Bij ons in huis is het voortaan een traditie: Video van Sint! Want zeg nou eens eerlijk: elk kind zou toch wel een persoonlijke video boodschap van de Sint willen ontvangen? Ik mag er ook nog eens eentje weg geven, doe dus snel mee…

Ik kan me vorig jaar nog goed herinneren: we hadden de dvd stiekem in de brievenbus gedaan en waren aan het wachten op het moment totdat 1 van de kinderen het zou zien. Eerst ging ons zoontje naar de gang maar hem viel niks op. Toen kwam onze dochter en ineens ging het “MAMA POST VAN SINTERKLAAS!!!!”. Ze rende naar de dvd speler en hij moest natuurlijk gelijk op.

Tot wel 8 namen

Het leuke  van video van Sint is dat je er tot maximaal 8 namen op kan zetten en voor ieder wordt er een persoonlijk stukje gezegd. Zo kan je dus ook je buurvrouw, opa, oma, tante, neefje, nichtje of???? Toevoegen zodat je met zijn allen er een groot feest kan maken.
Vorig jaar hadden wij onze eigen namen ook toegevoegd en de kinderen vonden het geweldig om te zien dat Sinterklaas ook wat tegen papa en mama zei, ze moesten zelfs een beetje erom lachen want Sinterklaas sprak natuurlijk ook papa aan over iets wat hij niet helemaal goed had gedaan 😉


video-van-sint-2016Gratis cadeautjes

Als je nu besteld krijg je ook nog leuke extra’s zo krijg je een DVD waarin sinterklaas je kinderen feliciteert met hun verjaardag en een leuke gesigneerde kaart. Dit maakt het natuurlijk alleen maar extra leuk voor de kinderen. Wat ik ook super leuk vind is dat je 2 complimenten en 2 hobby’s kunt kiezen en aan het eind een selectie kan maken of je ook nog 5 liedjes erbij zou willen of niet.

Winactie

In samenwerking met Video van Sint  mag ik 1 iemand blij maken met een video van SInt.
Wat moet je daarvoor doen?

 • Geef hieronder in een reactie aan waarom jij zou willen winnen
 • Voor een extra kans like je mijn facebookpagina Healthy Kelly 

De winnaar zal ik 15 november bekend maken.

De winnaar is geworden: Elisabeth Maria Martina, gefeliciteerd! Stuur je een mailtje naar info@healthy-kelly.nl ? Dan kan ik je de instructies sturen voor het bestellen.

Kende jij video van Sint al?

liefs-kelly

Facebook Comments

13 Comments on Winactie: Video van Sint

 1. Manon
  14 november 2016 at 20:22 (2 jaar ago)

  Dit zou echt heel erg leuk zijn voor pakjesavond bij opa en oma..

  Beantwoorden
 2. Maon
  14 november 2016 at 20:22 (2 jaar ago)

  Dit zou echt heel erg leuk zijn voor pakjesavond bij opa en oma..

  Beantwoorden
 3. Sanne Bool-Brekelmans
  14 november 2016 at 06:07 (2 jaar ago)

  Wauw wat is dit leuk! Ik kende dit dus echt nog niet! Leuk geschreven want ik ben echt helemaal enthousiast. Wij vieren dit jaar Sinterklaas met de kindjes. Opa’s en oma’s komen ook gezellig. Hoe leuk zou het zijn als we deze film kunnen laten zien!

  Wat zal Sophia verbaasd zijn dat Sinterklaas speciaal een filmpje heeft voor haar. Ik kan nu al niet wachten om dat koppie te mogenzien ❤

  Ja ik duim heeeeel hard

  Beantwoorden
 4. Michel Henrichs
  13 november 2016 at 14:41 (2 jaar ago)

  Deze papa zou zijn kinderen heel graag verrassen met deze bijzondere en persoonlijke videoboodschap van de Sint. Deze DVD zou een ontzettend leuke en originele invulling aan Pakjesavond geven.

  Beantwoorden
 5. Mandy
  13 november 2016 at 11:15 (2 jaar ago)

  Het is zo gaaf om de enthousiaste koppies te zien als ze de dvd bekijken… Ook dit jaar zou ik graag een dvd in huis willen halen… Waag graag een kansje

  Beantwoorden
 6. elisabeth maria martina
  13 november 2016 at 08:00 (2 jaar ago)

  mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  Beantwoorden
 7. Marcia Kan
  12 november 2016 at 00:21 (2 jaar ago)

  Jaaaa, superleuk!! Onze oudste dochter Elisa is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik graag dit jaar nog even alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd zal dat vast gaan lukken!!

  Beantwoorden
 8. Viv
  11 november 2016 at 22:26 (2 jaar ago)

  Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot <3 hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij. Ook is hij al hard aan het nadenken wat hij zal vragen (Sinterklaas heeft al om een lijstje gevraagd 😉 ) en vraagt hij zich af of Sinterklaas wel langskomt. "Sinterklaas heeft het druk hè mama?" De intocht van a.s. zondag staat al op zijn prikbord! Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

  Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard mee ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem (en ons 2,5 jarig nichtje) met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Zijn oogjes zullen glunderen van trots!

  Beantwoorden
 9. Linda van Slooten
  11 november 2016 at 21:30 (2 jaar ago)

  Wauw dat zou ontzettend leuk zijn!! We hebben de afgelopen 2 jaar ook zo’n dvd gehad. Die gezichtjes als ze de dvd kijken… hartverwarmend
  En je pagina liken doe ik al een hele tijd

  Beantwoorden
 10. Danielle Uijl
  11 november 2016 at 20:14 (2 jaar ago)

  Ja ik doe graag mee.
  Mijn zoontjes van 5 en 8 zouden heel graag een persoonlijke boodschap krijgen van de sint, of hem in het echt op bezoek krijgen maar dat gaat niet lukken. Zo is hij er toch bij in de huiskamer.

  Beantwoorden
 11. M
  11 november 2016 at 14:22 (2 jaar ago)

  Tuurlijk doe ik mee! Omdat het de eerste keer is dat hij begrijpt wat en wie sinterklaas is! Superleuk!

  Beantwoorden
 12. Marian Zw.
  11 november 2016 at 12:41 (2 jaar ago)

  Lijkt me echt heel leuk voor onze jongste twee van 4 en 6. Als je toch zomaar je naam hoort door Sint! En dan met je eigen foto’s erin… ik loot graag mee

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge