Afgelopen maandag was de première van Cas de Ranger in Julianatoren. Een nieuw karakter die op een leerzame manier de kinderen dingen over de natuur leert. Naast een Youtube kanaal heeft hij sinds afgelopen maandag ook een live show in Juliantoren en een Cas the Ranger experience pad waarbij van alles te ontdekken is. Maar is het wel zo leuk? Wij gingen het voor je uit testen….

Helaas was het afgelopen maandag niet zo’n geweldig weer en kwamen we in de stromende regen aan. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken want naar Julianatoren gaan is voor de kinderen altijd een feestje. Nadat we de kaartjes hadden opgehaald zijn we rechtstreeks naar Cas de Ranger gelopen. Dit kun je vinden helemaal achterin het park in de buurt van de trampolines.

Cas de Ranger live

De opening begon met meneer Kaasgaaf die wat kwam vertellen en uiteindelijk kwam Cas de Ranger er natuurlijk ook bij. Tijdens deze live show is er veel interactie met het publiek. Niet alleen met de kinderen is er interactie ook de papa’s komen aan bod, zo werd er bijvoorbeeld gekeken welke papa het sterkste is. Door middel van een parcour en het voelen van dingen worden kinderen goed betrokken bij de show. Wat ik erg leuk vond is juist die interactie met de ouders en kinderen die de show komen bekijken.

 

Cas de Ranger experience

Nadat de live show is afgelopen was het natuurlijk tijd om de Cas de Ranger experience te ervaren. Vooraan bij de ingang krijg je een kaart waarmee je de experience kunt beginnen. Je loopt over een bospad en komt onderweg allerlei verschillende dieren tegen met diverse vragen erbij. De bedoeling is dat je alle vragen gaat beantwoorden en uiteindelijk krijg je dan een woord. Als je dat woord invult aan het eind van de route en je mail adres achter laat dan krijgt je kind een echt Cas de Ranger diploma en een leuk filmpje.

Onze kinderen vonden het helemaal leuk om alle vragen te beantwoorden en het pad te lopen. Het allerleukste vonden ze het toen bleek dat ze de aller eerste waren die over de “finish” kwamen. En natuurlijk moest er ook nog een foto gemaakt worden met Cas de Ranger.

Wat vonden wij er van?

Wij hebben ondanks de regen een hele leuke dag gehad in Julinatoren. Ook Cas de Ranger viel in de smaak bij onze kinderen (5 en 8 ). Ze vonden de Cas de Ranger experience heel erg leuk om te doen en ik denk dat het zeker een aanvulling is voor Julianatoren. Het is leuk om te zien dat ze naast super leuke attracties ook mee willen helpen aan de educatie van kinderen. Extra leuk is het dat ze achteraf een Cas de Ranger diploma kunnen krijgen als ze het woord goed hebben en een speciaal filmpje in de mail ontvangen. Ik vind het dus echt wel een hele goede aanvulling voor Julianatoren.

Vind je het leuk om nog wat terug te zien van de première van Cas de Ranger? Check dan even de onderstaande after movie:

Wil je meer informatie over Cas de Ranger? Kiijk dan op de webite van Julianatoren.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge