Ik had het al nooit zo op energiedrankjes maar toen ik pas op de huishoudbeurs was en daar een “nieuw soort energiedrankje” aangeboden kreeg van het welbekende merk en ze me geen duidelijk antwoord konden geven van wat er nu eigenlijk in zat wist ik het zeker: Dat is echt troep! Ook mijn man is inmiddels beste vrienden met de tandarts vanwege de energiedrankjes verslaving die hij heeft gehad. Maar nu kan het anders met Winrgy! En het leuke nieuws is: het is ook nog eens ideaal voor tijdens het sporten…

Ik lieg als ik zeg dat ik nooit geen energiedrankjes pakte, zeker voordat ik Winrgy ontdekte pakte ik er af en toe eentje. Maar om nu te zeggen dat ik er energie van kreeg? Mmm nee eigenlijk niet want na een uurtje dipte ik weer totaal. Ook voor je tanden is het niet bevorderlijk, mijn man dronk er voorheen 4 !!! op een dag en tja daar is de tandarts nu wel blij mee šŸ˜‰

Wat is winrgy ?

Winrgy is een product wat je beloofd zo’n 4 – 6 uur extra energie te geven, ook krijg je geen last van nervositeit, hartkloppingen of ineens een grote dip (waarover ik vertelde wat ik krijg bij gewone energie drankjes). Het product bestaat uit 21 EssentiĆ«le vitamines, mineralen en aminozuren, is Vegan en suikervrij (gewone suikers). Het bestaat uit de volgende ingrediĆ«nten:

Sommige mensen gebruiken geen suikervervangers of zien maltodextrine als ook een slechte suiker maar dat moet ieder voor zich bepalen natuurlijk. Ik vind het niet erg om dit binnen te krijgen want in dit geval is het voornamelijk gebruikt als verdikkingmiddel en wordt er niet veel van gebruikt. Bovendien zou maltodextrine erg fijn zijn voor mensen die sporten vanwege de snelle opname. Wellicht dat ik daardoor door het trainen zoveel energie kreeg?

Wat is mijn ervaring?

Zoals ik eerder al aangaf ben ik geen fan van de suikerhoudende energiedrankjes en ik hoopte dat dit product mij wel wat extra energie kon geven. De laatste weken laat mijn lichaam me een beetje in de steek waardoor ik extra vermoeid ben. Ik zag er tegen op om dit drankje voor een eerste keer te drinken want is het wel zo lekker? Maar ik kan je zeggen dat de smaak echt heerlijk is! Je kan het mengen met een sapje als je wil maar ik meng het gewoon met water en vind het lekker, het heeft een lichte garnaatappelsmaak en is lekker fris.
Ik gebruik hem vooral tijdens mijn middag dip om net even de laatste uren door te kunnen komen en dan heb ik toch zeker wel die 4 uur extra energie zoals men zegt, en zelfs ook nog wat langer want het is niet zo dat ik gelijk BAM weer in een gigantische dip beland, dat is erg fijn. Ook voor tijdens het sporten vind ik hem fijn, dat doe ik overigens niet in de avond want dan kan ik je garanderen dat je niet kunt slapen ;), ik gebruik het dus als ik in de ochtend of middag ga sporten. Wat ik merk tijdens het sporten is dat ik dan net iets langer alles kan doen en dat ik er ook gewoon veel meer zin in heb.

Conclusie

Ik ben eigenlijk wel heel tevreden met de winrgy die me net het laatste zetje van de dag geeft voor extra energie. Geen dipjes, geen opvliegers, geen hartkloppingen en bovenal: geen suiker! Ik ben helemaal om. Let wel op dat het niet geschikt is voor kinderen, pas vanaf de leeftijd van 13 jaar kan men het gaan gebruiken. Verder is 1 zakje per dag voldoende het is dus niet als met de gewone energiedrankjes dat je het moet blijven drinken.

Mocht je nu benieuwd zijn naar de winrgy en wat het voor jou zou kunnen doen? Kijk dan op dagelijkssuperfood.nlĀ , binnenkort zal ik je ook nog vertellen over mijn ervaringen met de Daily Lift.

Was jij al bekend met winrgy?

*voor dit artikel heb ik een testproduct ontvangen
Facebook Comments

1Pingbacks & Trackbacks on Weg met de energiedrankjes, hallo winrgy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge