My Posts

Disclaimer

Disclaimer

 

Disclaimer

De inhoud van deze website (teksten en foto’s) zijn eigendom van Healthy Kelly. Alle teksten en foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. De foto’s in de slider op mijn pagina zijn afkomstig van http://www.shutterstock.com.  Wil je een tekst of foto van mij gebruiken? Dan vind ik het fijn als je me daarvan op de hoogte stelt via info@healthy-kelly.nl blogs mogen gedeeld worden via social media etc. Maar wil je zelf iets van mij delen op je eigen blog dan graag met bronvermelding.

Als ik zelf teksten, foto’s of recepten van andere media gebruik zal ik dit vermelden (met link) in het bericht.  Alles wat je leest op Healthy Kelly is mijn eigen mening of ervaring. Ik probeer alles up to date te houden echter onjuistheden zijn niet uit te sluiten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Het gebeurt vaak dat ik producten toegestuurd krijg. Wanneer ik over een product schrijf is het uit vrije wil, omdat ik er enthousiast over ben en omdat ik het op mijn blog vind passen. Ik zal ten alle tijden eerlijk zijn over wat ik van een product vind en zal vermelden als het gaat om een samenwerking.

Reacties

Ik bied mijn lezers de mogelijkheid te reageren op mijn blog, dit waardeer ik ook enorm. Echter is het niet toegestaan om onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend,  pornografisch of godslasterlijke reacties te plaatsen. Ook het plaatsen van links naar concurrenten (bij reviews) wordt niet gewaardeerd en zullen aangepast worden.

Winacties

Er worden regelmatig winacties gedaan de volgende voorwaarden zijn daarop van toepassing:

  • De prijzen worden verloot op mijn blog of op facebook, dit wordt nadrukkelijk vermeld
  • De looptijd van de winactie wordt altijd vermeld
  • Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld
  • Loting vind plaats via een namen loot site online
  • Winnaars dienen binnen 48 uur te reageren anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te loten

Samenwerkingen

Wilt u graag eens samenwerken met Healthy Kelly? Dan verwijs ik u naar het kopje Samenwerken onder contact.

Bij vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact opnemen met info@healthy-kelly.nl

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...