hotspots hotspots voor kinderen

Première van de Emoji film

Première van de Emoji film

Afgelopen woensdag zijn we met ons gezin naar de première van de Emoji film geweest. Wat vonden wij er van? En is het een aanrader? Of is de kritiek die er gegeven wordt terecht? Je leest het nu op mijn blog.

De ochtend begon al vrij vroeg aangezien we rond 10.00 werden verwacht in het Pathé in Amsterdam waar de première van de Emoji film werd gehouden. De kinderen hadden er in ieder geval al heel veel zin in.

Dansen, lekkers en bekende Nederlanders

Zoals bij elke Nederlandse première van Universal Pictures was er ook dit keer weer volop te beleven. De kids-dj was weer aanwezig om de kinderen te vermaken en onze dochter en zoon stonden weer fanatiek mee te springen. Ook was er volop lekker te verkrijgen waar onder suikerspinnen, popcorn, cupcakes, croissantjes en natuurlijk drinken van Cool Bear. Na het dansen was het tijd om kennis te maken met de Nederlandse stemmen van de film om vervolgens met zijn allen naar de zalen te gaan voor de film.

 

Emoji film het verhaal

De Emoji film gaat over de emoji’s die in de wereld achter de telefoon leven. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene (Arjen Lubach). Gene is namelijk erg uitbundig en is zonder filter geboren waardoor hij diverse gezichtsuitdrukkingen heeft. Toch is hij er zeker van dat hij het aan kan om een “meh” emoji te zijn en neemt plaats in “zijn” hokje in de hoop dat hij gekozen gaat worden door de telefoongebruiker.

Helaas gaat dit helemaal mis als hij gekozen wordt en is alles verpest. Gene is niet meer welkom als Emoji.  Maar hij is vastbesloten om net als alle andere emoji’s “normaal” te worden. Daarom schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 (Jandino Asporaat) en van de beruchte codekraker emoji Hackie (Bracha van Doesburgh). Samen beleven ze leuke avonturen. Zal het ze lukken om Gene normaal te krijgen voordat de telefoongebruiker zijn hele telefoon laat resetten???


De Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Arjen Lubach (Gene), Jandino Asporaat (Hi-5), Bracha van Doesburgh (Hackie), Jelka van Houten (Smilie) , Cees Geel (Mel Meh), Patty Brard (Mary Meh), Roman Derwig (Alex), Boris van der Ham (Poep), en Bibi Breijman (Akiko Glitter).

Wat vonden wij er van?

Ik vond het een hele leuke film. De advies leeftijd is vanaf 6 jaar maar mijn zoontje van 5 vond het ook erg leuk om naar te kijken. Vooral High 5 vonden ze helemaal geweldig. Er zitten hele leuke momenten in de film en ook leuke muziekjes waardoor je eigenlijk bijna niet meer stil kan zitten.

In andere landen waren er wat negatieve reacties op de film gekomen dat hij wat saai zou zijn etc. Misschien als je er als expert naar gaat kijken dat je hele andere dingen ziet? Maar ik ben geen expert en moet zeggen dat ik en de kinderen er enom van hebben genoten. Mijn man gaf overigens wel aan dat hij hem iets vond tegenvallen en dat hij er meer van had verwacht maar uiteindelijk gaat het erom dat de kinderen hebben genoten en dat hebben ze zeker.

De Emoji film is vanaf 9 augustus te zien in de bioscoop.
Kijk voor meer informatie en leuke nieuwtjes op de website van de Emoji film.

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...