My Posts

Ik ga het gewoon doen!!

Ik ga het gewoon doen!!

De afgelopen weken heb ik veel zitten wikken en wegen. Wat wil ik nu eigenlijk? Hoe ga ik het aanpakken? En zou ik het wel kunnen? Maar inmiddels heb ik voor mezelf besloten: Ik ga het gewoon DOEN!! Bovendien denk ik dat dat Healthy Kelly ook weer een boost gaat geven.

Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik heel graag andere mensen wilde helpen met hun leefstijl verandering. Ik heb daar vanuit eigen ervaring al natuurlijk enige kennis in op gedaan maar ik persoonlijk vind dat als ik iemand daar echt op een goede manier over wil adviseren, en dan bedoel ik met menu’s en dat soort dingen, dat ik dat ook goed moet doen. Er zijn namelijk al genoeg bloggers, ervaringsdeskundige etc die “zomaar” tegen hoge prijzen voedingsadviezen gaan aanbieden tegen vaak ook nog toren hoge bedragen, dat wil ik dus niet…

Opleiding

Ik wil een goede basis leggen en heb daarom besloten om een opleiding te gaan  volgen. Een opleiding tot gewichtsconsulent / voedingsdeskundige. En dan niet zomaar een opleiding maar wel eentje waarbij ik me ook kan aansluiten bij de beroepsgroep zodat ik officieel geregistreerd sta. Dat is niet alleen betrouwbaar maar heeft ook nog eens voordelen voor eventuele toekomstige cliënten: zij kunnen namelijk in veel gevallen een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar.

Ideeën

Natuurlijk heb ik veel ideeën in mijn hoofd hoe ik dit alles ga aanpakken en om mezelf te onderscheiden van de velen anderen. Maar daar kan ik nog niet al te veel over zeggen aangezien ik niet wil dat iemand anders er met mijn “idee” vandoor gaat. Bovendien moet ik natuurlijk nog eerst gaan starten met de opleiding en zal het een paar maanden in beslag gaan nemen voordat ik daadwerkelijk alles kan starten.

Waar ga ik de opleiding doen?

Ik heb een beetje rond zitten kijken waar ik de opleiding wil gaan  doen enz. maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Hier ga ik wel aankomende week een beslissing over maken. Voor mij is het wel duidelijk dat ik een thuisstudie ga doen.Veel mensen hebben gezegd “zal je dat wel doen een thuisstudie?” maar ik denk dat dat op het moment voor mij in combinatie met mijn werk, mijn kinderen en mijn blog de beste combi is. Zo kan ik studeren wanneer ik wil en kan ik bijvoorbeeld in een week zeggen ” Deze week komt het me niet goed uit” om de week er na extra lessen te volgen. Uiteraard ga ik dan wel een opleiding kiezen  die ook praktijkdagen heeft zodat je echt goed getoetst wordt alvorens je een diploma krijgt want ik wil wel iets goed doen als ik eraan begin. Ik heb wel voldoende discipline om het thuis te doen met een coach op de achterhand, maar vind het ook mega spannend!

Heb jij dingen waarvan je zegt “Ik ga het gewoon doen!” ? En had je dit nieuws van mij verwacht?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...