Het is ongelooflijk wat er de afgelopen weken met mijn lichaam is gebeurd nu ik bezig ben bij de complete verandering. Ik wist dat gezond eten en meer bewegen een goed effect heeft op mijn lichaam, dat heb ik al meerdere keren ervaren maar dit keer is het echt anders en voel ik me gewoon TOP! Iets waarvan ik alleen maar heb kunnen dromen. Wat ik allemaal meemaak en hoe ik het aanpak en nog belangrijker hoe het gaat? Vandaag weer een update…

Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam bij de complete verandering voelde ik me erg welkom. Iedereen die daar rondloopt of traint geeft je een welkom gevoel en het trainen in kleine groepjes is ook erg prettig, zo leer je de anderen ook een beetje kennen.

Voeding

Met Annemieke ben ik samen naar de voeding gaan kijken. De eerste week kreeg ik de mogelijkheid om zelf te kiezen wat ik zou eten en moest ik van alles een foto maken. Daarna kreeg ik een menu waar me ik voor die week aan moest houden. In de avond kon ik dan zelf kiezen wat ik zou eten uit de schijf van 4 zoals ze het noemt (groenten, fruit, zuivel, pasta / aardappels).

De week die daarop volgde gingen we het weer iets anders aanpakken en kreeg ik weer een andere samenstelling van menu. En dit ging verder tot deze week, ik zit nu in mijn 4e week menu. De reden dat dit wordt gedaan is om te kijken hoe je lichaam erop reageert en te ontdekken wat het beste bij je past.

Vanaf volgende week gaan we kijken wat het beste bij mij past en mag ik voortaan mijn eigen menu’s samenstellen, uiteraard met Annemieke waar ik ALTIJD terecht kan voor vragen en dergelijke, dat is heel fijn.

Sporten

Qua sport kan ik ook alle kanten op. Smallgroup, HItt Training, Boksen of A.C.B wordt er op verschillende momenten gegeven. Ik ben zelf heel erg fan van Smallgroup en Boksen daar kan ik me helemaal in uitleven. Vanaf volgende week ga ik ook een lesje HITT Proberen, dat durfde ik tot nu toe namelijk nog niet aan vanwege mijn slechte conditie. Al moet ik zeggen dat die nu ook vooruit gaat.

Thijs is een goede trainer en weet je er echt doorheen te slepen als je wilt opgeven tijdens een oefening. Ook de mede sporters proberen elkaar heel erg te motiveren waardoor je toch minder snel opgeeft. Daarnaast is het ook gezellig tijdens en na het trainen, wat ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk

De lessen zijn als beginner ook zeker goed te doen omdat iedereen op eigen tempo kan trainen en met de gewichten die jij wilt. Het moet je dus niet weerhouden om niet bij de complete verandering te gaan beginnen aangezien het echt voor iedereen haalbaar is. Ik sprak zelfs mensen die nu zo’n 8 weken aan het trainen zijn en een enorme boost hebben gekregen qua conditie. Ook ik moet zeggen dat het bij mij met sprongen vooruit gaat en dat voelt goed.

Het resultaat

Ik weet dat heel veel van jullie nu waarschijnlijk heel benieuwd zijn naar het resultaat in kilo’s en centimeters etc? Dat ben ik namelijk ook.. Helaas kan ik daar niks over zeggen. Annemieke leert mij namelijk om te luisteren naar mijn lichaam en niet te kijken naar het gewicht of de hoeveelheid centimeters die ik kwijt ben. Iets waar ik in het begin echt aan moest wennen. Ik weeg niet meer thuis en weeg 1 x in de week bij Annemieke. Zij zegt dan echter niet wat ik ben afgevallen etc maar vraagt aan mij hoe ik me voel.

Hoe ik me voel daar kan ik heel duidelijk over zijn: ik voel me echt GEWELDIG! Ja met hoofdletters want dat is het ook. Ik voel me fit, heb geen last meer van pijnlijke spieren (oké behalve als ik heeelll hard heb getraind haha), ben niet meer zo moe dat ik om 20.00 al naar bed zou willen en mijn kleding gaat veel losser zitten. Ook zie ik mijn lichaam wekelijks veranderen en begin ik meer vormen terug te krijgen.

Natuurlijk krijg ik bij de complete verandering wel te weten wat ik af ben gevallen, zo krijg ik daar volgende week een update over. Het is alleen niet meer wekelijks en daar ben ik heel blij mee. Voorheen was het namelijk nog weleens als ik voor mijn gevoel niet genoeg was afgevallen dat ik erg teleurgesteld was, dat heb ik nu dus niet meer omdat ik het gewoon niet weet en van mijn gevoel moet uitgaan. En dat gevoel zit goed.

Ik ben super blij dat ik ben gestart bij de complete verandering en kan het je ook zeker aanraden. Mensen vragen weleens aan mij: waarom ben je nu in die moeilijke maand begonnen? Nou dat is heel simpel: waarom zou ik wachten om mezelf beter te gaan voelen? Bovendien is het nu juist leuk om de uitdaging aan te gaan om al die verleidingen te weerstaan en dat gaat goed omdat ik eigenlijk geen honger heb.

Mocht je nu ook willen starten? Een intake gesprek is altijd gratis, ook kan je een keer gratis mee trainen en als je aangeeft dat je via mij bij de complete verandering terecht bent gekomen dan krijg je ook nog eens 10 % korting. ik zeg DOEN! En dan ga jij ook fitter 2019 in.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge