hotspots hotspots voor kinderen

Julianatoren: Oma's verjaardag

Julianatoren: Oma’s verjaardag

 

Wij zijn afgelopen zaterdag met ons gezin naar Julianatoren gegaan, er was namelijk wel iets heel bijzonders wat er gevierd werd “Oma’s Verjaardag”.  Ik neem je graag mee in een verslag van onze dag inclusief leuke foto’s..

Niet de  verjaardag van de oma van onze kinderen maar de verjaardag van de oma van Fien en Teun. Er is namelijk een theatershow van Fien en Teun in Julianatoren.
In deze theater show nemen Fien en Teun de kinderen mee in hun avontuur naar de zoektocht voor een ideaal cadeau. Zij krijgen namelijk een kaartje van oma die hen uitnodigt voor haar verjaardag maar er moet nog een cadeau bedacht worden en daar hoort natuurlijk ook een leuke kaart bij. Samen met de kinderen in de zaal gaan zij op zoek naar het ideale cadeau.

fien-en-teun-1

Zingen en dansen 

Naast de zoektocht naar een leuk cadeau voor oma wordt er ook volop gezongen en gedanst en zelfs de ouders klappen mee op de ontzettend vrolijke nummers. Ik moet ook zeggen dat de nummers best aanstekelijk zijn en het moeilijk is om niet mee te wiegen. Ook mijn kinderen waren volop aan het mee dansen en springen en deden bovendien ook ontzettend goed mee als er iets gevraagd werd, erg leuk om te zien.
Ik vond het voor de kinderen een erg leuke show om mee te maken en voor mijn kinderen was het ook goed vol te houden ( 4 en 6 jaar). Ik merkte wel dat de aller kleinste die er rond liepen er toch wel wat moeite mee hadden en rond begonnen te rennen of zelf het podium op probeerde te komen. Een klein minpuntje vond ik dat het voor mijn gevoel erg heet was in het theater (het was natuurlijk ook wel erg warm die dag), nu was onze zaal niet helemaal vol maar als dat wel het geval was geweest dan zou het waarschijnlijk nog veel warmer zijn geweest.
Wat ik super leuk vond is dat de kinderen achteraf ook nog op de foto mochten met Fien en Teun en dat vonden onze kinderen echt super geweldig! Het is geweldig om na de show de tevreden snoetjes te zien en je kinderen er nog de hele tijd over te horen praten.

fien-en-teun

Attracties 

Natuurlijk gingen wij ook nog genieten van alle attracties die Julianatoren te bieden heeft en dat zijn er behoorlijk wat. Het park is niet super groot als je het bijvoorbeeld vergelijkt met de Efteling maar wel ontzettend leuk ook voor de wat jongere kinderen. Een achtbaan, dino rit, een Reuzenrad, bootjes, een kabelbaan, trampolines, brandweer wagens, olifantjes en ga zo nog maar even door. Onze kinderen wilde het liefste alle attracties uitproberen maar daar zijn we helaas niet helemaal aan toe gekomen maar doen we zeker de volgende keer.
Het viel me trouwens op dat er ook veel ouderen mensen werken in Julianatoren, dat vind ik echt een pluspunt aangezien in veel pretparken juist hele jonge mensen werken en ik het juist zo leuk vinden als oudere mensen ook die kans krijgen.

julianatoren

julianatoren-1

julianatoren-2

De attracties waren niet allemaal tegelijk open maar daarmee rouleerde ze een beetje, de populairste attracties waren wel gewoon standaard open.
De wachttijden waren ook goed te doen al heeft ons zoontje wel een langere wachtrij veroorzaakt in de kabelbaan ;). Hij mocht net als zijn zus 2 x achter elkaar erin, de eerste keer kwam hij netjes terug maar de 2e keer bleef hij halverwege hangen met als gevolg dat hij nog een keer moest en dit herhaalde zich totdat na de 8e keer iemand van beneden die bij de bootjes stond hem kwam “redden” door met een haak aan de kabel te gaan hangen zodat hij alsnog terug kwam. Gelukkig vond hij het prachtig en genoot er zelfs van dat hij zo vaak mocht, maar de volgende keer moet hij maar ietsjes zwaarder zijn voordat hij er weer in mag haha blijkbaar was zijn gewicht nog te laag.. haha

julianatoren-3

Abonnement 

Bij Julianatoren kan je ook een gezinsabonnement aanschaffen, daarbij is het leuke dat opa’s en oma’s gratis mee mogen en je ook gratis mag naar een aantal andere attracties. Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot Julianatoren en de leuke Theatershows die zij hebben. Als je het in de voorverkoop koopt betaal je 200 euro voor het hele gezin anders is het 230 euro.
Nu is er voortaan ook de mogelijkheid om een meerjarig abonnement af te sluiten, hoe langer je het afsluit hoe meer korting je krijgt. Wil je meer informatie? Kijk dan op de site van Julianatoren 

julianatoren-4

Wij hebben echt een super leuke dag gehad en nog veel belangrijker: onze kinderen hebben een top dag gehad.
Mocht je nu ook nog naar de show van Fien en Teun willen, de shows zijn nog te zien op de volgende dagen:
16 t/m 18, 23 t/m 25 en 30 september 2016 om:
– 12.00 uur
– 15.00 uur

Ben jij al weleens in de Julianatoren geweest?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...