Al een langere tijd hebben we hier thuis een drankje waar iedereen hier fan van is: Cool bear. Waarom dit drankje zo speciaal is, welke smaak hier favoriet is en een leuke winactie vind je vandaag in deze blog.

Ik drink zelf eigenlijk vooral water maar af en toe wil ik ook weleens wat anders hebben. Mijn kinderen daarentegen (op uitzondering van ons zoontje) drinken juist helemaal niet graag water en willen het liefst alleen limonade drinken maar ja in de meeste limonades, zelfs in de limonades waarop staat ” Geen suiker” zit een hoop rotzooi. De tandarts zei ooit tegen mij “zelfs de drankjes met 0 % suikers hebben veel toevoegingen en zijn niet goed voor de tanden”, tijd dus om een alternatief te zoeken.

Gezoet met Stevia

De siropen van Cool Bear zijn gezoet met Stevia, bevat GEEN aspartaam, GEEN kleurstoffen, GEEN verdikkingsmiddel, minder dan 1 kcal per glas en slechts 1 gram koolhydraten, eindelijk dus een siroop wat ECHT suikervrij is. Bovendien is er ook echt gekozen voor pure stevia en niet een combinatie van soorten zoals je ze veelal in de winkel vind.

Verschillende smaken

Cool Bear heeft verschillende smaken:

 • Framboos
 • Aardbei
 • Casis Appel
 • Citroen Lemon

En eigenlijk vallen alle smaken hier in goede aarde maar de aardbei en framboos zijn favoriet. Voorheen hadden ze ook nog de black iced tea maar helaas is die uit het assortiment gehaald omdat deze te weinig werd verkocht. Deze was, met name bij mijn man, hier wel een grote favoriet en gelukkig had cool bear zelf nog wel wat flessen die wij over hebben kunnen nemen.

Fruit drops

Verder hebben ze sinds kort ook fruit drops, handige meeneem siroop verpakkingen voor ongeveer 30 glazen water of 10 – 15 flesjes water. Het is een handig meeneem formaat die je zo mee neemt in je tas. Ze hebben deze in de smaken:

 • Framboos Cranberry
 • Mandarijn Citrus
 • Casis Appel

Wij hebben zelf alleen nog maar de mandarijn citrus geproefd en deze was ook wederom een groot succes.

Meeneem pakjes

Wat ook erg handig is is dat ze sinds een paar maanden ook meeneem pakjes hebben van cool bear. Het drankje is dan kant en klaar en zijn ideaal om mee te nemen naar school, sportclub of tijdens een uitstapje.  Hierin hebben ze nog maar 2 smaken maar wellicht worden er dit in de toekomst nog wel meer? De smaken die ze hebben:

 • Framboos
 • Casis Appel

Ook de pakjes zijn hier thuis goed gekeurd en eigenlijk willen ze niks anders meer mee naar school.

Winactie

Zoals je kan lezen zijn wij toch best wel enthousiast over cool bear, zowel over de smaken maar ook over de klantvriendelijkheid. Ook aan de kinderen is er gedacht, niet alleen die leuke beer trekt natuurlijk aan maar ook de mooie kleurplaten en stickers die ze mee stuurde waren een groot succes.

Omdat ik zelf zo enthousiast ben en jullie het ook eens wil laten proeven mag ik in samenwerking met cool bear maar liefst 3 x een verrassingspakket weg geven. Wat daar precies in zit is natuurlijk nog een verrassing 😉 maar dat het een mooi pakketje is kan ik wel alvast verklappen 🙂
Wil je kans maken daarop? Doe dan het volgende:

 • Laat een reactie achter waarom jij dit graag eens zou willen proberen
 • Like mijn pagina op facebook , like het bericht op facebook, laat een leuke reactie achter en deel het bericht om extra kans te maken.
 • 30 december zal ik de winnaar bekend maken

Kende jij cool bear al? Kijk voor meer informatie op de site 

Facebook Comments

6 Comments on Gezonde limonade van Cool Bear + Winactie

 1. Lieke van Veen
  29 december 2016 at 16:54 (2 jaar ago)

  Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn kleine neefje, omdat hij van zijn ouders geen drinken mag met suiker en dit wellicht een goed alternatief is.Ik heb dit bericht geliked en gedeeld op mijn facebook (lieke van veen)

  Beantwoorden
 2. Marian
  28 december 2016 at 16:37 (2 jaar ago)

  Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt naar Cool Bear. Ook ik (wij) hebben het voornemen om gezonder te leven. Onze suikerinname moet zeker naar beneden. Dit zou een mooie start zijn en kans om kennis te maken met dit merk. Hoop dat wij dan net zo enthousiast zijn.

  Beantwoorden
 3. Rozemarijn
  27 december 2016 at 15:29 (2 jaar ago)

  In het kader van de goede voornemens doe ik graag mee met deze winactie. Thuis proberen wij zoveel mogelijk water te drinken, maar ik merk dat ik hierdoor toch een stuk minder drink op een dag. Toch liever iets met een smaakje dus. Zo te horen is Cool Bear daarvoor een goede oplossing.

  Beantwoorden
 4. Marian Zw.
  26 december 2016 at 14:31 (2 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee. Als mama van vier kids gaat er hier heel wat ranja doorheen. En dat mag van mij best met minder suiker. Nu heb ik af en toe wel eens slimpie siroop. Maar deze willen we ook wel graag eens proberen.

  Beantwoorden
 5. Viv
  26 december 2016 at 07:39 (2 jaar ago)

  Heel graag doe ik mee :D! Al zoveel over Cool Bear gehoord maar eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd (schaam schaam). Hier in huis wordt veel “leng leng” … haha koosnaampje voor aanmaaklimonade… gedronken. De diversiteit aan verschillende smaken heeft niet ieder merk en de prijs, pfff daar schrik ik soms ook wel van. Het zou super zijn om deze heerlijkheden eens te mogen proeven en wie weet worden wij wel net zo enthousiast als jullie en willen we hier ook niks anders meer ;-)! We laten ons heel graag verrassen! Ga de duimpjes hard laten draaien!

  Nog een hele fijne 2e Kerstdag en alvast de beste wensen voor 2017!

  Beantwoorden
 6. tamara
  25 december 2016 at 19:20 (2 jaar ago)

  Ik doe met veel plezier mee, ik heb een frisdrank verslaving en wil daar graag van af dus deze kan wel eens de oplossing zijn voor me. Nu maar hopen 🙂 Fijne feest dagen alvast. X

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge