My Posts

Aspire Health Drink + winactie

Aspire Health Drink + winactie

Over het algemeen drink ik eigenlijk alleen water maar af en toe heb ik wel zin in iets anders. Toen ik Aspire Health Drink tegen kwam was ik wel heel nieuwsgierig, frisdrank drinken en ook nog lichaamsvet verliezen zou dat echt werken? Ik nam de proef op de som en testte het uit.

Aspire Health Drink is calorievrij, bevat geen toegevoegde suikers en bestaat uit diverse natuurlijke ingrediënten. Bovendien zou het enorm goed zijn voor de vetverbranding. De aspire health drink is verkrijgbaar in 3 varianten:

 • Mango
 • Cranberry
 • Appel Acai

Alle varianten bevatten in ieder geval de volgende ingrediënten (info gekopieerd vanaf de site van Aspire Health Drinks):

Guaraná
Verhoogt het metabolisme, onderdrukt de eetlust en bevordert de concentratie. Guaraná is een tropische plant met kleine rode vruchten (ook wel “vrucht van de jeugd” genoemd).
Groene thee
Helpt lichaamsvet te verminderen, versterkt het immuunsysteem en verhoogt het energieverbruik. De stofwisseling wordt verbeterd met groene thee, zodat er meer vet wordt verbrand.
Gember
Bevordert de stofwisseling en bloedcirculatie, kalmeert de maag en darmen. Gember kan het immuunsysteem versterken en vermoeidheid bestrijden.
L-carnitine
Speelt een essentiële rol in vetverlies en helpt bij gewichtsverlies. L-carnitine is een aminozuur en zorgt voor de vetverbranding. Tijdens lichamelijke inspanning stimuleert het effectief het lichaamsvet en spiermassa neemt sneller toe.
Vitaminen
Aspire bezit een ingenieuze combinatie van vitaminen die sterk betrokken zijn bij het metabolisme van het menselijk lichaam: Vitamine C, vitamine B6, vitamine B12, biotine (B7), niacine (B3), pantotheenzuur (B5). Zij ondersteunen het vrijmaken van energie uit voedsel, zorgen voor een gezonde huid en haar en zijn belangrijk voor het zenuwstelsel. Ook werkt het voor een goede hartfunctie en het kan zelfs de celgroei optimaliseren.

Challenge

Om het gunstigste effect te krijgen van de Aspire Health Drinks wordt er aangeraden om 2 maal daags een blikje te drinken, 1 blikje voor de lunch en 1 blikje aan het einde van de middag en dat 2 weken lang. Dit wordt ook wel de challenge genoemd. Ik heb het zelf ook 2 maal daags gebruikt en pakte het voor de lunch en ongeveer een uur voor het avondeten, daar voelde ik mezelf het prettigst bij.  Het zou je honger gevoel ook wat onderdrukken wat ik zelf heb gemerkt is dat ik vlak na het drinken een iets verhoogd honger gevoel had maar dit verdween ook vrij snel weer en tegen de tijd dat ik moest gaan eten was mijn honger gevoel weg met als gevolg dat ik dus ook wat minder at.

Wat vind ik er van?

Mijn favoriete smaak is de Mango gevolgd door de appel acai en de cranberry. Alle 3 de smaken vind ik heerlijk. Wat ik heb gemerkt door het 2 maal daags drinken is dat ik een minder opgeblazen gevoel heb, ik vaker moet plassen en dat mijn buik ook wat platter lijkt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me niet heb gewogen omdat ik een beetje “afscheid” heb genomen van mijn weegschaal en meer op mijn gevoel af ga. Ik voel me er in ieder geval heel fijn bij en mijn broeken zitten ook zeker wel wat losser dus dat is voor mij wel een goed teken. Mijn energielevel is ook omhoog gegaan sinds ik de drankjes drink, en dat is zeer prettig.
Ik ben erg blij dat ik nu een drankje heb gevonden wat ik zonder zorgen kan drinken. Mijn man heeft de blikjes overigens ook ontdekt, hij is sinds kort van de energiedrankjes af maar heeft toch af en toe wat extra energie nodig en dan pakt hij een Aspire drink blikje als oppepper. Dit is natuurlijk een veel beter alternatief dan die energie drankjes.

Winactie

Omdat het bijna kerst is mag ik iets  super cools weg geven met de nadruk op cool ???? Ik mag namelijk een can cooler gevuld met maar liefst 60 blikjes weg geven!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Like mijn pagina en het vastgezette bericht op Facebook 
 • Like de Facebook pagina van Aspire Health Drink
 • Laat onder het Facebook Bericht op mijn pagina weten waarom jij kans wil maken en tag degene met wie jij het zou delen.
 • Als je het leuk vind deel dan het bericht op facebook
 • Het achterlaten van een reactie hier op de blog wordt ook erg gewaardeerd ????

Op kerstavond of 1e kerstdag maak ik door middel van loting de winnaar bekend! Wil je meer weten over Aspire Health Drink of wil je ze ook bestellen? Check dan hun website 

Kende jij de Aspire Health Drinks al?

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

1 Comment on Aspire Health Drink + winactie

 1. Marian Zw.

  20 december 2016 at 08:13 (1 jaar ago)

  Ik zou deze graag proberen, had echt een heel ander beeld van dit drankje. Leuk dat ik door jou mijn beeld heb kunnen bijstellen!

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...