My Posts

Kelly Slank ? – Nederland Slank

Kelly Slank ? – Nederland Slank

Het is eigenlijk al weer even geleden dat ik een update heb geplaatst hoe mijn vorderingen zijn qua afvallen en het trainen met de Personal trainer. De reden is heel simpel: eigenlijk gaat het helemaal niet zo goed!! Maar inmiddels heb ik een manier gevonden hoe het hopelijk wel gaat lukken want door middel van bloed prikken hebben ze kunnen bepalen wat ik wel en beter niet kan eten. Huh ? zul je vast wel denken? En dat dacht ik ook, maar ik vertel je er graag meer over..

Al een paar weken ben ik nu aan het trainen met Jeffry van Personal Fitness Nederland. En hoewel mijn vetpercentage wel iets naar beneden is gegaan (en er ook weer vrolijk bij kwam!) gebeurd er met mijn gewicht niks, echt HELEMAAL NIKS! En ondanks dat ik heb gezegd dat het gewicht me niet zo boeit raakte het me toch wel.

Nederland Slank

Ineens stuitte ik op een advertentie van Nederland Slank. Ik ben het gaan lezen en daarin las ik onder andere dat het niet afvallen, stemmingswisselingen, opgeblazen gevoel en andere “vage” klachten te maken kunnen hebben met je hormonen. Iets wat ik al eerder had gehoord maar waarbij ik vaak dacht “jaja dat zal wel”.

Toch raakte ik wel een beetje nieuwsgierig en ik vroeg een gratis Consult aan met Liesbeth. Dat consult beviel me eigenlijk wel, ze weet waar ze over praat, is ervaringsdeskundige en in het gesprek vertelde ze dat je aan de hand van bloeduitslagen kunt bepalen welke producten het beste bij je zouden passen.

Na een kort overleg met mijn man en navraag gedaan te hebben bij de huisarts zeiden ze eigenlijk beide: doen! misschien helpt dit je wel. De huisarts gaf daarnaast aan dat ze inderdaad veel uit je bloed konden halen, dat stelde me gerust dat het niet zomaar een praatje was. Bovendien wordt het vergoed door de zorgverzekeraar en zijn het kundige diëtiste die bij Nederland Slank werken dat is voor mij ook wel een heel groot plus punt!

Bloedprikken

Vorige week is er bij mij bloed geprikt en dan is het af wachten tot je je plan binnen krijgt. Inmiddels had ik ook al van iemand gehoord dat ze voor haar idee best weinig mocht eten dus ik had echt zoiets van: oohhhh wat als dat bij mij ook zo is? Gelukkig viel het me reuze mee toen ik mijn plan binnen kreeg.

Ik mag nog best veel hebben, sterker nog: ik mag eigenlijk heel veel nog hebben. Zo mag ik nog gewoon kip (kan ik echt niet zonder!!), diverse groenten, vlees en vis soorten en zelfs wat verschillende kaas en noten.

De bedoeling van Nederland Slank is om je bloed weer helemaal in balans te krijgen met de juiste voedingsmiddelen die bij jou passen. Daarmee is het doel om klachten te verminderen en het gewicht ook. Uiteindelijk ga je door middel van een opbouwschema ook weer wat meer producten toevoegen aan je menu zodat je straks de juiste balans hebt wat helemaal past bij je lichaam.

En personal training dan?

Ik blijf gewoon natuurlijk nog trainen met Jeffry. Daarnaast kan ik de adviezen die hij geeft ook nog prima combineren met Nederland Slank aangezien ik wel nog gewoon mag eten natuurlijk. Maar niet meer alle producten en die kan ik dan makkelijk vervangen door producten die ik wel mag.
Bovendien vind ik het gewoon heerlijk om te blijven sporten al is het bij Nederland Slank de bedoeling om niet uitgeput te raken maar vooral kracht training te doen. Dat komt heel goed uit dat doe ik namelijk bij Jeffry ook ????

Nederland slank kan overigens vergoed worden door de zorgverzekering. Mijn zorgverzekeraar vergoed alles van het programma. Wil je weten wat jouw zorgverzekeraar vergoed? Ook dan kun je contact opnemen met Nederland Slank voor meer informatie.

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

1 Comment on Kelly Slank ? – Nederland Slank

  1. Nicole

    31 juli 2017 at 11:27 (2 maanden ago)

    Voeding kan zoveel doen voor en tegen je lijf, dus goed dat je daar mee bezig bent! Succes met deze nieuwe insteek ????

    Beantwoorden

  2. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...