My Posts

My Killerbody Motivation – Nieuwe start

My Killerbody Motivation – Nieuwe start

Misschien denk je wel: hé waarom heeft Kelly al een aantal weken geen update geplaatst van My Killerbody Motivation? Dat heeft namelijk een reden en het kostte even tijd om dat “op te lossen”. Maar ik ben weer helemaal back on track met een nieuwe coach en ik vertel je alles over hoe het nu gaat en waar het “mis” ging.

Eigenlijk lag het niet bij mij dat het “mis” ging, het ging ook niet helemaal mis maar er waren wat wijzigingen bij my killerbody motivation. In de week van de huishoudbeurs is mijn coach er namelijk plotseling ermee gestopt, iets wat ik niet zag aankomen aangezien we nog zo gezellig hebben zitten praten op de huishoudbeurs en er niks over gezegd is. Dit had als gevolg dat toen mijn plan bijgewerkt moest worden er bij mij niks gebeurde, mijn plan bleef leeg. Iedereen had een nieuwe coach gekregen behalve ik omdat ik het programma aan het testen was voor mijn blog en dat net iets anders verliep dan de “normale” klanten.

Nieuwe coach

Na even heen en weer gemaild te hebben en ik zelf die maar wat “aanmodderde” hebben ze bij MKBM toch besloten mij opnieuw het programma te laten testen. Dit keer met een nieuwe coach namelijk: Faya zelf! Echt super tof want ik heb al gemerkt dat het een pittige tante is haha. Oké we hebben dan alleen contact via een berichtensysteem maar de reacties die ze geeft spreken me wel aan en motiveren me enorm.

3 maanden knallen

Ik ga nu dus weer lekker 3 maanden knallen met My Killerbody motivation online en ben sinds woensdag met mijn nieuwe schema’s bezig. Faya is iets strenger in de koolhydraten (let op: ik mag ze wel maar de ene dag wat minder dan de andere dag) en het trainingsplan wat ze me heeft gegeven is erg pittig maar wel heerlijk! Uiteraard ga ik jullie weer op de hoogte houden door minimaal om de 2 weken een blog te posten en misschien zelfs wel vaker. Houd ook mijn Facebookpagina en Instagram in de gaten want ik zal daar regelmatig foto’s van gerechten en van momenten in de sportschool met jullie delen. Ik ben in ieder geval super gemotiveerd en heb al een zeer goede start gemaakt. Nu maar hopen dat mijn weegschaal dat binnenkort ook vind haha.

Mocht je nu meer willen weten over het My Killerbody motivation online programma kijk dan op de site MKBM 

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...