overige blogs, overige blogs kinderen

Hello Hipster – de leukste musthaves voor Kids

Hello Hipster – de leukste musthaves voor Kids

Aangezien mijn dametje van 8 een echte fashionista aan het worden is vind ik het leuk om leuke webshops met jullie te delen. Shops die wij leuk vinden en waar je ook echt leuke dingen kunt shoppen. Ik trap af met en super leuke shop: Hello Hipster, DE webshop voor leuke musthaves voor de kinderen. Niet alleen qua kleding maar ook qua accesoires en decoratie. Wat wij er van vinden? En wat voor leuks onze dochter aan had? Ik vertel het je graag..

De tijd van kleding uitzoeken voor mijn dochter is nu echt voorbij. Alles wat ik leuk vind vind zij niet leuk en is maar saai. Ik laat haar voortaan maar even zelf kiezen en geef hier en daar wat instructies over wat ik wel en niet vind kunnen. Dat gaat gelukkig goed. Toen we een pakketje thuis kregen van Hellohipster was het dus wel even spannend of ze het leuk vond of niet…

Hello hipster

Hello hipster is een webshop voor kinderen maar ook voor mama’s en papa’s hebben zij leuke kleding. Maar naast kleding hebben ze ook leuke accessoires en spullen voor de kinderkamer. De kleding begint bij maat 50 en eindigt bij maat 164, voor elke maat is er dus wel wat te vinden. Wat ik zelf erg prettig vind is dat de kleding goed betaalbaar is en er voor elk wat wils is. Of je nu houd van stoer of lief je vind het bij Hello Hipster.

Mijn dochter kreeg een heel leuk setje toegezonden. Een shirtje met de tekst sunday en een leuk kort shortje van jogginstof. Ideaal om te dragen op een zomerse dag om lekker in te relaxen. Ze vind het heerlijk dragen, het past perfect en zodra de zon weer gaat schijnen is dit het eerste setje wat ze uit de kast haalt want “mama dit zit zo lekker”. Goedgekeurd dus..

 

Ook ontvingen wij een leuk jurkje met lange mouwen, pareltjes en een leuk touwtje erom heen met veertjes. Ideaal om te dragen wanneer het ietsjes frisser is. Ze was er gelijk helemaal weg van.  Hij valt wel ietsjes korter maar het gaat nog prima zonder legging. Nu heeft onze dochter ook wel erg lange benen dus als je dochter dat niet heeft dan zal het waarschijnlijk helemaal goed vallen. Op nog koudere dagen is hij ook erg leuk met een legging.

Wij vinden Hello Hipster een leuke webshop met vernieuwende  producten. Hello Hipster is een shop die zich, mijn inziens, goed onderscheid van andere shops. Je vind er namelijk unieke producten die je niet (snel) vind in andere webshops en dat is voor mij wel een pluspunt zo ben je toch een stuk unieker als je er kleding koopt.

Ben je ook zo benieuwd naar de kleding, accessoires en andere leuke spullen van Hello Hipster? Kijk dan zeker eens op hun website  en op hun facebookpagina

 

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...