hotspots hotspots voor kinderen, overige blogs kinderen

De droom van ons zoontje kwam uit – Pit veiligheidsmuseum

De droom van ons zoontje kwam uit – Pit veiligheidsmuseum

Vroeger als kind had ik heel wat dromen, sommige zijn uitgekomen sommige waren toch achteraf erg onrealistisch maar als kind lijkt alles natuurlijk mogelijk. Onze kinderen hebben ook heel wat dromen en afgelopen zondag kwam 1 van de dromen van ons zoontje uit in het Pit veiligheidsmuseum.

Bij het Pit veiligheidsmuseum kun je terecht voor het bezichtigen van diverse onderdelen van de hulpdiensten. Bij binnenkomst mag men zich al gelijk verkleden als een echte politieagent, brandweerman / vrouw of ambulance medewerkster, jammer genoeg zaten er alleen maar wat grotere maten tussen dus onze zoontje heeft het alleen gedragen voor de foto ????

 Het museum is verdeeld in verschillende onderdelen zo kom je er zowel onderdelen tegen van de politie, ambulance als brandweer en diverse thema’s. Wat erg leuk is is dat je ook interactief kunt meedoen, zo kan je zelf een “brand” blussen, medewerker van de meldcentrale spelen of een moord oplossen. Dit alles gaat met een pasje die je bij binnenkomst mee krijgt, en wanneer je dan ook nog je mail adres invult krijg je een foto toegezonden waarbij je jezelf in actie ziet (althans dit was in ieder geval zo bij de meldcentrale). Onze dochter vond vooral de interactieve spellen erg leuk en ons zoontje vond de voertuigen erg interessant. Maar vooral van de skelterbaan werden ze allebei mega blij.

Paw Patrol

De reden waarvoor we er eigenlijk waren, en waarbij de droom van ons zoontje dus ook uit kwam, was vanwege Paw Patrol. Het Pit veiligheidsmuseum heeft namelijk een nieuwe speurtocht met Paw Patrol in de hoofdrol, laat ons zoontje nu echt mega fan zijn van Paw Patrol. Toen hij hoorde dat er ook nog eens 2 hondjes van Paw Patrol kwamen riep hij dolenthousiast “Dankjewel mama dat we daar naartoe gaan, dat heb ik altijd al gewild” (al had hij waarschijnlijk nog nooit van te voren gehoord over het Pit veiligheidsmuseum maar oké ???? ).

De meet en greet viel goed in de smaak en ook de speurtocht daar werd enthousiast aan meegedaan. De speurtocht bestaat uit een A4 blaadje vol kleurtjes en natuurlijk de figuren van Paw Patrol. Er staan leuke opdrachten op zoals verkleden, voorwerpen zoeken, een rondje op de skelter en nog andere leuke opdrachten. De speurtocht zou leuk zijn voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar staat aangegeven maar ik persoonlijk denk dat het leuk is vanaf 4 jaar en je kind moet er dan wel geduld voor hebben want onze zoon had dat dus niet echt, onze dochter van bijna 7 vond het echter wel super leuk.

Het Pit veiligheidsmuseum is zeker leuk om eens te bezoeken als je kinderen houden van politie, brandweer en ambulance, en ook voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die daar wel van houden is het erg interessant, mijn man heeft ook echt zijn ogen uitgekeken. Onze zoon had in ieder geval de dag van zijn leven en zijn droom kwam uit door paw patrol te ontmoeten.
Wil je meer informatie over de dingen die er te doen zijn? Kijk dan eens op de website .

 

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...