Inmiddels zit de tweede week met Shakeplus erop. Hoe is het mij vergaan? En wat is het resultaat? Ik geef je een update…

Ik had op Facebook al aangegeven dat ik voortaan op de woensdag een update ga geven. Op de woensdag geef ik namelijk ook aan mijn coach Ilona door wat mijn resultaten zijn. Eerst deed ik op de woensdag en zaterdag wegen maar ik heb besloten dit maar 1 x in de week te doen.

Deze week

De week is weer goed gegaan. Ik heb me prima gehouden aan 2x Shakeplus op een dag en verder een gezonde maaltijd en 1 of 2 tussendoortjes. Ook heb ik een re-feed avond gehad. Dat adviseren ze bij Shakeplus om dat om de ongeveer 10 dagen te doen. Het houd in dat je op 1 avond meer koolhydraten eet om zo je lichaam even een boost te geven. Dat vond ik wel even een lastig iets om te doen ik was namelijk bang dat ik daardoor juist aan zou komen.

Op de refeed avond heb ik gekozen voor een pannenkoek. Daar had ik op dat moment zo’n zin in dat ik besloot om voor mezelf en ons gezin een avond pannenkoeken te bakken. Ik vond het echt super lekker maar tegelijkertijd voelde ik me ook wel een beetje schuldig omdat ik ineens wat “slecht” at. Mijn coach gaf aan dat het absoluut geen kwaad kon en dat ik me niet schudig over hoefde te voelen.

Het resultaat

Misschien ben je het hele verhaal wel voorbij gegaan om gelijk te zien wat het resultaat is? Ik hou jullie niet in spanning. Deze week is er 300 gram. Helaas niet zo veel maar in totaal toch 2 kilo. Waarschijnlijk komt dat ook omdat mijn maandelijke periode is aangebroken en men zegt dat je dan altijd wel wat meer vocht vasthoud. Ook ben ik niet helemaal fit wat mogelijk ook een rol speelt? Gelukkig zijn er wel weer wat cm’s af en dat is ook heel fijn natuurlijk ennuh eraf is eraf toch?

De komende week ga ik weer gewoon door met Shakeplus en hoop ik dat er volgende week misschien weer iets meer eraf is…

Hoe gaat het met jullie?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge