reviews

Deze loopband is echt een topapparaat!

Ik heb een loopband besteld bij Fitnessapparaat.nl en ik ben er echt superblij mee! Al jaren droom ik van een goede loopband, want hardlopen is echt mijn hobby. Nu ik mijn eigen loopband in huis heb, kan ik op ieder moment van de dag even trainen en dat is natuurlijk erg fijn als je een drukke agenda hebt. Ik ben voor de VirtuFit Elite TR-900i gegaan, want deze was in de aanbieding en er zat ook nog eens een gratis trainingsschema bij!

Wat me meteen opviel aan de VirtuFit loopband was dat hij er heel mooi uitziet. Er zit een extra groot loopvlak op, dus je kunt lekker flink doorstappen zonder dat je van de loopband af valt. Door de stevige schokdemping is de kans op blessures minimaal te noemen en is elke trainingssessie een feestje op deze loopband! Het is dus echt een professioneel ding van goede kwaliteit en hij is makkelijk in en uit te klappen door het soft-drop systeem. De ingeklapte loopband kun je vervolgens met de transportwieltjes verplaatsen en dat is natuurlijk ook erg handig. De loopband staat momenteel in mijn studeerkamer, maar soms vind ik het ook leuk om in de woonkamer voor de televisie te trainen. Zo kan ik op mijn tv bijvoorbeeld series kijken terwijl ik lekker aan het lopen ben! Er zit trouwens ook een tablethouder op de loopband, dus series kijken op je tablet is dan ook mogelijk, maar ik vind het grote scherm van mijn tv persoonlijk een stuk prettiger om naar te kijken. Het is dus maar goed ook dat de loopband makkelijk te verplaatsen is en dat ik mijn woonkamer binnen no time om kan toveren tot een sportzaal!

Verder vind ik het erg fijn dat de loopband verschillende trainingsprogramma’s heeft. Je kunt kiezen uit wel veertig verschillende programma’s! Het biedt dus veel functionaliteiten voor hardlopers van alle niveaus. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit onder meer een hartslagprogramma, vetverbrandingsprogramma en allerlei intervalprogramma’s. In het gratis trainingsschema van Fitnessapparaat.nl staan ook veel handige tips en tricks, dus je kunt meteen beginnen met sporten en aan je fitnessdoelen werken. Ik doe zelf het vetverbrandingsprogramma, want ik wil graag een paar kilootjes afvallen en dus wat vet kwijtraken. Bij dit programma kun je je geslacht, leeftijd, lengte en gewicht invullen, waarna de loopband je vetpercentage laat zien. Dit motiveert mij echt om extra hard te trainen op de loopband en ik ben dan ook echt trots op mezelf als ik zie dat mijn vetpercentage weer een beetje omlaag gegaan is!

Je kunt dus met deze mooie loopband allerlei trainingsprogramma’s kiezen en voor verschillende doelen trainen, maar het is ook mogelijk om je eigen programma samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld de hellingshoek en snelheid zelf aanpassen aan jouw gewenste niveau. Ik doe dit soms ook tijdens een training als ik net dat beetje extra wil geven. De pijltjes op de console zijn erg gebruiksvriendelijk, dus je kunt deze aanpassingen erg makkelijk doen tijdens de trainingssessie zelf. Kortom een topapparaat dus!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.