reviews overige, reviews winacties

Luieren in je Luilak hangmat – + Winactie!

Luieren in je Luilak hangmat – + Winactie!

Vorige week hebben we een aantal dagen heerlijk kunnen genieten van een lekker zonnetje en lekker weer. Ik vind het dan echt heerlijk om in de tuin te zitten of nog veel beter: lekker in een hangmat door brengen. Ik mocht een hangmat van luilak uit testen en het goede nieuws is: ik mag er ook eentje verloten!

Mijn kinderen waren gelijk heel enthousiast toen de Luilak hangmat binnen kwam. Daarbij zat ook nog een echte luilak “Do not Disturb” box bij vol met leuke goodies waaronder een pet, een hanger voor aan de deur en diverse stickers.

Kwaliteit

De kwaliteit van de hangmat is goed, de hangmatten zijn gemaakt in Colombia, onder goede omstandigheden (geen kinderarbeid, goed betaald etc), bovendoen wordt er voor elke Porto Alegre hangmat 1 euro gedoneerd aan een kindertehuis in Colombia.
Bij de hangmat krijg je een bevestigingssyteem “makkie”, de naam zegt het al: het is makkelijk in gebruik en je kunt het dus makkelijk ophangen. Wij hebben ervoor gekozen om de hangmat te hangen aan de haken van de schommels maar uiteraard kan je de hangmat overal bevestigen waar je maar wil.

Wat vinden wij er van?

Heel eerlijk gezegd heb ik zelf nog niet de kans gehad erin te liggen want continue is de hangmat bezet door mijn kinderen. Zij vechten er ook wel een beetje om wie er in mag liggen en vinden het heerlijk om te relaxen. Met name onze dochter vind het ook heerlijk met de pet op voor haar gezicht om even helemaal tot rust te komen en weg te dromen.
Ik vind de kleuren erg mooi en de kwaliteit lijkt ook erg goed te zijn. Wij zijn dus erg tevreden met deze Luilak hangmat.

Winnen

Ik mag namens LUILAK een hangmat weggeven in de kleur Ruit https://www.luilak.nl/product/hangmat-porto-alegre-van-luilak/  Daarnaast krijg je ook de do not disturb box en het ophangsysteem “makkie”.

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat hieronder een reactie achter waarom jij kans wil maken op deze hangmat.
– Like mijn pagina http://www.facebook.com/healthykelly
– Like het bericht op facebook en deel het bericht voor een extra kans, reageren op facebook is natuurlijk extra leuk en wordt erg gewaardeerd ????
Kijk alvast op de site van Luilak wat zij nog meer voor leuks hebben!
Zie jij jezelf al lekker luieren in de hangmat van Luilak?
* voor dit artikel kreeg ik een product toegestuurd.
Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

4 Comments on Luieren in je Luilak hangmat – + Winactie!

 1. Linda

  19 maart 2017 at 22:01 (12 uur ago)

  Als ik deze hangmat zou mogen winnen geef ik hem aan mijn kinderen. Na een hele zware periode gloort er licht aan het einde van de tunnel en ze verdienen het ZO om hun eigen oase van rust te hebben. En wat is er nu meer zen dan een hangmat ????

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. Sylvia

  19 maart 2017 at 21:57 (13 uur ago)

  jou volgen doen we al een tijdje hoor ???? en wat lijkt jou dochter op jou zeg!! Hier kunnen we wel een hangmat gebruiken straks in de tuin, zullen de 3 meiden prachtig vinden! En natuurlijk heeft deze mama soms ook wat tijd nodig om bij te komen ???? haha. En papa natuurlijk ook, als enigste man in huis moet je je soms even kunnen wegtrekken haha

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Laura Aarts

  19 maart 2017 at 21:57 (13 uur ago)

  Super gaaf voor in m’n tuin die dit jaar eindelijk helemaal af is! Tijd om te luilakken dus!!!

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

 7. Anna

  19 maart 2017 at 21:35 (13 uur ago)

  Super te gek ik doe graag mee…!
  Facebook: An Na

  Beantwoorden

 8. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...