hotspots hotspots voor kinderen, overige blogs kinderen

Verschrikkelijke ikke 3

Verschrikkelijke ikke 3

Vanaf morgen, 24 juni, draait de nieuwste film: Verschrikkelijke ikke 3, of in het Engels: despicable me 3 in de bioscoop. Wij zijn afgelopen weekend bij de premiére geweest. Ben je benieuwd of de film een aanrader is? Wat wij ervan vonden? En wat je kan verwachten? Je leest het in deze blog.

Vorige week zaterdag was het zover: ik ging met de kinderen en mijn  moeder naar de premiére van Verschrikkelijke Ikke 3. Toen we aankwamen was er van alles te doen op het plein. Zo was de Kids DJ er en kwamen later een aantal acteurs die de Nederlandse Stemmen hebben ingesproken. Onder andere Pip Pellens, Carlo Boszhart en Enzo Knol waren aanwezig, en natuurlijk een paar minions.

Verschrkkelijke Ikke 3

De kinderen vonden het voorprogramma wel erg lang duren en waren blij toen we eindelijk de bioscoop in konden. We kregen 3D brilletjes en op de stoelen lagen goed gevulde goodiebags die natuurlijk gelijk onderzocht moesten worden door de kinderen haha.

De film Verschrikkelijke ikke 3 start met het leven van Balthazar Bratt (Carlo Boszhard), een kindsterretje die afgeschreven wordt zodra hij puber wordt en ineens puisten en de baard in zijn keel krijgt. Hij veranderd in een echte schurk en heeft zijn oog laten vallen op een diamant: de grootste van de wereld. Aan Gru en Lucy de taak om hem te pakken te krijgen.

Helaas loopt niet alles vlekkeloos en verliezen Gru en Lucy hun baan. Uiteindelijk krijgt het verhaal een heel andere wending als blijkt dat Gru een tweelingbroer heeft: Dru. Gru en Lucy besluiten samen met hun dochters Dru op te zoeken. En samen beleven Gru en Dru spannende momenten. Zal het ze lukken om Balthazar te verslaan?

Natuurlijk kunnen de Minions niet ontbreken in deze film, zo komen ze onverwacht in de gevangenis terecht maar natuurlijk hebben ze daar ook weer een leuk plannetje voor bedacht. Eerlijk gezegd hadden de minions van mij wel iets vaker in beeld mogen komen, maar ja ik ben dan ook een echte minion fan, en mijn kinderen ook haha!

Wat vonden wij er van?

Ik vond het zelf een heel leuke film met leuke momenten waarom je moet lachen. En de minions zorgen toch altijd weer voor een grote glimlach op mijn gezicht. Het verhaal is leuk en goed te volgen, ook mijn kinderen hebben aandacht gekeken naar de film. En toen ik iets verder naar rechts keek zag ik dat “oma”, mijn moeder, ook volop in de film zat, die heeft dus ook echt genoten.

De advies leeftijd is vanaf 6 jaar maar ik denk dat kinderen vanaf een jaar of 4 (misschien zelfs al 3?), als ze goed kunnen blijven zitten, deze film ook prima kunnen bekijken. Er is niet echt iets waarvan ik denk dat een 4 jarige dat niet zou mogen zien.
Dus wil je een leuk uitje met je kinderen? Dan zou ik zeker de film Verschrikkelijke ikke 3 gaan bekijken, succes gegarandeerd!

Ben jij fan van Verschrikkelijke ikke en/of de Minions?

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...