My Posts

Ze zijn er weer: Moestuintjes bij Albert Heijn

Ze zijn er weer: Moestuintjes bij Albert Heijn

Misschien heb jij ze al ontdekt? De moestuintjes bij Albert Heijn die je weer volop kunt sparen. En dit keer zit er wel iets heel speciaals bij want Albert Heijn zet de bloementjes buiten…

Bij de Albert Heijn kun je nog tot 16 april sparen voor 20 verschillende moestuinplantjes waaronder wat nieuwe varianten zoals: dille, Peultjes, paksoi. Ook zijn er sinds dit jaar bloemen: zonnebloem, goudsbloem, juffertje in het groen, phacelia en groot kaasjeskruid. Bloemen zijn leuk om te kweken en om naar te kijken maar zijn daarnaast ook nog eens goed voor de natuur. Zo zorgen ze voor het voedsel van bijen en andere bestuivers en vergroten zo op die manier de kans op volgroeide kruiden en groenten.

Meer hulp met de app

De moestuintjes van Albert Heijn zijn mega populair. Natuurlijk wil je een succesvolle oogst als je begint met de moestuintjes. Om daarin bij te dragen heeft Albert Heijn extra aandacht voor tips, reminders en handige weetjes door middel van een app. Ook op de AH Community kun je terecht voor al je moestuinvragen. Daarnaast zijn er diverse filmpjes te vinden die het nog makkelijker maken om succesvol te oogsten.

Wat vinden wij er van?

Toen ik een doos thuisgestuurd kreeg met wat moestuintjes erin las mijn dochter de doos en riep “Ohhhhh moestuintjes, krijgen we die echt?” Ze is dus helemaal enthousiast. Ze had namelijk al een aardbeienplantje gekregen van iemand en daar zorgde ze enorm goed voor. Nu krijgt ze de kans om nog meer te tuinieren. We hebben ze nog niet geplant vanwege te weinig tijd maar dat gaat deze week zeker gebeuren en natuurlijk houden we jullie op de hoogte hoe het gaat met de groei.

Sparen jullie ook de moestuintjes? En gaat het goed met de plantjes of moet je ook nog beginnen?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...