reviews food reviews, reviews winacties

De hapjesplank van Ank + winactie (gesloten)

De hapjesplank van Ank + winactie (gesloten)

Lekkere hapjes voor een feestje, voor de gezelligheid of gewoon “zomaar” omdat het kan, ik ben er gek op. Toch heb ik niet altijd zin om zelf mijn hapjes te maken. Dat hoeft nu ook niet meer. Anke van de hapjesplank van Ank neemt namelijk graag al je hapjes zorgen uit handen en tovert heerlijke planken op tafel. Ennuh ook jij maakt nu kans om te genieten van deze hapjes doordat we samen een super toffe winactie hebben opgezet! Lees dus snel verder om te zien hoe je kans maakt…

Anke Kuijpers, de oprichtster van de hapjesplank van Ank, is in oktober 2015 gestart met het maken van hapjesschalen. Ze is gevestigd in Uden maar brengt ook planken / buffetten aan huis. In eerste instantie is dit als hobby gestart en werd er bij de kamer van koophandel gezegd dat ze beter eerst maar moest beginnen als hobby en dat ze later alsnog zichzelf kon inschrijven. In juni 2016 heeft Anke besloten haar, inmiddels uit de hand gelopen hobby, als echt bedrijf in te laten schrijven.

De hapjesplank van Ank levert natuurlijk heerlijke hapjes waar onder; vis cocktails, diverse wraps, nootjes, diverse kip / vis hapjes en nog veel meer lekkers. Maar naast de hapjesplanken leveren zij ook buffetten, diner planken waarbij je kunt kiezen tussen een 3 of 4 gangen tapas menu en ook heeft zij sinds kort chocoladefondue.

Meedenken met de klant

De kracht van de hapjesplank van Ank zit het in het feit dat Anke meedenkt met de klant. Lust een klant iets niet dan weet Anke dat op te lossen door te kiezen voor iets want de klant wel lust. Zij gaat voor kwaliteit en doet er alles aan om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Anke doet veel zelf maar gelukkig staat zij er niet helemaal alleen voor. Ze krijgt namelijk hulp van 5 anderen mensen waaronder haar moeder maar ook vriendinnen en kennissen. Dat is ook wel nodig want rondom kerst heeft ze het vaak mega druk, zo heeft zij vorig jaar met kerst alleen al maar liefst 200 bestellingen gehad.

Hapjesplank

Mijn man en ik waren 30 september 9,5 jaar samen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het leek me erg leuk om dit te vieren met ons gezin en Anke vond het leuk om voor ons dan een lekkere hapjesplank te maken. Zo kon ik natuurlijk ook gelijk kennis maken met de hapjesplank van Ank.

Onze plank bestond uit diverse gerechtjes waaronder een kip en vis cocktail, brownies, gehaktballetjes, garnalen, kip stukjes en nog  veel meer lekkers. Daarbij had ik zelf nog wat stokbrood gehaald zodat we met ons hele gezin konden genieten van de hapjes. En ze vielen enorm in de smaak de hapjes. Mijn favoriet was de kipcocktail en de kinderen waren natuurlijk helemaal fan van de gehaktballetjes en de toetjes die op de plank lagen.

Win actie / Kortingsactie

Ik ben zelf heel enthousiast over de hapjesplank van Ank maar het zou natuurlijk tof zijn als ook jullie kennis kunnen maken met deze heerlijke hapjes. Daarom heb ik samenwerking met Anke een actie bedacht.

Je maakt nu kans op een cadeaubon t.w.v 25 euro die je kunt inleveren bij de hapjesplank van Ank. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen:

De Winnaar is geworden; Kim van Heynsbergen  gefeliciteerd ???? Je mag een mail sturen naar: dehapjesplankvanank@ziggo.nl en dan gaat Anke het verder met je afhandelen ????

Maar natuurlijk heb ik voor alle anderen ook wat leuks voor jullie. Plaats je in de maand Oktober 2017 een bestelling bij de hapjesplank van Ank dan krijg je 5 % korting als je de code Healthy Kelly doorgeeft. Overigens hoef je niet in oktober al je bestelling af te nemen als je hem maar wel plaatst in oktober. Zo kun je dus ook alvast boeken voor een hapjesplank volgend jaar bijvoorbeeld…

Wil je meer informatie over de hapjesplank van Ank en de planken / diners / buffetten die zij aanbied ? Kijk dan op de website
H
ou jij ook zo van hapjes?

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

3 Comments on De hapjesplank van Ank + winactie (gesloten)

 1. yoska heijmink

  10 oktober 2017 at 11:42 (4 maanden ago)

  oja, natuurlijk alletwee geliked ga het zo delen.

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. yoska heijmink

  10 oktober 2017 at 11:41 (4 maanden ago)

  Dit jaar geef ik voor de 15 keer een halloweenfeest bij mij thuis. Ongeveer 15 mensen komen verkleed, nemen allemaal iets lekkers mee, doen spelletjes als mummie wikkelen, een zelfgemaakt triviant, party en co, de toren van pisa en hebben een hele leuke avond. Ik zorg zelf ook altijd voor lekkers maar het liefst iets aparts. En die hapjesplank ziet er wel heel erg lekker uit.

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Amanda

  9 oktober 2017 at 19:18 (4 maanden ago)

  Ohw, wij houden wel van een lekker hapje. We zijn allebei gestopt met roken vorige week donderdag, dus we mogen onszelf best wel verwennen!

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...