reviews overige, reviews winacties

Moederdag tip: Kaya sieraden + Winactie (gesloten)

Moederdag tip: Kaya sieraden + Winactie (gesloten)

Moederdag zit er weer aan te komen en dan is het altijd weer de vraag: wat zal ik haar geven? Of voor de mama’s onder ons; wat zal ik als tip geven aan mijn partner / kinderen over wat ze me kunnen geven? Ik heb nu een erg leuke tip voor jullie en het leukste nieuws is dat je ook nog eens kans maakt op een super gaaf cadeau!

Al tijden was ik op zoek naar een leuke armband of ketting die ik kon dragen en waarin ik de namen van mijn kinderen kon verwerken. Ooit had ik al eens een armband maar die kwaliteit was dusdanig slecht dat ik hem na een paar keer dragen al weg kon gooien (helemaal verkleurd etc). Toen ik van Kayasieraden.nl de vraag kreeg om een sieraad uit te zoeken en uit te testen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen.

De keuze is reuze

Maar ja dan moet je gaan kiezen, en ik kan je vertellen: dat valt niet mee! De site van Kaya sieraden staat namelijk vol met leuke armbanden, kettingen, oorbellen, mama sieraden, mama – dochter sieraden en nog veel meer. Wat ik graag wilde is iets waarbij ik mijn beide kinderen erin kon laten graveren. Daarnaast ben ik voor onze dochter zwanger geweest van een kindje die het helaas maar gered heeft tot de 10 weken en ook die wilde ik niet vergeten. Na overleg met Tanja, van Kaya sieraden, kwam ik uiteindelijk uit op een zilveren mama armband met 2 hartjes, hierin zijn de namen en de geboortedatum van mijn kinderen verwerkt. Daarbij heb ik gekozen voor een los hangertje met hartje en sterretje voor de eerste zwangerschap die ik heb gehad. De gravering wordt echt met de hand gemaakt waardoor je een mooi sierlijk en uniek lettertype krijgt.

Donatie aan Gambia

Wat ik super vind van Kaya sieraden is dat ervan elk verkocht artikel een percentage naar Eduki zodat er in Gambia weer een kind naar school kan gaan. In Gambia gaat namelijk maar ongeveer 70 % naar de basisschool, 20 % gaat door naar de middelbare school en slechts 40 % gaat naar de kleuterschool, actie is dus zeker nodig! Vorig jaar heeft Kaya sieraden ervoor gezorgd dat er 16 kinderen naar school hebben gekund, het lijkt misschien niet zoveel maar alle beetjes helpen. Ik heb daarom ook enorm veel lof voor het feit dat ze dit doen!

Winactie

Omdat ik gek ben op het weg geven van cadeautjes en Kaya sieraden dit ook wel erg leuk vind. Mag ik 1 van mijn volgers ook blij maken met iets super leuks:
Ik ga een cadeaubon t.w.v 40 euro weg geven waarbij jij een sieraad naar keus mag uitzoeken voor jezelf of voor een ander.

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat hieronder een reactie achter waarom jij kans wil maken
– Like ook mijn facebook pagina voor een extra kans
– Het liken van de facebook pagina van Kaya sieraden wordt enorm gewaardeerd
– Delen van het bericht mag natuurlijk altijd, graag zelfs!

DE WINNAAR IS GEWORDEN: CAROLA DE WILDE

Stuur je een mail naar info@healthy-kelly.nl  ?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

21 Comments on Moederdag tip: Kaya sieraden + Winactie (gesloten)

 1. Melissa

  18 april 2017 at 19:23 (2 dagen ago)

  Niet voor mij maar voor mijn mama met de namen van haar kleinkinderen.zw maakt een moeilijke tijd door en staat daardoor nog bewuster stil bij het leven en ons! Ondanks dat ze het zwaar heeft staat ze toch voor ons klaar.zo lief!

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. Thea v boven-cia

  17 april 2017 at 23:19 (2 dagen ago)

  Oow ik zou heel graag willen winnen voor onze dochter die na een zware zwangerschap in mei gaat bevallen van hun eerste kindje een klein prinsesje wat gehaald gaat worden met een keizersnee ik hoop van niet en helaas hebben ze hiervoor al 2 engeltjes verloren maar wat gun ik haar een prachtig armband want ik ben zo super trots op haar ook al heeft ze niet echt kunnen genieten dus ik hoop dat ik voor haar mag winnen als verassing ik wilde voor haar
  Dan ook een verassing geven als ze bevallen is toevallig heb ik daar al gekeken wat ik gezien heb gaat ze echt prachtig vinden mijn kleine meid wat nu straks een prachtige lieve moeder gaat worden van onze eerste kleinkind Livana

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Cindy Jerphanion

  17 april 2017 at 21:48 (2 dagen ago)

  Supersupersuper ♡ als ik mAG uitkiezen mama van 3 kindjes lili en yven en femi

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

 7. Liesbeth

  15 april 2017 at 10:58 (5 dagen ago)

  Superleuk! Ik doe graag mee voor een sieraad voor mijn petekindje! Zou ze geweldig vinden!

  Beantwoorden

 8. <!– #comment-##

 9. Linda Smeets

  15 april 2017 at 02:49 (5 dagen ago)

  Wat mooi en bijzonder! Ik vind dat iets heel speciaals heeft, vooral dat sterretje erbij! Ik doe daarom dan ook graag mee.

  Beantwoorden

 10. <!– #comment-##

 11. <!– #comment-##

 12. <!– #comment-##

 13. Linda Post

  11 april 2017 at 20:45 (1 week ago)

  Onwijs leuk! Ik ben afgelopen oktober voor het eerst moeder geworden en zo trots als ik ben mag iedereen dat weten!! Met zo’n mooi sieraad lukt dat wel ????

  Beantwoorden

 14. <!– #comment-##

 15. Sazou

  11 april 2017 at 15:40 (1 week ago)

  Onwijs lief Kelly, ik maak dolgraag een kansje! Prachtige armband heb jij uitgezocht, heel mooi symbolisch met het sterretje erbij voor je eerste zwangerschap… Zo bijzonder inderdaad dat Kaya per sieraad een bedrag doneert, zodat een kind in Gambia weer naar school kan. Dat geeft een waanzinnig goed gevoel, zo’n prachtig Kaya sierraad te mogen dragen. Ik zou het geweldig vinden om een mooi sierraad cadeau te kunnen geven aan mijn lieve moeder, als dank/ waardering voor al haar hulp (tijdens mijn alweer 3,5 jaar ziek zijn) en bevestiging van mijn liefde voor haar. Veel geluk met je gezinnetje & good luck met je blog! ????

  Beantwoorden

 16. <!– #comment-##

 17. anica aarts

  11 april 2017 at 12:44 (1 week ago)

  Sinds een half jaartje trotse moeder van een prachtige dochter! Maak heel graag kans zal heel leuk zijn om haar naam te laten graveren in een sieraad

  Beantwoorden

 18. <!– #comment-##

 19. Sharon de Ridder

  11 april 2017 at 11:32 (1 week ago)

  KAYA heeft zulke mooie sieraden! Ik zou het tegoed gebruiken voor een mooie armbandenset voor mij en mijn twee dochters <3

  Beantwoorden

 20. <!– #comment-##

 21. Iris

  11 april 2017 at 11:27 (1 week ago)

  Ik doe heel graag mee. Ik heb nu een ketting met alleen de naam van mijn zoon, maar wil die graag vervangen voor één met ook de naam van mijn dochter er op

  Beantwoorden

 22. <!– #comment-##

 23. <!– #comment-##

 24. Maris

  11 april 2017 at 08:01 (1 week ago)

  De armbandjes met gravering voor mijn moeder, mij en mijn dochter.

  Beantwoorden

 25. <!– #comment-##

 26. Marja

  10 april 2017 at 22:33 (1 week ago)

  Ik zou heel graag een ketting willen met de namen van de kinderen

  Beantwoorden

 27. <!– #comment-##

 28. Meliss

  10 april 2017 at 19:02 (1 week ago)

  Ik zou deze armband voor mijn moeder willen winnen, voor moederdag.

  Beantwoorden

 29. <!– #comment-##

 30. Jan

  10 april 2017 at 17:06 (1 week ago)

  Superleuk om moeders flink te verrassen.

  Beantwoorden

 31. <!– #comment-##

 32. melissa

  10 april 2017 at 13:05 (1 week ago)

  Wat leuk. Ik heb onlangs bij Kaya sieraden een bedelarmbandje voor mijn dochter besteld en een ketting voor mezelf. Ik zou deze keer oorbelletjes voor haar uitzoeken. Niet voor mezelf dus deze keer, maar iets voor mijn dochter om haar te verrassen!

  Beantwoorden

 33. <!– #comment-##

 34. Maaike

  10 april 2017 at 10:58 (1 week ago)

  Ik doe graag mee! Ik zou graag een mooi persoonlijk cadeau aan mijn moeder willen geven tijdens moederdag…

  Beantwoorden

 35. <!– #comment-##

 36. Ingeborg

  8 april 2017 at 20:23 (2 weken ago)

  Een prachtig sieraad van pareltjes met de namen van mijn pareltjes. Dat is waar ik voor zou kiezen. Ter gelegenheid van moederdag voor een moeder die geen moeder mocht worden.

  Beantwoorden

 37. <!– #comment-##

 38. Anna

  8 april 2017 at 19:46 (2 weken ago)

  Oooh geweldig! Ik zou zo graag een sieraad samen met mijn dochter willen hebben…

  Facebook: An Na

  Beantwoorden

 39. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...