My Posts

Hoe ik van mijn tandpijn af kwam

Hoe ik van mijn tandpijn af kwam

Ohh ik heb echt een hele lange tijd met tandpijn gelopen. De tandarts kon niet echt iets vinden en heeft mijn kiezen wat bij geslepen in de hoop dat ik die beter zou gaan gebruiken. Helaas had dat weinig effect en bleef ik er last van houden maar uiteindelijk heb ik wat tips gevonden die me hebben geholpen..

De tip die ik van de tandarts kreeg was schoonmaken met tandenstokers, echter deed ik dat al en dat had dus schijnbaar weinig effect. Ik ben toen over gegaan op flos draad en hoewel ik het heel vervelend vind om iets tussen mijn tanden te hebben moet ik het toch echt consequent doen om te voorkomen dat ik weer last ga krijgen.

Ook ben ik over gegaan op elektrisch poetsen. Ik kreeg van Coolblue  de Oral-B Pro 700 Cross action  opgestuurd en ik ben gelijk enthousiast geworden.

oral B cool blue

Blijkbaar heb ik al die tijd gewoon verkeerd gepoetst met mijn hand tandenborstel? Want binnen 2 dagen met het gebruik van deze elektrische tandenborstel waren mijn tand klachten ineens verdwenen. Mijn tanden voelen ook ineens een stuk schoner aan en hij geeft ook aan hoe lang je moet poetsen ideaal dus.
De tandenborstel wordt geleverd met 1 opzet stukje en de oplader. Als hij volledig is opgeladen dan zou hij ongeveer 1 week mee kunnen gaan maar bij mij staat hij gewoon standaard op de oplader.

oral B cool blue 1

Ik kan niet meer zonder mijn elektrische tandenborstel en vind het jammer dat ik dit niet eerder heb ontdekt want dat had waarschijnlijk een hoop leed bespaard.
Deze tandenborstel ligt ook fijn in de hand en poetst erg fijn.

Poets jij elektrisch of met een hand tandenborstel? En heb jij nog goede tips voor een schoon gebit?

Liefs Kelly

Dit is een gesponsord berichtof een bericht waar ik producten voor heb ontvangen (1)

Advertisement

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...