lifestyle afslank verhalen

Transformatie door de jaren heen..

Transformatie door de jaren heen..

 

Ik keek op mijn computer naar foto’s uit de oude doos en ik moet zeggen dat ik soms toch best wel van mezelf schrok. Ik wil mijn foto’s met jullie delen van hoe ik was…

De afgelopen jaren heb ik allerlei transformaties ondergaan, van kort haar naar lang haar, van bruin naar rood en zelfs blond heb ik weleens gehad. Toch is het vanaf 2008 vrij constant geweest. Alleen ik wisselende nogal eens in gewicht…

Het eerste jaar wat ik ga delen is 2008, in dat jaar leerde ik ook mijn man kennen.

574441_268575316585868_726140752_n

In 2009 tijdens onze vakantie, wij woonde in dat jaar ook samen en dat merkte ik vooral ook aan mijn gewicht. Ik moest zelf koken en mijn man was vaak weg omdat hij moest overnachten in zijn vrachtwagen. Het gevolg was: ik at vrij ongezond! Hier was ik ook net zwanger…

augustus 2009

2010 was het jaar waarin ik in Maart beviel van onze dochter, ik was hoogzwanger toen deze foto werd gemaakt.

Januaria 2010

2011 was het jaar dat ik me bedacht dat ik toch echt iets aan mijn gewicht moest gaan doen, helaas liepen die pogingen altijd uit tot niks… En werd ik vaak nog dikker!

2011

2012 was het jaar waarin ik zwanger was van onze 2e. Deze foto is gemaakt op 24 juli toen ons manneke met een geplande keizersnede werd gehaald. Doordat het dat jaar rond die tijd enorm warm was, was ik ook enorm opgeblazen door het vocht. Ik was ook altijd enorm rond tijdens mijn zwangerschappen qua buik en de voorspelling was, net zoals bij de eerste, dat ons manneke erg groot zou zijn. Uiteindelijk bleek het bij beiden wel mee te vallen ze waren niet “extreem”

2012

 

2013 was het jaar waarin we trouwde. Voordat we trouwde had ik al erg mijn best gedaan om wat kilo’s kwijt te raken. Helaas waren het er niet zoveel als ik wilde maar er was toch wel weer wat eraf…¬†2013

Begin 2014: ik bleef pogingen doen tot afvallen, die steeds maar weer tot niks uit liepen…

2014

September 2014 ging dan eindelijk de knop om met het volgen van Reset Your Life. Dit is de laatste foto van mij in 2014, in december gemaakt:

eind 2014

2015, het jaar waarin we nu zitten maar waar ik zo ontzettend veel verandering heb doorgemaakt!

Februari 2015

Februari 2015

April 2015: tijdens het lopen van Samenloop voor hoop

April 2015

Vanaf mei had ik het idee dat ik een spurt ging maken en dat mijn lichaam echt ging veranderen:

Mei 2015

Juli 2015:

Juli 2015

Augustus 2015:

Augusstus 2015

September 2015, tijdens de finale van Reset your Life.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Oktober 2015:

Oktober 2015

En dit is de totale metamorfose geweest van de eerste kilo’s tot aan de – 20 kg (dit is ongeveer in augustus geweest)

healthykelly

Met deze beelden wil ik laten zien dat het bij mij ook niet altijd makkelijk is gegaan. Zoals je in de eerste jaren ziet ben ik ook echt een jojo geweest. Waar het aan lag? Ik denk dat ik er gewoon nog echt niet klaar voor was. Met een druk gezinsleven, een kind die extra aandacht vraagt en alles rondom werk en het ongeluk wat ik had in 2011 maakte dat het voor mij niet het juiste moment was.. Gelukkig is in 2014 die knop wel omgegaan en ben ik er voor gegaan! En wat ben ik blij dat ik nu veel zelfverzekerder ben en gelukkiger.

Wat vinden jullie van de “nieuwe” Kelly ?

Liefs

Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

6 Comments on Transformatie door de jaren heen..

 1. Vlijtig Liesje

  24 november 2015 at 12:40 (1 jaar ago)

  Tsjonge wat een verschil zeg! Dat is een indrukwekkende make-over. Je ziet er nu ook veel jonger uit zelfs!

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. Anniek

  23 november 2015 at 15:31 (1 jaar ago)

  Lieve Kelly,
  Leuk om te lezen! Ik ben nu 13 kg lichter. En ook een transformatie ???? ik moet er nu nog 5kg afhelpen dan ben ik tevreden.. dan nog wat strakker worden! Ik ben trots op jou!
  Liefs anniek

  Beantwoorden

  • healthkelly

   23 november 2015 at 16:00 (1 jaar ago)

   Dankjewel voor je lieve berichtje ????
   Ik wil zelf ook nog graag 5 kg kwijt maar op de een of andere manier wil dat niet echt lukken.. Nou ja wel blijven gewoon gezond eten en sporten en dan komt het vast goed ????
   Succes met je laatste kilo’s

   Beantwoorden

  • <!– #comment-##

  <!– .children

 4. <!– #comment-##

 5. Anoniem

  23 november 2015 at 14:06 (1 jaar ago)

  Wat op elke foto het zelfde is gebleven, is jouw mooie lach. Je bent een mooie vrouw!

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

2Pingbacks & Trackbacks on Transformatie door de jaren heen..

 1. […] transformatie door de jaren heen¬†verschillende foto’s van mij hoe ik veranderd ben door de jaren heen […]

 2. <!– #comment-##

 3. JK sport schreef:

  […] Ze schrijft blogs over haar ervaringen en deelt leuke weetjes. Bekijk haar website maar eens, in haar laatste blog schrijft ze over haar transformatie van hoe zij is veranderd door de jaren heen. Dit laat ze met foto’s zien en de resultaten […]

 4. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...