Vandaag is het nationale mama bloggers dag, waarbij je kennis kan maken met maar liefst 56 andere inspirerende mama bloggers. Het aller leukste is: wij gaan dit met jullie vieren en je maakt maar liefst 56 x kans op super toffe prijzen! Doe jij mee?

Het initiatief van de mama bloggers dag kwam van Yvonne  die al eens mee deed aan een Beauty bloggers dag. Met zijn allen hebben we een beetje zitten brainstormen en kwamen we tot de conclusie dat het wel erg tof zou zijn als iedere blogger een leuke prijs zou verloten van ongeveer 15 euro. De bedoeling van deze mama bloggers dag is dat jullie kennis maken met andere mama bloggers en wie weet vind je er wel een hele toffe blog tussen die je blijft volgen? Dat zou natuurlijk mooi zijn.
Alweer een nieuwe blogger heeft mij vernoemd in haar blog, bedankt daarvoor. Graag wil ik haar ook nog even extra in het zonnetje zetten:

Alweer een nieuwe moeder blog

Elisabeth is een moeder die blogt op Alweer een nieuwe moeder blog . Alleen al bij het zien van het logo wordt ik zelf heel vrolijk. Op deze blog schrijft zij over haar moederschap maar worden er ook leuke columns en persoonlijke verhalen gedeeld. Ze neemt je mee in haar leven, ook als dat even niet zo gaat zoals “hoort” en deelt graag foto’s van de dingen die zij meemaakt. Wat ik ook super leuk vind is dat ze ook lekkere recepten deelt die over het algemeen vrij snel klaar zijn. Mocht je het nog niet gedaan hebben neem dan zeker een kijkje op haar site en check dan vooral ook even de win actie die Elisabeth heeft.

Janske.nl 

JanskeNL-Logo-V3-800px-breed

De tweede blogger die ik graag in het zonnetje wil zetten is Janske van Janske.nl.
Janske is mama van Lola en sinds kort moeder geworden van een tweede dochter Coco. Ik vind haar manier van schrijven erg leuk en vind het nu extra leuk dat ze ook schrijft over haar kraamtijd enz, ik moet ook eerlijk bekennen dat het bij mij dan wel weer een beetje begint te rammelen 😉 Ze deelt graag foto’s van haar kinderen en ik vind het super om die te bekijken. Verder vind je veel persoonlijke verhalen en leuke artikelen.
Ook Janske heeft een winactie online staan, check hem zeker even op haar site.

Winactie

Natuurlijk heb ik zelf ook een winactie, in samenwerking met RAU Cosmetics mag ik een super leuk pakketje t.w.v 15,95 weg geven. Het RAU Geschenksetje bestaat uit:

1 x RAU Silver Hand Care, 75 ml

Een heerlijk verzorgende handcrème die goed intrekt.

1 x RAU Collagen & Hyaluronic Acid Mask

Een vliesmasker, handig in gebruik en hydraterend

1 x RAU Tri-Peeling, 5 ml

Een heerlijke frisse peeling

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like mijn Facebookpagina Healthy Kelly 
 • Laat hieronder een reactie achter met waarom jij dit setje graag zou willen winnen
 • De winactie loopt tot 24 september, dan zal ik de winnaar bekend maken.

Mocht je nu al wat willen proberen van RAU-cosmetics dan heb ik nog een kortingscode van 5 % voor je gebruik daarvoor de code: H-Kelly aan het einde van je bestel proces.

Ga jij door hoppen naar de andere mama bloggers?

Liefs Kelly

Facebook Comments

8 Comments on Mama bloggers dag maak 56 x kans op een leuke prijs

 1. Marijke Horjus
  11 september 2017 at 02:14 (1 jaar ago)

  Ik vind het bloghoppen zo leuk! Oo deze manier kom ik weer super leuke bloggers tegen!Ik ben woensdag 6/9 bevallen van ons zoontje Arvin ik doe mee voor mij zelf want wat extra verkenning zou nu natuurlijk heerlijk zijn!dussss duimen

  Beantwoorden
  • Marijke Horjus
   11 september 2017 at 02:16 (1 jaar ago)

   Ik vind het bloghoppen zo leuk! Op deze manier kom ik weer super leuke bloggers tegen!Ik ben woensdag 6/9 bevallen van ons zoontje Arvin ik doe mee voor mij zelf want wat extra verwenning zou nu natuurlijk heerlijk zijn!dussss duimen

   Beantwoorden
   • Healthy Kelly
    11 september 2017 at 07:20 (1 jaar ago)

    Leuk dat je blog hoppen leuk vind. Alleen dit is een artikel van vorig jaar

 2. Loes | Gewoon iets met Loes
  16 september 2016 at 14:47 (2 jaar ago)

  Vandaag ben ik maar weer eens verder gaan hoppen in de bloghop en zo kom ik bij jou terecht. Ik heb je naam al wel eens voorbij zien komen, maar heb nog nooit de moeite genomen om je blog te lezen (stom he!). Ik zou graag meedoen aan je winactie in elk geval! (En dan ga ik nu even verder neuzen op je site!).

  Beantwoorden
 3. Marian Zw.
  14 september 2016 at 15:23 (2 jaar ago)

  Ik loot heel graag mee voor zo’n fijn pakketje. Facebook had ik nog niet geliked. Dus bij deze!

  Beantwoorden
 4. Raaf Klein
  13 september 2016 at 13:00 (2 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk om mijzelf met deze producten eens te verwennen.

  Beantwoorden
 5. Jessica
  13 september 2016 at 12:38 (2 jaar ago)

  leuke blog!
  ik doe graag mee met de win actie.

  Beantwoorden
 6. Bodil
  12 september 2016 at 12:18 (2 jaar ago)

  Leuke blog! Mijn handen kunnen wel wat TLC gebruiken. Vooral daar is mijn gevoelige huid soms écht heel gevoelig. Dus ik zou vooral graag kans maken vanwege de handcrème!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge