dat als je voor 22.00 besteld dat het pakket dan de volgende dag bezorgd wordt, ik ging er dus vanuit dat ik te laat was maar dat was niet zo, een echte plus punt dus!

Het pakketje wat ik bestelde bestond uit:

  • Muscle muesli
  • Protein nuggets
  • Smart protein chips
  • Wheytella
  • Whey protein Balls
  • Total Health supplementen
  • Fitness handschoenen

En ik kreeg er een gratis vet meter bij, je mag namelijk een gratis cadeau uitzoeken als je besteld bij Body & fit shop.

Wat vond ik van de producten?

Muscle muesli: deze muesli zit vol proteïne en heeft maar liefst 12 gram eiwitten per portie van 40 gram. Hij heeft de smaak strawberry en ik moet zeggen dat ik hem heerlijk vind als ontbijt met soja melk of yoghurt. Het geeft mij ook een erg lang verzadigend gevoel wat ik zeker een pluspunt vind.

Proteine nuggets: toen ik ze bestelde dacht ik dat het kipnuggets waren maar het zijn nuggets zonder vlees. 1 nugget bestaat uit 5 gram eiwitten en daarnaast voedingsvezels, ijzer en vitamine B12. De smaak van de nuggets is even wennen en wat droger dan gewone kipnuggets maar zeker niet verkeerd. Lekker als tussendoortje of als “vlees” voor bij de maaltijd.

Smart protein chips: heel af en toe heb ik wel zin in wat chips maar omdat de gewone zakken chips vaak vol vet en andere rotzooi zitten pak ik het niet te vaak. Ik heb nu een alternatief gevonden: de smart protein chips. Hier zit 30 % eiwit in en 50 tot 70 % minder vet dan in een gewoon zakje chips, bovendien heeft het slechts 94 calorieën per zakje waardoor je dus iets verantwoorder kunt “snacken”.

Wheytella: vergelijkbaar met Nutella maar dan bomvol eiwitten en geen toegevoegde suikers. Wheytella bevat 21 % eiwitten en is ideaal voor op brood, een cracker, toevoeging in een shake en op een pannenkoek, zo maakte ik een pannenkoek met wheytella en banaan en ik kan je zeggen: die combi is goddelijk!

Te lekker  een havermout pannenkoek met weytella van @bodyenfitshopnl en banaan mmmmmm #lekker #lunch #genieten #fitgirl #dutchfitties #dutchfitness #fitmom #foodblogger #foodporn #inspiration #foodinspiration #pancakes #fitdutchie #healthylifestyle #healthblogger #team6juni

 

Whey protein balls: nog zo’n goddelijke snack en ook echt een snack waarbij ik moet oppassen dat ik niet teveel pak. Ik had de yoghurt variant en die was zowel bij mij als mijn partner en de kinderen erg geliefd. Ik heb ze ook echt moeten verstoppen want anders waren ze binnen 1 dag op.

Total Health supplementen: een complete vitamine met multi vitamine, mineralen en omega 3. Voor mij ideaal want nu hoef ik maar 1 capsule te slikken in plaats van diverse soorten apart van elkaar.

Sporthandschoentjes: ik wilde heel graag sporthandschoentjes hebben voor als ik met de gewichten bezig ben. Deze handschoentjes zijn ideaal alleen had ik achteraf beter kunnen kiezen voor volledig zwarte, deze zijn namelijk aan de binnenkant wit en tja dat zijn ze nu niet meer ????

Ik ben heel tevreden met de service en producten van body & fit shop en ga zeker vaker bestellen.

Heb jij nog favorieten producten bij Body & fit shop?

Liefs Kelly

Dit is een gesponsord berichtof een bericht waar ik producten voor heb ontvangen (1)

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...