hotspots hotspots voor kinderen, overige blogs kinderen

Party Piet Pablo – Het mega Sint Spektakel

Party Piet Pablo – Het mega Sint Spektakel

 

Piet Pablo heeft weer een nieuw liedje en een eigen cd, deze werd gisteren gepresenteerd in Julianatoren. Annemieke was daar bij en deelt haar ervaring, ook kan je alvast het liedje bekijken, maar pas op: het is aanstekelijk ????

De jongens vroegen ons al maanden wanneer we weer eens naar de Julianatoren zouden gaan. De vraag werd bijna even vaak gesteld als hoe lang het nog duurt voordat de Pieten eindelijk weer in het land zijn. Wat een genot om beide bijzondere gebeurtenissen voor een keertje te combineren tijdens de perspresentatie van de nieuwe videoclip van Party Piet Pablo – De Sinterklaas en Pieten Jump – in Pretpark Julianatoren.


Een heerlijk dagje uit

Op een druilerige dag in de herfstvakantie reden we naar het mooie Apeldoorn voor een bezoek aan de Julianatoren. We hadden onze zonen (8, 6 en 1 jaar) niet verteld waar we naartoe zouden gaan, maar zij hadden wel de stiekeme hoop dat we naar dit pretpark zouden gaan. De uitdrukking op hun gezichtjes toen ze het reuzenrad en de enorme dinosaurussen vanaf de weg zagen was onbetaalbaar!

party-piet-pablo-2Het park was geweldig leuk aangekleed in Halloween-stijl. Mijn oudste zoon gaf zelfs aan het een beetje griezelig te vinden. Dat heeft de pret niet mogen drukken hoor, want hij heeft genoten van onder andere het spookdoolhof, Dino’s tour en de achtbaan natuurlijk. Tijdens de show van Dolfje Weerwolfje heb ik meneer ook niet gehoord. Tijdens de nieuwe videoclip van Party Piet Pablo daarentegen…

party-piet-pablo-3
Nieuwe videoclip van Party Piet Pablo

Kennen jullie dat liedje “Zwarte Pieten Stijl” van enkele jaren geleden nog? Deze parodie op Gangnam Style werd enorm vaak bekeken op YouTube. Ik geloof zelfs dat mijn zonen hem nu nog steeds wel eens bekijken, maar dat terzijde. De “Zwarte Pieten Stijl” werd ten gehore gebracht door Party Piet Pablo en deze vrolijke vent heeft nu een nieuw nummer: “De Sinterklaas en Pieten Jump”.

De Pieten Jump blijkt een heel aanstekelijk liedje met een choreografie die direct door de meeste kinderen (en enkele volwassenen) werd opgepakt. De kids werden opgezweept om zo enthousiast mogelijk mee te zingen en dansen. Het was snel gedaan met de rust toen al die vrolijke kinderen luid meededen. Heerlijk!

party-piet-pablo-4
Verkering

Ik mag het natuurlijk niet vertellen, maar Party Piet Pablo liet doorschemeren dat hij een oogje heeft op Love Piet. Hij wil dit mooie Pietje tijdens De Mega Sint Show om verkering vragen. Dat komt vast wel goed, want de liefde spatte er vanaf tussen die twee. Zeker toen ze “Pietenhart” live ten gehore brachten.

Samen genieten

Het was een heerlijke dag, mijn jongens hebben genoten en ik zeker ook. Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden? Je kunt “De Sinterklaas en Pieten Jump” vinden op de nieuwe CD van Party Piet Pablo: Mega Sint Hits of zie het filmpje:

 

De Mega Sint Show is dit jaar meer dan 30 keer te zien in diverse theaters in Nederland en ook in Julianatoren op het mega sint spektakel op 19, 20 en 26 november. Kijk daarvoor op: http://www.hetmegasintspektakel.nl
Ook komt er in november een leuke t.v serie met Party Piet Pablo, Love Piet, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf, dit is zeker de moeite waard om te bekijken.

party-piet-pablo-5
Over de auteur:

Ik ben Annemieke en ik ben een echte lekkerbek! Op mijn foodblog http://www.eethetbeter.nl plaats ik gezonde recepten, tips en reviews voor het hele gezin.

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

1Pingbacks & Trackbacks on Party Piet Pablo – Het mega Sint Spektakel

  1. […] Mijn dag begon opnieuw met Sole en havermoutpap. Ik vind het zo heerlijk om met iets warms te starten nu de buitentemperatuur daalt! We zijn op dinsdag naar Pretpark Julianatoren geweest met ons gezin. Ik was uitgenodigd om de perspresentatie van de nieuwe video van Party Piet Pablo te bezoeken. Mijn verslag lees je bij Healthy Kelly. […]

  2. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...