reviews winacties

Paas mamabloggers Hop – Maak kans op 45 prijzen bij diverse bloggers!

Paas mamabloggers Hop – Maak kans op 45 prijzen bij diverse bloggers!

Het is 1 april maar het is echt geen grapje! We hebben namelijk met diverse bloggers een heuse paas hop waarbij je bij iedere blogger een super leuke prijs kunt winnen. Ook bij mij kun je een leuke prijs winnen (tipje: het heeft met koken en lekker eten te maken…), lees dus snel verder om kans te maken en hop gezellig mee…

Misschien is dit de eerste blog waar je terecht bent gekomen? Maar wellicht ben je al op een andere blog geweest en ben je zo door gehopt naar mijn blog? Voor degene die me niet kennen wil ik me nog even kort voorstellen:

Ik ben Kelly, 29 jaar, moeder van een dochter van 7 en  een zoontje van 4, getrouwd en werkzaam in de zorg. Mijn blog ben ik ooit begonnen tijdens mijn afvalstrijd maar inmiddels is dat veel meer dan dat geworden, ik vind het heerlijk om andere te inspireren met gezonde recepten, tips en adviezen en nog veel meer.

Leylafashion

Degene voor mij was Leylafashion.nl  als je al bij haar blog bent geweest dan heb je vast al gezien dat ze vooral blogt over mama en kind maar ook beauty komt aan bod. En wat ik zelf heel erg tof vind is dat ze ook over Japan blogt / vlogt en daarnaast gewoon net een beetje anders is dan anders, daar hou ik van! Mocht je nog niet op haar blog zijn geweest dan kom je er later in deze hop nog terecht.

Winactie

Zoals beloofd hebben we allemaal een leuke winactie. En omdat ik gek ben op kookboeken wil ik dit keer een kookboek verloten. Het boek “in 20 minuten van XL naar S” van Mieke kosters t.w.v 19.99. Ik schreef er eerder al een blog over.
Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat hieronder een reactie achter dat je graag het boek zou willen en waarom
– Voor een extra kans Like mijn Facebookpagina  en / of Instagram

Verder Hoppen

Natuurlijk ga je nu ook verder hoppen toch? Wel zo leuk want overal maak je kans op leuke prijzen en het is juist leuk om nieuwe blogs te ontdekken.
Ik verwijs je graag door naar Esmée van website4mama.nl . Weer een erg leuke mama blog met diverse leuke tips, verhalen en webshops voor mama’s en kinderen. Ik vind het leuk dat Esmée zich onderscheid en ook de wat mindere bekende shops een plekje geeft op haar website veel shops kende ik namelijk nog niet. Ook de persoonlijke verhalen op haar blog vind ik super mooi en indrukwekkend om te lezen. Kortom: zeker de moeite om te gaan bekijken!

Vind jij het ook zo leuk om de blogs langs te hoppen?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

7 Comments on Paas mamabloggers Hop – Maak kans op 45 prijzen bij diverse bloggers!

 1. <!– #comment-##

 2. Marjo

  1 april 2017 at 11:20 (5 uur ago)

  Jaaaa die boek staat al een poosje op mijn verlanglijstje. Wij zijn echt bezig bewust met bieding om te gaan, alles zelf maken en hopelijk vallen papa en mama nog een beetje af. Daar zal dit boek zeker mee helpen, en nee ik wil geen maatje s maar een m/l zal fijn zijn

  Beantwoorden

 3. <!– #comment-##

 4. Christine

  1 april 2017 at 09:21 (7 uur ago)

  Ik doe ook graag mee! Heb al zoveel over het boek gelezen en lijkt me erg leuk en fijn om te hebben!

  Beantwoorden

 5. <!– #comment-##

 6. <!– #comment-##

 7. Yvonne— Kidzblogger.nl

  1 april 2017 at 09:04 (7 uur ago)

  Hop, hop ik kwam zomaar even langs… Wat een goede winactie, zo vlak voor de zomer! Veel plezier en succes vandaag met de hop…

  Beantwoorden

 8. <!– #comment-##

 9. Sabine Flothuis

  1 april 2017 at 08:53 (7 uur ago)

  Ik maak graag een kans omdat ik dit boek nog niet gelezen heb maar wel veel van mijn lotgenoten (een groep met mensen met overgewicht) lovend zijn over dit boek en haar methode. Ik zou het dolgraag willen ervaren!

  Beantwoorden

 10. <!– #comment-##

 11. Danielle

  1 april 2017 at 06:54 (9 uur ago)

  Wauw, laat ik nu vannacht gedroomd hebben dat werkelijk iedereen die ik tegenkwam een opmerking ober mijn overgewicht maakte! En zodra ik wakker word krijg ik jouw blog onder ogen! De ultieme reden om dit boek te willen winnen.

  Beantwoorden

 12. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...