hotspots hotspots voor kinderen, reviews winacties

AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren + Winactie

AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren + Winactie

Mijn zoontje was pas jarig en die dag besloten wij naar Julianatoren te gaan. In Julianatoren zijn er tot 20 augustus de AFAS Sprookjesweken waarbij er diverse leuke activiteiten zijn. Wat die activiteiten precies zijn? En hoe de dag van ons zoontje extra magisch werd vertel ik je graag. Daarnaast maak je ook nog eens kans op maar liefst 4 kaartjes voor Julianatoren. Lees dus snel verder hoe je kans maakt…

Toen we naar Julianatoren reden hadden de kinderen nog niet door waar we naartoe zouden gaan. Ze dachten dat we naar de Apenheul gingen maar toen ze Julianatoren zagen waren ze dol enthousiast. Julianatoren is namelijk 1 van hun favoriete pretparken en stiekem ook wel van papa en mama juist omdat het zo overzichtelijk is allemaal.

Sprookjesweken

Tot 20 augustus zijn er sprookjesweken bij Julianatoren. Naast de attracties hebben ze op die dagen ook diverse shows. Zo is er de AFAS Sprookjesconcert show waarin er door onder andere Hans en Grietje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester een verhaal verteld en gezongen.

Het verhaal gaat over de sprookjeskoning die een bal organiseert. Iedereen is op dat bal uitgenodigd behalve heks Fien. Als straf tovert zij daarom alle snoepjes weg en zonder snoepjes kan het feest niet doorgaan. Daarom gaan Hans en Grietje samen met de anderen op zoek naar het snoep goed. Zal het ze lukken om het snoep weer terug te krijgen door de raadsels op te lossen? 

Door middel van leuke liedjes en dansjes wordt het publiek er bij betrokken en is het een extra groot feest voor de kinderen. Aan het eind van de show mogen de kinderen ook met de prinsessen en Hans op de foto, een extra groot feest dus.

Ze hebben niet alleen een show in het park maar ook een prinsessenbal met Julia de muis en daarnaast mogen kinderen zich zo mooi mogelijk verkleden voor de sprookjes catwalk, het kind wat het mooiste is verkleed kan een prijs winnen. Om het extra leuk te maken zijn er in Julianatoren op 5 en 12 augustus verlengde openingstijden in de avond en zullen er nog meer activiteiten zijn.

Beste verjaardag ooit

Ons zoontje werd 5 en vond het geweldig dat we op zijn verjaardag naar Julianatoren gingen. Hij werd in het begin al toegezongen door meneer Kaasgaaf en mevr Suikerspin en vond het helemaal geweldig toen meneer kaasgaaf ook nog eens naast hem kwam zitten in de achtbaan. Hij kon er maar geen genoeg van krijgen.

Ik vond het ook echt super leuk om te zien hoe alle figuren in het park volop aandacht geven aan alle kinderen die er rond lopen. En al helemaal toen ze ook nog in diverse attracties gingen met de kinderen. Miijn zoontje voelde zich deze dag helemaal jarig en gelukkg en zei “Dit was mijn beste verjaardag ooit”, daar doe je het uiteindelijk voor!

Winactie Gesloten

En denk je nu: wow die sprookjesweken en Julianatoren wil ik ook wel eens ontdekken? Nou dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk maar liefst 4 kaartjes weg geven.
Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat hieronder of met een reactie op facebook weten waarom jij graag zou willen winnen.
 • Het liken van mijn Facebookpagina  wordt enorm gewaardeerd
 • Het delen van het bericht op facebook is lief en zorgt voor een extra kans.

De winnaar is geworden Anne-Marie v/d Lee – Schuurmans stuur me even een mail met je gegevens

Kijk voor meer informatie over Julianatoren op hun Site

Heb jij ook zin om naar Julianatoren te gaan?

 

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

14 Comments on AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren + Winactie

 1. elisabeth maria martina

  10 augustus 2017 at 16:36 (2 maanden ago)

  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. Celina

  10 augustus 2017 at 00:29 (2 maanden ago)

  Ik doe graag mee, ik ben er namelijk als kind ook geweest en zou nu graag met mijn eigen gezin gaan ???? ik weet zeker dat we ons allemaal goed zouden vermaken ????

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Linda Raaijmakers

  8 augustus 2017 at 23:10 (2 maanden ago)

  Hier zou ik onze tweeling Lucas & Eva helemaal blij mee maken want zij zijn dol op dagjes uit

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

 7. Bodil

  3 augustus 2017 at 13:04 (2 maanden ago)

  Super leuk, echt een magisch uitje en ook leuk voor de allerkleinsten ????
  En een perfect uitstapje voor tijdens onze staycation ???? Wij gaan heel hard duimen!

  Beantwoorden

 8. <!– #comment-##

 9. G.T.

  3 augustus 2017 at 07:21 (2 maanden ago)

  Het lijkt me leuk om daar eens heen te gaan met mijn zoontje! Zeker nu ik nog een paar weken vakantie heb en dus genoeg tijd!

  Beantwoorden

 10. <!– #comment-##

 11. Iris

  2 augustus 2017 at 23:31 (2 maanden ago)

  Gaaaaf mijn nichtjes (tweeling) zijn binnenkort jarig. Ik ben hun suikertante en doe eigenlijk altijd alleen maar leuke dingen ???? Dit zou ook een geweldig cadeau zijn

  Beantwoorden

 12. <!– #comment-##

 13. rianne

  2 augustus 2017 at 21:16 (2 maanden ago)

  Zou super leuk zijn om deze kaarten te winnen, wij gaan naar de Veluwe op vakantie en het zou heeel erg leuk zijn als we een dag in de julianatoren kunnen doorbrengen met onze 2 kinderen! Dus ik ga duimen!

  Beantwoorden

 14. <!– #comment-##

 15. Henrieke

  1 augustus 2017 at 17:09 (2 maanden ago)

  Ik doe graag mee voor mijn zus, man en neefje. Volgens mij zijn ze nog altijd niet in Julianatoren geweest en ik verwacht dat ze het er goed naar hun zin zouden hebben.

  Volgens mij volgde ik je blog nog niet, ga ik gelijk doen!

  Beantwoorden

 16. <!– #comment-##

 17. Lyn

  1 augustus 2017 at 12:33 (2 maanden ago)

  Ik zou graag mijn neefjes meenemen

  Beantwoorden

 18. <!– #comment-##

 19. Iris

  1 augustus 2017 at 09:03 (2 maanden ago)

  Ik zou graag met onze kids naar Julianatoren gaan. Na de zomervakantie wordt mijn zoontje vier en gaat hij naar school. En omdat papa in het weekend werkt, hebben we dan veel minder tijd voor leuke dingen, iets waar ik me toch al wel een beetje druk om kan maken. Het zou super zijn om voor de tijd nog een keer met zn allen naar Julianatoren te mogen

  Beantwoorden

 20. <!– #comment-##

 21. ilsiee prins

  1 augustus 2017 at 08:51 (2 maanden ago)

  Ohhhhh wat een onwijs leuke actie organiseer je voor de lezers van je blog!!! ???? Ik doe enorm graag mee! Helemaal leuk!!! Ziet er gezellig uit zeg, zal fantastisch zijn de kids een dagje te mogen verrassen met dit geweldige uitje, op de foto met jul en julia.. En natuurlijk in de attracties en lekker spelen… TOPPIE!
  Groetje Ilsiee

  Beantwoorden

 22. <!– #comment-##

 23. Alicia Hofman – Voshol

  31 juli 2017 at 13:58 (2 maanden ago)

  Ik doe heel graag mee voor mijn meisjes! Lijkt me een super dagje uit

  Beantwoorden

 24. <!– #comment-##

 25. Liesbeth

  30 juli 2017 at 21:49 (2 maanden ago)

  Jjjjaaaaa!! Ik doe graag mee voor mijn tweel lieve nichtjes en hun ouders! Ik zou ze graag verrassen met een leuk dagje uit!

  Beantwoorden

 26. <!– #comment-##

 27. Anna

  30 juli 2017 at 16:05 (2 maanden ago)

  Ik doe graag mee omdat we er graag heen willen gaan met mijn broer mijn schoonzus en mijn nichtje..

  Facebook; An Na

  Beantwoorden

 28. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...