geen categorie

Kinderen en muziek

Kinderen en muziek

Onze kinderen zijn gek op muziek, met name onze dochter is helemaal weg van muziek en het kan eigenlijk niet hard genoeg voor haar. Omdat ik ook weleens gesteld ben op mijn rust heb ik gezocht naar een oplossing zodat ik niet altijd last heb van haar muziek. En die ideale oplossing heb ik nu gevonden…

En eigenlijk is de oplossing heel simpel: een kop telefoon! Maar ja een kind een saaie zwarte kop telefoon geven? Of eentje met van die kleine oortjes? Dat zag ik niet zo zitten omdat ik mijn dochter ken en weet dat zij dit niet interessant genoeg vind. Toen ik de kinder koptelefoon van Trust Met bloemetjes zag bij Coolblue en ik de mogelijkheid kreeg dat ik deze mocht uit testen wist ik het meteen: Volgens mij gaat onze dochter deze geweldig vinden!

Trust koptelefoon

trust koptelefoon 1

En volgens mij had ik geen betere keus kunnen maken. Als start van de vakantie hebben we haar deze gegeven en haar gezichtje spreekt boekdelen toch?

Trust koptelefoon 3

Wat vind ik ervan?

Ik vind dit een heel handige kinder koptelefoon omdat hij, naast dat hij er vrolijk uit ziet, ook nog eens een mogelijkheid heeft om het volume te regelen. Hij kan ook niet harder dan 85 decibel waarmee een eventuele beschadiging aan de oren zoveel mogelijk wordt beperkt. Doordat hij niet zo hard kan heb je als ouder ook geen last van geluid wat er doorheen komt, lekker rustig dus ???? een klein nadeel is wel dat ik nu mijn meisje heel hard hoor zingen zonder dat ik zelf de muziek hoor, maar dat heeft ook wel weer wat schattigs haha.

Onze dame neemt haar kop telefoon ook overal mee naartoe en heeft dan op lange ritten in de auto ook haar eigen muziek bij de hand. Ook kan ik tegen haar zeggen dat als ik merk dat ze niet lekker in haar vel zit en er een uitbarsting aan zit te komen dat ze even naar boven moet gaan met haar kop telefoon om wat muziek te luisteren om tot rust te komen. Een ideale oplossing om zo “uitbarstingen ”  te voorkomen en ze gaat nu met plezier naar boven samen met haar kop telefoon. Dus eigenlijk zijn het 2 vliegen in 1 klap: de “rust” van niet continue muziek in huis die je eigenlijk niet wil horen en het “rustmoment” dat het mijn dochter brengt om zich even terug te trekken op haar kamer. Ik ben dus erg te spreken over deze koptelefoon.

trust koptelefoon 4

 

Hebben jullie al een koptelefoon voor jullie kinderen? En wat vind je ervan?

Liefs Kelly

Advertisement
Dit is een gesponsord berichtof een bericht waar ik producten voor heb ontvangen (1)

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...