Werk, kinderen, school en allerlei andere afspraken, eigenlijk heb ik best wel een druk leven. Om dat allemaal onder controle te houden is het voor mij van belang om een goede planning te maken en dit ook duidelijk op te schrijven (ja ik vergeet nogal eens wat). Nu heb ik de Passion planner in mijn bezit maar die vind ik toch niet altijd even handig. Toen ik de Just be you planner ontdekte werd ik nieuwsgierig… Ik vertel je er vandaag alles over.

De laatste tijd is het enorm rustig op mijn blog. Mijn balans moet ik echt nog goed vinden en het is allemaal toch net even wat drukker dan ik van te voren had ingeschat. Maar ik hou niet zo van stil zitten dus met een goede planner kom ik een heel eind. Toen ik de Just Be You planner van Marian tegen kwam werd ik erg nieuwsgierig.

Just be you planner

De just be you planner van 2019 is de tweede planner van Marian die op de markt komt. In 2018 lanceerde ze de eerste versie. Dit was zo’n succes dat er voor 2019 een nieuwe versie uit is gekomen. De Just be you planner is roze van kleur en heeft een inspirerende voorkant. De inhoud is echter nog meer inspirerend. Zo is er een mogelijkheid om voorin je panner je doelen voor het jaar aan te geven en kun je een levenswiel invullen om te zien waar je staat. Aan het eind van de maand kun je je maand reflecteren en je kunt per dag invullen hoe je dag is geweest.

Wat ik ook heel mooi vind aan de Just be You planner is dat er  bij iedere week een mogelijkheid staat om je geluksmomenten te noteren en aan te geven waarvoor je dankbaar bent. Ook zitten er tussendoor diverse inspirerend quotes die je aan het denken zetten. Het fijne van de just be you planner is dat er per dag een mogelijkheid is om voor de ochtend, middag en avond afspraken te noteren. Per dagdeel zijn er 5 vakjes om afspraken te noteren.

Wat vind ik er van?

Ik vind de just be you planner ideaal qua formaat niet te dik en ook niet te klein zodat je hem moet zoeken in je tas. De quotes die erin staan  zetten mij aan het denken en geven me vaak een “oh ja dat is waar” moment. Het reflecteren van de maand vind ik echt super dat dat erin zit want ook dat zet je weer even aan het denken en kan er voor zorgen dat je dingen de volgende keer anders aan pakt.

Ik vind hem er heel mooi en rustgevend uit zien en voor mij is er genoeg ruimte om mijn afspraken te noteren. Er zitten zelfs pagina’s in om mindfull te kleuren mocht er een moment zijn dat je je verveelt of dat je even wilt ontspannen. De just be you planner heeft echt een positive vibe en daagt bij aan optimisme en geloven in jezelf. Heb je dus een postieve vibe nodig? Dan is de Just be you planner echt een aanrader.

Wil je meer informatie over de Just be you planner? Kijk dan op de site van Marian Just Be You hier vind je overigens nog veel meer inspirerende informatie. Volg haar gelijk ook even op Facebook  want ook hier wordt je verblijd met diverse inspirerende informatie.

Heb jij voor 2019 al een planner?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge