My Posts

Review Tastea Skintight

Review Tastea Skintight

Afvallen met thee? Kan dat echt? Ik heb het al eens eerder gedaan met een ander soort thee en dat leek te werken. Maar nu heb ik de Tastea skintight getest. Ben je benieuwd of dit ook heeft gewerkt bij het afvallen? Lees dan snel verder voor mijn eerlijke review…

Ik schreef al eens eerder over Tastea maar toen testte ik de detxo thee.  Omdat ik daar best tevreden mee was besloot ik het aanbod van Tastea om nog een thee uit te testen aan te nemen. Dit keer was het de Tastea skintight.

Wat is het?

Tastea skintight is een thee die kan helpen bij het afvallen. Het bestaat namelijk onder andere uit het kruid Pu Erh, wat ondersteunend zou zijn bij het afvallen. Daarnaast bestaat het uit nog meer ingrediënten die de spijsvertering laten versnellen.
Tastea geeft aan dat de Skintight thee kan helpen bij onder andere:

  • Het verminderen van je honger gevoel
  • Gewichtsverlies
  • Verminderen van opgeblazen gevoel

Op de site staat aangegeven dat je het beste 1 kopje voor het ontbijt, eventueel voor de lunch en in de loop  van de middag: dit zou het beste resultaat brengen.

Wat vond ik er van?

Ik moest in het begin even wennen aan de smaak, hij is wat sterker dan de meeste theeën die ik meestal drink, maar daarna vond ik hem erg lekker. Ik heb hem ook gebruikt zoals aangegeven stond op de site. Maar ik moet tot de conclusie komen dat het voor mijn gewicht helemaal niks heeft gedaan. Toen ik dit terug koppelde bij Tastea werd er aangegeven dat het een 100 % natuurlijk product is en dat resultaten erg kunnen verschillen per persoon. Ook werd er gezegd dat je het beste voor elke maaltijd de thee kunt drinken omdat het het hongergevoel onderdrukt en het je metabolisme een boost geeft. Jammer dat dit zo niet duidelijk op de site staat vermeld, want wellicht had ik dan wel resultaat gehad als ik het net ietsjes anders had gedaan?
Toch kan ik wel melden dat ik zeker wel iets heb gemerkt: ik was minder opgeblazen tijdens het gebruik van de thee en daarnaast had ik wel het idee dat het iets met mijn honger gevoel deed. Maar aangezien het op de site staat als “afslankthee” had ik natuurlijk ook echt wel gehoopt dat er iets in mijn gewicht zou veranderen.

Mocht je het nu leuk vinden om 1 van de theeën van Tastea te proberen of wil je uitvinden of de tastea skintight qua afvallen wel wat voor jou doet gebruik dan de code healthykelly  om te bestellen je krijgt dan 10 % korting op je bestelling.
Kijk voor alle soorten thee die ze aanbieden (onder andere ook zwangerschapsthee, energieboost etc ) op de Website van tastea.

* voor deze blog heb ik een product ontvangen. Dit veranderd niks aan mijn mening en zal altijd eerlijk zijn over hoe ik een product heb ervaren.
Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...