My Posts

Healthbox by Faya

Healthbox by Faya

Ik heb al eens een review geschreven over het Killerbody boek van Faya maar nu heb ik ook de Healthbox by Faya ontvangen en ik vertel jullie vandaag wat ik ervan vind. Is het handig en kan je er inderdaad een “killerbody” mee krijgen?

Bij Healthbox  kan je iedere maand een box bestellen vol gezonde “healthy” producten. Iedere maand bestaat de box uit multi vitamine en daarnaast producten als natuurlijke huidverzorging, tussendoortjes en diverse andere leuke (sport) gadgets. De box kost 24,95 per maand en heeft een winkelwaarde van rond de 60 euro.

Nu heeft Healthbox in samenwerking met Faya een box samengesteld voor het creëren van een Killerbody de Healtbox by Faya. In deze box zitten diverse producten zoals multivitamine, massage olie, diverse sport artikelen en kortingscodes. De box kost 49,95 en heeft een inhoud van 120 euro.

Wat zit erin? 

  • Faya MKBM Cellulite Cup
  • Kneipp Massage Oil
  • Faya Jumping speed rope
  • Orthica Magnesium-400
  • Orthica Fish EPA
  • Orthica Multi 4 All
  • BLACKROLL® MINI
  • Squalan Pure Facial Oil
  • Sportbay Elastieken
  • Body & Fit Giftcard (t.w.v 10 euro)

Cellulite cup:

Door je huid flink te masseren met deze cup en door deze vacuüm te bevestigen ga je cellulite te lijf. Deze cup kan je ideaal samen gebruiken met de kneipp massage olie. Ik heb hem uitgetest en ik moet zeggen dat het niet heel erg prettig is je voelt het echt strak om je huid zitten maar ik heb wel het idee dat het er wel wat zachter van wordt. En men zegt weleens “wie mooi wil zijn moet pijn lijden” al is pijn wel een heel groot woord, het is meer een wat onprettig gevoel.

health box by faya 2

 

Kneip massage olie

Er zaten 2 kleine flesjes kneipp massage olie in. Deze zijn heerlijk qua geur en ideaal te gebruiken voor bij de cup. Maar ook na een zware sport sessie vind ik het heerlijk om even wat op mijn lichaam te doen ter ontspanning.

Faya Jumping speed rope

Ideaal om je cardio oefeningen mee te doen. Als je even aan het springen bent dan merk je echt dat je een flinke workout aan het doen bent.

Orthica fish EPA, multi4 all & Magnesium 400 

De supplementen die in deze box zitten. Ik gebruikte zelf al gewoon visolie en multi vitamine magnesium nog niet. Ik ben het nu alle 3 gaan gebruiken en ik moet zeggen dat ik nu ik ook de magnesium gebruik ik minder last van mijn spieren lijk te hebben? De tabletten zijn goed door te slikken vind ik en zitten vol goede stoffen.

health box by faya 1

Blackroll Mini

Ik had zelf al een grote foam roller die ik vooral gebruikte voor mijn billen, benen en kuiten. Maar nu ik de mini heb is het ook ideaal voor mijn bovenarmen en andere kleinere oppervlaktes van mijn lichaam. Ik vind deze dus ook erg handig. Wel minder prettig als je spierpijn hebt maar juist ook weer erg effectief.

health box by faya 3

Squalan pure facial oil

Heerlijk op mijn gezicht. Het wordt er lekker zacht van en dat vind ik een erg prettig gevoel.

Sportbay Elastieken

3 verschillende elastieken voor het trainen van je billen, benen, armen maar ook buik. Best pittig in gebruik moet ik zeggen want je hebt echt het gevoel dat je iets doet. Overigens zit er ook een 8 minute workout van Faya in de box waarbij zij ook gebruik maakt van de elastieken, verder zijn er op diverse sites ook nog andere oefeningen te vinden met de elastieken voor een optimale training.

health box by faya 4

Body en fit giftcard t.w.v 10 euro 

Om je eigen favoriete producten te bestellen bij body en fit shop. Ideaal dat je zelf je eigen keuzes kan maken want smaken verschillen nu eenmaal.

 

Conclusie: 

Ik vind het een ideale box voor de sportieve vrouw. Wat ik super vind is dat er ook een training van Faya bij zit zodat je lekker in shape kan komen. De box voldoet zeker aan mijn eisen al is het bij sommige dingen wel even zoeken hoe ik het moest gebruiken, zoals de cup. Daar kon ik ook geen gebruiksaanwijzing van vinden en dat vond ik wel jammer, al heb ik het uiteindelijk wel op internet kunnen vinden.
Om een killerbody te krijgen is dit zeker wel een opzet maar natuurlijk moet je daar wel genoeg voor trainen, het komt tenslotte niet zelf aan waaien.

Zijn jullie ook nieuwsgierig naar de Healthbox by Faya?

 

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...