Vorige week hebben we een aantal dagen heerlijk kunnen genieten van een lekker zonnetje en lekker weer. Ik vind het dan echt heerlijk om in de tuin te zitten of nog veel beter: lekker in een hangmat door brengen. Ik mocht een hangmat van luilak uit testen en het goede nieuws is: ik mag er ook eentje verloten!

Mijn kinderen waren gelijk heel enthousiast toen de Luilak hangmat binnen kwam. Daarbij zat ook nog een echte luilak “Do not Disturb” box bij vol met leuke goodies waaronder een pet, een hanger voor aan de deur en diverse stickers.

Kwaliteit

De kwaliteit van de hangmat is goed, de hangmatten zijn gemaakt in Colombia, onder goede omstandigheden (geen kinderarbeid, goed betaald etc), bovendoen wordt er voor elke Porto Alegre hangmat 1 euro gedoneerd aan een kindertehuis in Colombia.
Bij de hangmat krijg je een bevestigingssyteem “makkie”, de naam zegt het al: het is makkelijk in gebruik en je kunt het dus makkelijk ophangen. Wij hebben ervoor gekozen om de hangmat te hangen aan de haken van de schommels maar uiteraard kan je de hangmat overal bevestigen waar je maar wil.

Wat vinden wij er van?

Heel eerlijk gezegd heb ik zelf nog niet de kans gehad erin te liggen want continue is de hangmat bezet door mijn kinderen. Zij vechten er ook wel een beetje om wie er in mag liggen en vinden het heerlijk om te relaxen. Met name onze dochter vind het ook heerlijk met de pet op voor haar gezicht om even helemaal tot rust te komen en weg te dromen.
Ik vind de kleuren erg mooi en de kwaliteit lijkt ook erg goed te zijn. Wij zijn dus erg tevreden met deze Luilak hangmat.

Winnen – WINACTIE IS GESLOTEN

 EN DE WINNAAR IS GEWORDEN:
CHRISTA LINDHOUDT GEFELICITEERD

Ik mag namens LUILAK een hangmat weggeven, de Porto Alegre in de kleur Ruit Daarnaast krijg je ook de do not disturb box en het ophangsysteem “makkie”.

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat hieronder een reactie achter waarom jij kans wil maken op deze hangmat.
– Like mijn pagina http://www.facebook.com/healthykelly
– Like het bericht op facebook en deel het bericht voor een extra kans, reageren op facebook is natuurlijk extra leuk en wordt erg gewaardeerd 🙂
Kijk alvast op de site van Luilak wat zij nog meer voor leuks hebben!
Zie jij jezelf al lekker luieren in de hangmat van Luilak?
* voor dit artikel kreeg ik een product toegestuurd.
Facebook Comments

19 Comments on Luieren in je Luilak hangmat – + Winactie (gesloten)

 1. Sonja Hubregtse
  25 maart 2017 at 20:55 (3 jaar ago)

  Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

  Beantwoorden
 2. melissa
  21 maart 2017 at 09:43 (3 jaar ago)

  We zijn pas verhuisd. Nu een hele grote tuin met genoeg plekjes om lekker te luilakken! Ik ga vanaf vandaag onder schooltijden werken en stel dat de kids nu beiden afspreken, het zonnetje schijnt, het huis is opgeruimd dan ga ik lekker in deze luilak-hangmat relaxen!

  Beantwoorden
 3. MamaPlaneet
  21 maart 2017 at 09:10 (3 jaar ago)

  Leuke winactie! Bij een hangmat deed ik direct aan de zomer, tropische temperaturen en vakantie. Heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Chantal
  21 maart 2017 at 08:50 (3 jaar ago)

  Wat een vrolijke hangmat. Super lijkt mij ook erg lekker om achter in de tuin te hebben. Helaas hebben wij er geen plek voor.

  Beantwoorden
 5. Linda Smeets
  21 maart 2017 at 00:44 (3 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee daar ik dit jaar helaas niet op vakantie (kan) ga (an) en ik het toch erg leuk zou vinden om relaxed en ongestoord van de vakantie te mogen genieten in de hangmat.

  Beantwoorden
 6. Miekske Dingens
  20 maart 2017 at 19:37 (3 jaar ago)

  Heel graag een kansje! Lijkt me te gek om hier lekker in te luieren deze zomer! <3

  Beantwoorden
 7. GerlindeIjzerman
  20 maart 2017 at 19:31 (3 jaar ago)

  Laat de zomer maar komen met zo’n hangmat! Lijkt me heerlijk om hierin te luieren, te lezen etc…maar ik denk dat mijn kids dit ook erg geweldig vinden!

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  20 maart 2017 at 17:21 (3 jaar ago)

  Zou deze graag willen winnen. Omdat ik in mijn eeentje dan kan luilakken.

  Beantwoorden
 9. Christa lindhout
  20 maart 2017 at 06:51 (3 jaar ago)

  Ik zou hem super graag willen hebben om echt even te luilakken na mijn werk. Door omstandigheden werk ik alleen de ochtenden en heb de middag nodig om bij te tanken om daarna voor het gezin te kunnen zorgen. Ik denk dat zo heerlijke hangmat die zeker zal veraangenamen.

  Beantwoorden
 10. Danielle
  19 maart 2017 at 23:36 (3 jaar ago)

  Zou deze super gave hangmat zo graag winnen. Voor mijn zoontje van 4 jaar die kampt met zichzelf en de struggels van het leven. Hij wordt op allerlei fronten getest om te zien hoe wij hem als ouders het beste kunnen ondersteunen. Voor mij als moeder dus ook extra fijn zo’n gave hangmat om uit te rusten na een onrustige dag.. alle prikkels van alle dag zijn veel voor hem, dus dagelijks uitrusten in deze gave hangmat zou super tof zijn!

  Beantwoorden
 11. Ingeborg
  19 maart 2017 at 23:18 (3 jaar ago)

  De bomen staan klaar. Ze hebben allebei gezegd dat de hangmat tussen hen in mag komen hangen.

  Beantwoorden
 12. Anoniem
  19 maart 2017 at 23:08 (3 jaar ago)

  Heerlijk relaxed hangen op mijn balkon. Tijdschrift en drankje erbij…. Ik zie het wel zitten.

  Beantwoorden
 13. Grete Karina
  19 maart 2017 at 22:08 (3 jaar ago)

  Het lijkt me heerlijk om in zo’n hangmat te luieren, schommelen en relaxen!
  Een goed boek erbij, een glaasje wijn en een zonnetje….. dan kan mijn zomer niet meer stuk.

  Beantwoorden
 14. monique van alphen
  19 maart 2017 at 22:05 (3 jaar ago)

  Oei volgens mij staat mijn bericht nu op fb! De hamgmat zou hier wel heel mooi uitkomen. Als mooi rustpunt in en buitenshuis. Met 2 zoons die elke dag vroeg eruit moeten voor school en voetbal, zelfs op zondag. Denk dat ik niet eens de kans zou krijgen om erin te kruipen hahaha!

  Beantwoorden
 15. Linda
  19 maart 2017 at 22:01 (3 jaar ago)

  Als ik deze hangmat zou mogen winnen geef ik hem aan mijn kinderen. Na een hele zware periode gloort er licht aan het einde van de tunnel en ze verdienen het ZO om hun eigen oase van rust te hebben. En wat is er nu meer zen dan een hangmat 🙂

  Beantwoorden
 16. Sylvia
  19 maart 2017 at 21:57 (3 jaar ago)

  jou volgen doen we al een tijdje hoor 😉 en wat lijkt jou dochter op jou zeg!! Hier kunnen we wel een hangmat gebruiken straks in de tuin, zullen de 3 meiden prachtig vinden! En natuurlijk heeft deze mama soms ook wat tijd nodig om bij te komen 😉 haha. En papa natuurlijk ook, als enigste man in huis moet je je soms even kunnen wegtrekken haha

  Beantwoorden
 17. Laura Aarts
  19 maart 2017 at 21:57 (3 jaar ago)

  Super gaaf voor in m’n tuin die dit jaar eindelijk helemaal af is! Tijd om te luilakken dus!!!

  Beantwoorden
 18. Anna
  19 maart 2017 at 21:35 (3 jaar ago)

  Super te gek ik doe graag mee…!
  Facebook: An Na

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge