My Posts

Hoe gaat het met mij?

Hoe gaat het met mij?

Zo dat is weer eventjes geleden zeg! Zoals je misschien wel gemerkt hebt was ik even afwezig. Tijd voor een update dus! Waarom was ik een tijd afwezig? En hoe gaat het nu met mijn afslank strijd? Ik vertel je er vandaag over in deze eerlijke blog..

Oké ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: ik was even op! Nou ja op is een groot woord maar ik had teveel dingen aan mijn hoofd waardoor het bloggen op een lager pitje ging. Daarnaast had ik denk ik een beetje last van de welbekende “Writers Block” ik was even “leeg” en kon voor mijn gevoel jullie niet voorzien van leuke content, vandaar mijn tijdelijke afwezigheid.

Ook heb ik het best wel druk gehad met wat feestjes: een vrijgezellenfeest van een vriendin en een week later de bruiloft. Feestjes waar ik intens van heb genoten maar die er toch ook wel flink inhakte bij mij. Een aantal jaar terug schreef ik al over het ongeluk  wat ik 4 oktober 2011 heb gehad. Inmiddels zijn we bijna 6 jaar verder en ik ondervind daar nog steeds de problemen van, een aantal dagen (lees soms zelfs week tot weken) bijkomen van een feest hoort daar dus ook bij. Dan kan je je misschien wel voorstellen wat 2 feesten in nog geen week met mij doet? Daar moet ik dus nog langer van bij komen… Overigens heb ik er wel echt van genoten en vond ik zelf dat ik er best goed uit zag op de bruiloft (en dat zeg ik niet snel van mezelf haha)

Afslanken

Ook konden jullie lezen dat ik ben begonnen met Nederland Slank , waarmee ik al heel snel kilo’s kwijt was, 3 kg in 1 week! Super resultaat natuurlijk maar ja toen kwamen die feestjes… Ik had me zo voorgenomen om NIET te drinken qua alcohol en bewuste keuzes te maken qua eten, dat laatste is gelukt, geen alcohol helaas niet. Ik heb er trouwens ook geen spijt van want ik heb er echt wel van genoten alleen merk ik wel dat mijn lichaam daardoor wel back on track moet komen. Dat laatste valt niet mee en ik moet weer opnieuw veel moeite doen om niet naar lekkers te grijpen.

Toch ben ik niet ontevreden ik ben nu bijna 6 weken bezig en ben bijna 6 kg kwijt. En daarbij zijn 2 weken waarbij ik een aantal keer me niet aan het plan heb gehouden door de feestjes etc. Dus ik heb van die 6 weken maar 4 weken mij volledig aan het plan gehouden. Inmiddels ben ik weer “back on track” en hou ik me weer volledig aan het programma, ik ga er dus ook vanuit dat de kilo’s nu weer ietsjes sneller eraf zullen gaan al vind ik 1 kg per week ook een prima resultaat!

Ik ben nog steeds blij dat ik de stap voor Nederland Slank heb gezet en kan het zeker iedereen aanraden. Juist doordat ik maanden stil stond en niks meer af viel en nu ineens producten mijd die ze mij afraden en producten eet die ze juist aanraden en daardoor wel ineens afval. Als ik dat eerder had geweten was ik al jaren terug begonnen! Je kan natuurlijk ook altijd een Gratis intake aanvragen mocht je geïnteresseerd zijn.

Hoe verder?

Ik merk dat ik nog niet helemaal op de rit ben en dat ik ontzettend veel behoefte heb aan het samen zijn met mijn gezin en even niks “moeten”. Toch ga ik de komende dagen / weken weer meer blogs schrijven om weer terug in het ritme te komen. Waarschijnlijk ben ik al die tijd ook iets te streng voor mezelf geweest door de “ik moet ik moet ik moet” mentaliteit dus ik ga niet meer persé dagelijks iets posten maar juist op de momenten dat ik er zin in heb en waarop het mij uitkomt. Uiteraard mogen jullie ook mee denken over wat je graag terug ziet op Healthy Kelly dus wil je een bepaald onderwerp terug zien? Laat het me dan weten in de reacties hieronder en wellicht ga ik er mee aan de slag ????

 

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...