Vandaag het inspirerende verhaal van Vera die maar liefst 32 kg afviel. Ze vertelt over haar afvalstrijd en hoe zij dit heeft gedaan en wat voor moois zij heeft gekregen doordat ze is afgevallen….

 

Vera is 29 jaar en inmiddels een jaar op gewicht.

1. Wanneer kwam je op het punt dat je dacht: “en nu is het genoeg nu ga ik afvallen? ”

Ik was al een tijd bezig om zwanger te worden maar helaas lukte dit steeds niet. Na verschillende onderzoeken zei de Gynaceoloog dat het niet zwanger willen worden waarschijnlijk ligt aan mijn gewicht: ik MOEST dus wel iets doen wilde ik mijn droom om moeder te worden verwezenlijken.

2. Hoeveel en hoe ben je afgevallen? 

Ik ben 32 kg afgevallen in iets meer dan een jaar, ik ging van 91 kg naar 59 kg. Dit heb ik gedaan door naar de sportschool te gaan, daar kreeg ik een speciaal trainings en voedingsschema aangemeten. Iedere week moest ik ook komen wegen zodat ik een stok achter de deur had en 4 x in de week trainde ik in de sportschool.

3. Wat vond je het lastigste in je afval strijd?

Ik vond het heel lastig om te moeten gaan sporten, dat was voor mij wel een grote drempel ik tussen die “krachtpatsers” maar na 2 maanden raakte ik verslaafd en genoot ik van het feit dat mijn lichaam steeds strakker werd. Een ander puntje waar ik wel moeite mee had waren verjaardagen en de keuzes maken voor lekkere dingen.

miracles
4. Voel je je anders nu je bent afgevallen? Wat is er veranderd?

Ik voel me zeker anders, ik ben fitter en zit lekkerder in mijn vel. Maar het aller mooiste nieuws is toch wel dat ik op het moment 4 maanden zwanger ben. De kers op de taart! Ik blijf wel heel alert op wat ik eet omdat ik niet terug bij af wil komen.

5. Wat zou je anderen als tips of advies mee willen geven?

Laat je begeleiden door een deskundige zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. En schaam je vooral niet als je in de sportschool bent en je staat tussen die “krachtpatsers” want ook zij zijn ooit ergens begonnen…

Bedankt voor je verhaal Vera 🙂

 

Wij zijn opzoek naar nieuwe afslank inspiratie verhalen, ben jij bezig met afvallen? Of ben jij wat kilo’s afgevallen en wil je daarover vertellen? Stuur dan een mailtje naar info@healthy-kelly.nl  bij voorkeur mensen die ook een voor en na foto bij hun artikel willen plaatsen maar dit is geen verplichting. Het maakt ook niet uit hoeveel je kwijt bent als je anderen maar wilt inspireren.

Liefs Kelly

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge