reviews, reviews overige, reviews winacties

Smoovall – Werkt het tegen schurende benen? + Winactie

Smoovall – Werkt het tegen schurende benen? + Winactie

Ik heb de pech dat ik best wel stevige bovenbenen heb. Hierdoor schuren mijn benen regelmatig langs elkaar. Dat is opzich niet zo erg met een lange broek maar met dit hete weer is het een ramp. Als ik jurkjes, korte broeken of rokjes draag dan schuren mijn benen steeds tegen elkaar en binnen no time zijn mijn benen kapot. Ik ontdekte Smoovall en heb dit uitvoerig getest op Curacao. Wat ik er van vind? Dat lees je in mijn blog, ook maak je kans om zelf Smoovall te testen ik mag namelijk 1 iemand blij maken met een setje Smoovall.

Deo spuiten op je bovenbenen, talkpoeder, vaseline etc etc eigenlijk heb ik het allemaal al eens geprobeerd maar helaas had het nagenoeg geen effect. Binnen no time was ik weer volop aan het zweten en waren mijn benen kapot. Een broekje eronder kreeg ik ook als tip maar dat vind ik zelf toch echt te warm dat is voor mij ook geen optie. En toen ontdekte ik Smoovall.

Smoovall huidcontact spray

Smoovall werkt als een extra onzichtbare en ademende beschermlaag op je huid en voorkomt huidirritaties. De huidcontact spray is makkelijk in gebruik en bovendien vetvrij, niet plakkerig en heeft geen vervelende geur.

Voor je op pad gaat  spray je de Smoovall huidcontact spray op de plekken waarvan jij weet dat daar snel huidirritaties ontstaan. Je sprayt zo’n 2 a 3 seconden op de plek die je wilt beschermen, wacht 30 seconden en je bent er helemaal klaar voor. Smoovall huidcontact spray geeft bescherming voor minimaal 4 uur.

Wat vind ik er van?

Ik heb Smoovall meegenomen naar Curacao. Dit leek mij de ideale plek om te testen of het echt werkt. Daar is het namelijk altijd warm en bovendien ook wat “vochtiger” dan hier in Nederland.

Als we op pad gingen dan zorgde ik ervoor dat ik in de ochtend voor vertrek de Smoovall spray gebruikte. Daarnaast nam ik het spuitflesje mee voor onderweg mocht het nog een keer nodig zijn. Het viel me op dat er geen vieze geur aan zat en dat het makkelijk in gebruik is. Wel kwam er behoorlijk wat damp als je het gebruikt maar dit was verder niet storend.

Ik heb gemerkt dat ik toch zeker wel een tijd kon rondlopen zonder Smoovall extra op te spuiten. Die 4 uur heb ik met gemak gehaald gemiddeld was het zo’n 5 – 6 en dan begon het toch echt wel weer te plakken en moest ik het opnieuw aanbrengen. Zorg er wel voor dat als je het opnieuw aanbrengt dat je dit dan doet zonder kleding in de buurt. Ik dacht even snel snel te doen en helaas heeft hierdoor een wit kledingstuk gele vlekken gekregen. Maar ja eigen schuld, haastige spoed is zelden goed zegt men weleens…

Ik ben zelf dus heel tevreden met Smoovall en ben blij dat ik nu iets heb gevonden wat voor mij werkt. Natuurlijk is dat voor iedere persoon anders maar nadat ik van alles heb geprobeerd kan ik zeggen dat dit tot nu toe voor mij het beste werkt.

Winactie

Omdat het in Nederland voorlopig nog wel even warm blijft en omdat er heel veel mensen ook last hebben van dit “schuur probleem” mag ik in samenwerking met Smoovall 1 setje spray weggeven. Bestaande uit 1 doosje met 2 sprays. Zo kan jij ook hopelijk zonder huidirritatie de zomer door.

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat hieronder een reactie achter met waarom jij kans zou willen maken.
– Like ook het bericht op Healthy Kelly facebookpagina om extra kans te maken.
– Het delen van het bericht op facebook wordt erg gewaardeerd

Heb jij ook vaak last van huidirritatie door de warmte?

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

5 Comments on Smoovall – Werkt het tegen schurende benen? + Winactie

 1. Marian B

  31 juli 2018 at 18:55 (4 weken ago)

  Helaas heb ik er ook last van. Zou dit graag eens proberen en ben erg benieuwd of het voor mij ook zo fijn is.

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. Diny Gijsberts

  28 juli 2018 at 11:27 (1 maand ago)

  Wat heb je weer een leuke én handige actie bedacht !
  Ik ben éérst ruim 60 kilo afgevallen máár omdat ik medicijnen heb gekregen waar ik beslist niet zónder kán én omdat ik in de overgang ben gekomen zitten er weer 26 kilo eraan
  En juist bij de binnenkant van mijn bovenbenen en mijn buik komt het eraan met als resultaat inderdaagpd schurende benen !
  Je snapt wel dat ik graag mee doe voor deze toffe actie !
  ik volg je al wat langer op facebook.
  instagram onder Momzymom
  Youtube abbo

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Anna

  27 juli 2018 at 21:57 (1 maand ago)

  Omdat ik er wel altijd last van heb

  Facebook: An Na

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

 7. MamaMinke

  27 juli 2018 at 15:02 (1 maand ago)

  Ik doe heel graag mee. Zo irritant die kapotte benen steeds. Ik hoop dat dit bij mij ook werkt.

  Beantwoorden

 8. <!– #comment-##

 9. anita kempenaers

  27 juli 2018 at 13:53 (1 maand ago)

  doe graag mee voor mijn dochter die heeft last van schurende billen in de zomer en dat is niet zo fijn

  Beantwoorden

 10. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...