Een tijdje terug kreeg ik diverse haarproducten van PUUR JO. Deze producten bevatten geen parabenen, sulfaten, parfum, SLS, siliconen en is bovendien dierproefvrij. Voor mij dus genoeg reden om het te gaan testen. Wat ik er van vind? Ik deel graag mijn ervaring met je..

Een paar weken terug was ik bij Jolanda in de kapperszaak voor een training van 2 kapsters uit Den Bosch. Zij waren op zoek naar modellen die pluisvrij en stijler haar wilde. Dat wilde ik wel en dus ging ik mee als hun model. Jolanda vertelde toen al over de PUUR JO producten en dat klonk erg goed voor mij. Een paar dagen daarna kreeg ik de vaag van Jolanda of ik de PUUR JO producten wilde testen en reviewen op mijn blog.

Hydratatie shampoo

De hydratatie shampoo van PUUR JO is speciaal voor haar wat extra verzorging kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan gekleurd, kwetsbaar en droog haar. Tarwe extracten zorgen voor herstel en opbouw van het haar. Deze shampoo bevat organische oliën en extracten. Versterkt het haar en reguleert de vochtbalans van het haar en hoofdhuid.

Het ruikt een beetje naar amandel maar de geur is niet overheersend. Ik vind het een prima geur. Op de verpakking staat dat je het haar het beste 2 x kunt wassen. De eerste keer schuimt het niet zo erg maar als je dan de tweede keer je haar wast dan schuimt het erg goed. Ik vind de shampoo erg fijn in gebruik. Ook mijn dochter gebruikt hem en ik merk aan haar haar dat ze veel meer glans krijgt en het een stuk dikker lijkt.

Hydratatie Masker

Het hydratatie masker van PUUR JO bestaat o.a uit de ingrediënten saffloer en mint. Saffloer, een geel – oranje bloem, waarvan de olie bijzonder is. Daarnaast zit er Spirulina in wat valt onder de blauw /groene alg. Spirulina zit vol met o.a proteïnen, vitaminen en stevige anti – oxidanten.

Dat er mint in zit is ook heel goed te ruiken want zodra je het weckpotje open doet komt er een mintgeur op je af. Het lijkt even alsof je je in een spa waant. Je kan het masker gebruiken als een “snel” masker waarbij je het even 2 minuutjes laat intrekken of als een intensief masker waarbij je het langer in kunt laten trekken. Je moet wel oppassen dat het niet in je ogen komt want dat kan gaan irriteren maar ja dat geldt natuurlijk voor bijna alle producten.

PUUR JO Serum

Het serum heeft het ingrediënt munt en daarnaast groene thee. Ook dit serum ruikt erg lekker. Je hebt maar een klein beetje nodig. Het serum beschermt voor het stylen en zorgt er bovendien voor dat je haar minder pluist. De geur ruik je wel erg goed. Ik heb namelijk al wel een keer gehad dat een collega aan mij vroeg “oh Kelly wat heb jij op? Je ruikt naar mint lekker hoor” maar het kan natuurlijk ook zijn dat zij gewoon een erg goede reuk heeft. In ieder geval is het niet storend en juist erg lekker.

Wat vind ik er van?

Ik heb nu een tijdje de producten gebruikt en merk dat mijn haar een stuk glanzender is. Ook die van mijn dochter heeft veel meer glans en lijkt een stuk voller. Ze had namelijk altijd van die hele dunne punten wat ik minder mooi vond. Nu is het echt een stukje voller geworden en is het één geheel en mooi glanzend.

Ik heb de eerste keer dat ik het masker gebruikte wel enorm veel haar uitval gehad en was bang dat het misschien door de mint zou komen? Maar gelukkig was dat de tweede keer en de keren erna niet zo dus ik denk dat het gewoon toeval is geweest. Of wellicht dat mijn haar echt een keer goed gereinigd was en de losse haren er nu uit zijn gekomen? In ieder geval heb ik het daarna niet meer gehad en gebruik ik de producten met veel plezier.

Het fijnste aan de producten vind ik dat er geen “zooi” in zit en ik het dus met een gerust hart kan gebruiken. Ik zou de producten van PUUR JO dus echt kunnen aanraden.

Kende jij PUUR JO al? Kijk voor meer informatie op de website PUUR JO

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge