reviews, reviews food reviews, reviews winacties

Meer groente en fruit met Frecious YOUNG + Winactie

Meer groente en fruit met Frecious YOUNG + Winactie

Wist jij dat maar 1 % van de kinderen genoeg groenten en fruit binnenkrijgt? Dat is eigenlijk bizar weinig! Maar daar heeft Frecious nu een oplossing voor: Frecious YOUNG. Gezonde groentesappen voor het hele gezin. Boordevol groenten en een klein percentage fruit. Maar wat vinden wij en vooral onze kinderen van de groentesappen? Ik geef je onze mening en daarnaast maak jij ook nog eens kans op een super leuk family pakket vol met groentesappen en Frecious YOUNG sappen, lees dus snel verder.

Op de verjaardag van onze dochter kwam er een groot pakket binnen van Frecious met diverse groentesappen. De famillie box met genoeg groentesap voor de komende weken. Ook zaten er kleine flesjes in: Frecious YOUNG, speciaal voor kinderen.

Frecious YOUNG

Frecious heeft speciaal voor de kinderen Frecious YOUNG ontwikkeld. Een groentesap in diverse smaken met iets minder groente dan in de grote groentesappen maar nog steeds zit er voor minimaal 60 % aan groenten in. Deze YOUNG flesjes zijn dus wat milder voor kinderen. Het leuke van deze flesjes is dat ze er erg aantrekkelijk uit zien en daarnaast hebben ze ook nog eens leuke namen. ‘Busy bee’, ‘Funky Frog’, ‘Lucky Lion’ en ‘Witty Whale’ vonden mijn kinderen in ieder geval erg leuk klinken en het maakte ze erg nieuwsgierig naar het groentesap.

Onze kinderen wilde daarom ook niks liever dan gelijk de Frecious YOUNG groentesap gaan proeven. Helaas voor hen komen de sapjes diepgevroren aan en moet het dus even ontdooit worden voordat je het kan drinken. Gelukkig duurde dat ongeveer een uurtje en konden de kinderen daarna het groentesap proberen. Beide kinderen kozen voor de Busy Bee want dat bijtje zag er zo leuk uit. Ze namen een slok en gelijk kwam er een vies trekkend gezicht tevoorschijn. Oh oh dat is niet goed dacht ik…. Maar na de tweede slok werd er al snel gezegd “het is even wennen maar dit groentesap is best lekker hoor mam”, pfff dat viel dus reuze mee.

Na de eerste proef poging waren de kinderen wel iets terughoudend voor de tweede poging. Maar mijn kinderen zijn nieuwsgierig aangelegd. Uiteindelijk hebben ze daarom de Witty whale geproefd en gaven de kinderen aan dat ze die lekkerder vonden. Het was overigens wel even schakelen voor ze aangezien ze normaal wat zoetere groentesap gewend zijn vanuit de winkel. De Frecious YOUNG sappen bevatten namelijk geen toegevoegde suikers en andere rotzooi, wat je vaak in de winkel wel hebt.

Frecious Family

Natuurlijk heeft Frecious niet alleen groentesappen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Bij het Family pakket krijg je namelijk naast de 20 flesjes Frecious YOUNG ook 40 flesjes groentesap uit hun reguliere assortiment. Deze slowjuices bevatten tussen de 70 en 85 % groenten en zijn ook zonder toegevoegde “zooi”. Er zijn diverse smaken toegevoegd aan de box en ook deze zijn uiteraard weer diep gevroren. Wil je echt volledig gaan voor gezond? Dan kun je kiezen voor de 100 % sap die vind je onder anderen in hun Detox Pakket.

Mijn man is niet zo’n grote groente en fruit eter en werd dus ook niet enthousiast over deze groentesapjes. Erg jammer aangezien ik het groentesap graag met hem had willen delen. Helaas wilde hij er echt niet aan beginnen en ben ik dus zelf maar begonnen met testen. Vaak begon ik mijn dag met een groene groentesap om alvast een boost te krijgen. En ik nam er ook altijd eentje mee naar mijn werk voor het 15.00 dipje, want helaas heb ik daar vaak last van. De kinderen kregen een groentesapje nadat ze uit school kwamen.

Op mijn werk werd er gelijk nieuwsgierig gereageerd “wat is dat?” “mag ik ook eens proeven? ” en voordat ik het wist zaten we met het hele kantoor aan de groentesapjes. Heel erg leuk om te zien dat zij wel enthousiast werden. Ik heb zelfs op 1 dag voor iedereen een sap meegenomen zodat ze allemaal hun eigen sapje hadden om te proberen. Collega’s gingen dan onderling wisselen zodat ze van elk flesje een beetje konden proeven. De reacties waren over het algemeen erg enthousiast. Zelfs mijn baas heeft een sapje geprobeerd, weliswaar de Frecious YOUNG voor kinderen, en ook hij was enthousiast. Hij gaf me zelfs het advies om eens bij alle zieke collega’s langs te gaan voor een vitamine boost hihi.

Ik zelf werd ook echt enthousiast van de smaken van de sapjes. Ook de kinderen hebben de gewone sappen geproefd en vonden deze lekker. Je proeft dat het vooral groenten zijn die erin zitten maar door het kleine beetje fruit wat is toegevoegd maakt het de groentesap wel net wat zoeter. De rode en oranje varianten waren mijn favoriet. De gele vond ik persoonlijk wat minder maar deze waren ook zeker niet vies. Ik kreeg er voor mijn gevoel ook wel een energie boost van tijdens mijn middag dipjes.

Winactie

Omdat ik het erg belangrijk vind dat kinderen meer groenten en fruit binnen gaan krijgen en omdat ik enthousiast ben over de Frecious sappen wil ik graag iets weg geven.Ik mag namelijk van Frecious een family pakket ter waarde van 197 euro weg geven. In dit pakket vind je 20 Frecious YOUNG groentesappen en 40 Frecious sappen voor jou en je kinderen.

Wat moet je daarvoor doen?

 • Like de pagina van Frecious
 • Like de pagina van Healthy Kelly
 • Laat hieronder weten waarom jij kans wil maken en welk Frecious YOUNG sapje jouw kinderen het eerst willen proberen
 • Deel het bericht op facebook om extra kans te maken.

De winnaar maak ik op 15 april bekend bij dit bericht.
Wil je meer weten over Frecious YOUNG of over de andere groentensappen? Kijk dan op hun Website.

Overigens zijn de Frecious sappen een ondersteuning. Uiteraard is het belangrijk om gewoon groente en fruit te blijven consumeren.

Zouden jouw kinderen de Frecious YOUNG sapjes durven te drinken?

* voor dit artikel heb ik van Frecious een pakket met groentensap ontvangen.
Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

9 Comments on Meer groente en fruit met Frecious YOUNG + Winactie

 1. cobi

  13 april 2018 at 17:49 (17 uur ago)

  Wat een leuk pakket. Mezelf aan het voorbereiden op Nijmegen daar zou fit een leuke ondersteuner bij zijn

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. MarianB

  13 april 2018 at 14:57 (20 uur ago)

  Mijn zoontje is een slechte eter wat groente/aardappels betreft. Sapjes lust hij meestal wel, dit lijkt me een mooie mogelijkheid om te het eens te proberen! Zou mooi zijn die extra vitamines. Lucky Lion gaan we als eerste proberen, al was het alleen maar de naam ????

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Debbie

  10 april 2018 at 23:17 (3 dagen ago)

  Dát klinkt als een uitkomst voor mijn gezin.
  Vega(n) maar met erg kieskeurige eters thuis (man en kinderen) is het moeilijk genoeg groentes elke dag binnen te krijgen. Nieuwsgierig is mijn jongste wel, ze zijn ook dol op kleurrijk eten; dit zou zo maar eens een hit kunnen worden hier!

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

 7. Angela

  10 april 2018 at 17:41 (4 dagen ago)

  Ik denk dat we hier als eerste Buzzy Bee zouden willen proberen. De kinderen grijpen snel naar frisdrank en ongezonde snacks dus ze kunnen wel een goed tussendoortje gebruiken T_T

  Beantwoorden

 8. <!– #comment-##

 9. Bibi Hensens

  10 april 2018 at 13:54 (4 dagen ago)

  Jammer genoeg heb ik twee kids die gewoon weigeren om groenten en fruit te eten. Althans, niet de hoeveelheid die zou moeten. Ik probeer alles uit om ze toch hun voedingsstoffen en vitamines binnen te laten krijgen.Ik verstop groentes in sausjes, schuif ze extra wortels en komkommer toe (die lusten ze wel graag) en maak smoothies met groenten en fruit.
  Deze sapjes lijken me ideaal voor ons hele gezin!! Ik maak dus graag een kansje… Lucky Lion en Whitty Whale worden denk ik als eerste door zoon en dochter gedronken.

  Beantwoorden

 10. <!– #comment-##

 11. ilsiee prins

  10 april 2018 at 08:38 (4 dagen ago)

  Zo leuk en lekker lijkt ons dat… De kids zijn hier niet enorm dol op groente en fruit maar probeer er altijd maar een feestje van te maken! wij zijn reuze benieuwd naar deze producten… De funky frog klinkt erg gezellig en lekker hoor hahha. wij doen mee
  Groetje Ilsiee

  Beantwoorden

 12. <!– #comment-##

 13. G.T.

  9 april 2018 at 21:20 (5 dagen ago)

  Jammer dat ik geen FB heb, lijkt me leuk om eens te proberen! Lucky Lion ziet er lekker uit.

  Beantwoorden

 14. <!– #comment-##

 15. Anna

  9 april 2018 at 19:58 (5 dagen ago)

  Ja geweldig wij houden van gezond eten..

  Beantwoorden

 16. <!– #comment-##

 17. Marian Zw

  9 april 2018 at 18:51 (5 dagen ago)

  Ik denk dat onze zoon als eerste de Funcky Lion als eerste wil proberen. En de laatste weken is hij steeds aan het snotteren en heeft hij een zere keel dus wat extra vitamientjes mag hij best wel hebben. Onze dochter zal denk ik ook voor het mooie paarse kleurtje gaan.

  Beantwoorden

 18. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...